Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Návrhy, projekty, výroba a montáže krbů, kamen, teplovodních krbů, teplovzdušných krbů, sálavých krbů, akumulačních krbů, kachlových kamen, zahradních krbů, grilů atd. Stavba krbů a kamen včetně teplovzdušných rozvodů.

Zámečnictví, kovovýroba: -ozdobné plotové díly -vrata -mříže.

Podlahářské práce. Lepení koberců a svařování lina. Broušení a lakování parket. Stavební úpravy (malování). Prodej: -korek antistatik+práce -parket -lina -PVC* -koberce -unifil -plastové lišty. Pokládání koberců a lina.

Prodej: -koberce -lina, PVC* -podlahy laminátové, dřevěné -záclony -bytový textil. Podlahářství: -pokládka všech krytin. Velkoobchod: -koberce -laminátové podlahy -lina, PVC* -deky LARISA.

Výroba: -dřevěná okna, eurookna-profil 68 z lepeného třívrstvého hranolu s izolačním dvojsklem s celoobvodovým kováním zn.MACO -vnitřní a vchodové dveře z masivu. Zaměření výrobku na stavbě a montáž. Zajištění dopravy. Množstevní slevy.

Umělecká řemesla. Výroba keramiky: -technická -stavební -kachle.

Dodávka, prodej, montáž: -dýhované interierové dveře -dveře typizované i atypické -prosklené stěny -posuvné dveře.

Výroba, prodej, montáž nábytku: -sektorový -kuchyňský -kancelářský -školní -zdravotnický -hotelový -lékárenský. Vybavování: -internátů -kolejí a ubytoven. Velkoobchod: -lamino Atex -kování -příslušenství.

Realitní činnost. Zprostředkování a prodej: -pelety -brikety, uhlí -štěpka -palivové dříví do krbu.

Truhlářská výroba: -vestavěné skříně na míru -zakázková výroba nábytku -atypický nábytek z lamina -kancelářský nábytek -bytový nábytek -posuvné, skládací, klasické nábytkové dveře.

Prodej, internetový obchod: -dílenské vybavení -zahradní stroje -čerpadla -samolepicí dekorace na zeď.

Zdvihací zařízení. Maloobchod, prodej: -drogistické zboží -kosmetika -barvy, laky -míchání barev.

Kovovýroba: -ocelové konstrukce -zámečnické prvky pro stavby -mříže, vrata. Oprava: -zemědělská technika -traktory ZETOR-generální opravy -nákladní automobily LIAZ, AVIA -přívěsy, návěsy -automobily DAF*. Příprava nákladních automobilů, traktorů, přívěsů a návěsů na STK*. Prodej náhradních dílů: -traktory ZETOR -AVIA, ...

Kovářské práce: -restaurátorské práce -ozdobné kování oken -ozdobné kování dveří -příslušenství ke krbům -zakázková výroba -výroba vrat a plotů -výroba schodišť.

Výroba a opravy strojů a zařízení pro hospodářská odvětví. Specializovaný maloobchod, prodej: -nářadí -nástroje -měřidla.

Truhlářství. Výroba, velkoobchod, prodej: -nábytek -kuchyně -stoly, židle -dveře, okna.

Velkoobchod: -tepelné izolace průmyslové -průmyslové plastové rozvody -komponenty pro topení, vodu, plyn pro průmyslové rozvody a montáže.

Stromolezectví - rizikové kácení Zahradnictví

Dodávka - elektrospotřebiče Výroba na míru, prodej a montáž - kuchyňský nábytekdodávka - veškeré doplňky ke kuchyňským linkám Výroba - vestavěné skříně

Natěračské práce Malířské práce Podlahářské práce Zednické práce Rekonstrukce - koupelny

Prodej a montáž - okna a dveře Zednické práce - rekonstrukce bytových jader

Tesařské prácevýroba - zahradní domky - pergoly - psí boudy Truhlářské práce Výroba - kuchyňské linky Výroba - masivní nábytek - skříně - postele, ... Výroba - dveře Výroba - schody Klempířské práce Pokrývačské práce

Prodej - kosmetika Prodej - solné lampy Prodej - čaje - koření Jóga - power jóga Prodej - solné lampy Solná jeskyně - pobyty pro všechny věkové kategorie, MŠ i ZŠ - léčí dýchací, kožní a zažívací problémy, nedostatečnou funkci štítné žlázy, srdečně cevní onemocnění - světelná terapie, muzikoterapie ...

Pokládka - PVC - koberce Prodej - plovoucí podlahy Pokládka - plovoucí podlahy - korek - parkety

Zemní práce minirypadlo CAT 301,5 Výstavba - sportovní hřištěsportovní travnaté plochy Zahrady na klíč Prodej - travní semeno Prodej - automatické zavlažovací systémy RAINBIRD