Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Nabízíme: - povrchové úpravy - specialista na repase profilovaných oken a dveří - vypracovaný systém zpevnění staré omítky a následné vyrovnání povrchů - stěrky - dekorační povrchy a fasádní systémy - pracujeme s materiály TIKKURILA, OIKOS, CANDIS.

TS-Dedra Internetový obchod s produkty od společnosti Dedra. Nabízíme drogerii, bytové doplňky, domácí potřeby, dekorace a oblečení.

Montáž, opravy a rekonstrukce: - chladicí zařízení a tepelných čerpadel.

Výroba: - bran - vrat - schodišť - zábradlí - plotů.

Zprostředkování pronájmu a prodeje nemovitostí jiných realitních kanceláří se zaměřením na rekreační objekty - chaty, chalupy.

Prodejní sklad: - komponenty suché stavby: - sádrokartonové desky Knauf, Lafarge - tepelná a zvuková izolace Ursa, Orsil, Rockwool - minerální podhledy OWA, Armstrong, Thermatex - stavební chemie Knauf - nářadí a laserová technika pro montáž sádrokartonů. - pracovní oděvy: - bundy, mikiny - montérkové soupravy, ...

Člen Cechu sádrokartonářů ČR. Suché stavby na klíč. Dodávka, montáže: - sádrokartonové systémy KNAUF, LAFARGE - hliníkové minerální podhledy Luxalon od firmy Hunter Douglas - suché plovoucí podlahy Fermacell a Knauf - zdvojené podlahy. Prodej: - komponenty suché stavby: - sádrokartonové desky Knauf, Lafarge - tepelná a ...

Provádění veškerých stavebních prací. Výstavba, zateplování i rekonstrukce objektů. Montáže, instalace: - okna - sádrokartonové konstrukce - dlažby, obklady.

Realizace staveb. Rekonstrukce, přestavby: - budovy občanské vybavenosti - vodárenské a průmyslové objekty. Zemní a výkopové práce. Služby: - ruční úklid chodníků: - zametání - očištění – škrabání usazených nánosů - odstraňování prorůstajících rostlin - shrabování a odvoz listí - blokové čištění - nakládání a odvoz ...

Velkoobchodní a maloobchodní prodej: - zahrádkářské, zahradnické potřeby - substráty - hnojiva a chemie k rostlinám.

Provozujeme stavební bytové družstvo v Neratovicích. V současné době se družstvo zabývá především komplexní správou bytů a nebytových prostor ve svém vlastnicství a dále tyto služby nabízí a zajišťuje pro další samostatné subjekty z řad malých bytových družstev a vlastníky bytů.

Jediný výrobce v ČR: - obrubníků palisádových a štípaných palisád Výroba, prodej, doprava-uložení: - čerstvý beton (i lehčený) - betonová zámková dlažba (dlažební prvky) - vegetační dílce (zatravňovací tvárnice) - obrubníky silniční, zahradní, palisádové - štípané palisády - silniční prvky (žlabovky) - prvky opěrných zdí a ...

Prodej a pronájem stavební techniky. - nářadí BOSCH - profesionální elektrické nářadí.

Zakázková výroba truhlářských prací.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

Velkoobchod: - voda - topení - plyn - čerpadla.

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Internetový prodej: - domácí potřeby - kuchyňské vybavení - spotřební elektroniky.