Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Dodávka, prodej: - tmely, lepidla pro průmysl a stavebnictví - zastoupení společnosti ISPO France pro Českou republiku.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -hutní materiál -spojovací materiál -plechy -ocel -trubky

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Specialista na nábytek pro lékárny. Vybavení lékáren na klíč (od projektu, přes stavební práce až po zařízení), nově také revitalizace lékáren. Vlastní moderní výroba, prodej: - lékárenský a laboratorní nábytek - kancelářský nábytek - bytový nábytek. Dodávka lékarenského vybavení a přístrojů.

Stavební firma: -pokládka zámkové dlažby na klíč -prodej zámkové dlažby -zemní práce -autodoprava.

Výroba, prodej, servis: - hořák ROTOJET® - automatické kotle na paliva z biomasy, hnědého uhlí.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - cihly - izolační materiály - stavební chemie.

Navrhneme Vám dům, vytvoříme vizualizaci a zpracujeme projekt stavby. Vyřídíme veškerou dokumentaci pro stavební povolení a dům Vám i postavíme. Bydlete lépe a moderněji!

Prodej: - květiny - dárky - zahrádkářské potřeby, chemie a hnojiva.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - froté zboží - ručníky - osušky - župany - žínky - utěrky.

Zakázková kovovýroba i v nerezu: -vrata, brány (otevírací i posuvné včetně pohonů), schodiště, zábradlí. Služby: -kovobrábění -soustružení -frézování -zkružování profilů.

Dřevostavby - zahradní domy - altány Prodej - stavební materiál

Nabízíme: - kancelářský nábytek - interiérový nábytek - nábytek pro hotely - nábytek pro bary - nábytek pro restaurace.

Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Prodej - barvy - laky Lakýrnické prácenatěračské práce - nátěry všeho druhu truhlářské, zámečnické i klempířské výrobky - nátěry plotů, zábradlí - nátěry kovových konstrukcí - nátěry fasád Malířské práce - profesionální malování bytů, domů, restaurací, škol, kancelářských objektů Tapetování Prodej ...

Prodej protipožárních materiálů INTUMEX a.j. návrh řešení protipožárního zabezpečení rozvodů instalací projektovou dokumentaci netypických řešení protipožárních ucpávek včetně jejich posouzení a schválení autorizovanou osobou dodávku a realizaci protipožárních ucpávek

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Prodej: - podlahová krytina. Pokládka podlahových krytin.

Výroba: - podlahové teplovodní topení MINIB - stavebnicový systém MINIB Modular.

Služby: - architekt, projektant - stavební projekce

Služby: - zahradnické práce - údržba zahrad, zeleně - sekání trávníků - realizace zahrad - kácení stromů