Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Služby: - mezinárodní kamionová doprava

Plotové centrum Ing. Oldřich Jireček se zaměřuje na prodej a montáž plotových systémů. Náš široký sortiment zahrnuje kovové i plastové prvky. Vybrat si u nás můžete kovové ploty, pletiva, sítě či plastové ploty a palubky. Samozřejmostí je i odborná poradenská činnost. Naše plotové centrum můžete osobně navštívit na adrese Příčná 141, ...

Projekce, prodej, instalace a servis klimatizace a vzduchotechniky.

Společnost EC + B service, s.r.o. se specializujeme na antikorozní ochranu povrchů ve vysoce chemicky i mechanicky namáhaných prostředích. Svým zákazníkům nabízíme tryskání, pískování, laminování, nátěry konstrukcí, zámečnické či malířské práce. Sídlíme na adrese Řetenická 133, Teplice. Služby: - antikorozní ochrana povrchů - tryskání, ...

Výroba, velkoobchod, e-shop: - svítidla (interiérová, exteriírová) - průmyslová svítidla - bytová, kancelářská svítidla - venkovní osvětlení.

Činnost: - údržba zeleně - sečení trávy - sestřih keřů, živých plotů - odklizení sněhu, shoz rampouchů - vyklízecí práce.

Oprava, servis: - domácí spotřebiče - pračky, myčky nádobí, ledničky - elektrické ruční nářadí.

Zahradní centrum, prodej: - květiny - stromky.

Dodávka, montáž: - garážová vrata - průmyslová vrata - vjezdové brány.

Činnost: - služby hodinového manžela.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - zasklívání balkonů - vestavěné skříně.

Oprava, pozáruční servis: - plastová, dřevěná okna.

Výroba: -řezivo, dřevěné obaly a palety. Prodej: -dřevo, dřevařské výrobky-kulatina, palivo. Lesnická činnost: -těžba dřeva, pěstování lesa. Parkové a rekultivační úpravy. Činnost technických poradců v oblasti zemědělství a lesnictví.

Montáže: - horizontální žaluzie hliníkové - vertikální žaluzie látkové - těsnění oken a dveří - čalounění dveří - shrnovací dveře - koženkové stěny - interiérové doplňky - látkové rolety - lamelové dveře - stahovací garnyže - vestavěné skříně - zasklívání lodžií, balkónů

Návrhy nátěrových systémů. Výroba a prodej antikorozních, průmyslových, stavebních nátěrových hmot.

Zabýváme se výrobou a montáží: - plastových oken - dveří - zimních zahrad - výloh - žaluzií - rolet - vnějších a vnitřních parapetů. Dodací lhůta se u nás pohybuje v rozmezí 3 - 4 měsíců. Poskytujeme 5-ti letou záruku.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -pokojové rostliny. -venkovní rostiny. -hnojiva. -řezané květiny. -jezírka a příslušenství. -zahradní nářadí. Služby: -aranžování květin. -svatební kytice. -květinové dekorace.

Výroba: - obrazy, plakáty z vlastních fotografií

Výroba, montáž: -plastová a hliníková okna a dveře

Podlahářské práce - pokládka dřevěných podlah - monáž lamináových podlah - parkety, masivní podlahy - pokládka PVC podlah a koberců.

E-shop, internetový obchod - dárkové předměty - bytové doplňky - úklidové pomůcky a potřeby.

Ozvučení a osvětlení kulturních a společenských akcí - zajištění osvětlení a zvuku.

E-shop: - vodní filtry na konečnou úpravu vody v domácnosti od českého výrobce společnosti AQUA AUREA s.r.o. Zasílací adresa: Duchcovská 2602 415 03 Teplice 3 – Řetenice