Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Výroba: - ocelové konstrukce - balkony, vrata, zábradlí, vazníky, schodiště, ploty, brány - kovovýroba - ocel, nerez, hliník. Pobočka Karlovy Vary tel.+420 608 171 638 kvary@mdk-metal.com

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Velkoobchod, maloobchod: - zdravotní a sanitární keramika - koupelnový nábytek a doplňky - vodovodní baterie - vany a sprchové kouty - obklady a dlažby.

SOB nábytek - dřevěný nábytek z masivu Masivní nábytek má své jméno - SOB nábytek. SOB nábytek je poskytoval vysoce kvalitního nábytku a doplňků za konkurenceschopné ceny. Od začátky vyznáváme jasnou strategii a to princip kvality nad kvantitou. Náš nábytek je většinou vyráběn z přírodních materiálů. Masivní dřevo: borovice, palisandr, dub nebo ...

Internetový prodej, e-shop: -bytové doplňky a dekorace -originální dárky

Výroba, velkoobchod, e-shop: - čisticí a prací prostředky - malířské barvy - prskavky - koupelové soli.

Kuchyně Paul – nabízíme kuchyňské linky a kuchyně na míru. V nabídce máme také kuchyňské spotřebiče, dřezy a baterie, dále také 3D návrhy kuchyňské linky a cenovou kalkulaci zdarma. Kuchyně Paul, firma s dlouholetou praxí.

Provozování služeb pro rodinu a domácnost. Úklidová a zahradnická služba.

Společnost KOTLE SÝKORA, s.r.o. se specializuje na vytápění budov. Služby v oblastech - automatické kotle na pevná paliva, elektrokotle, tepelná čerpadla, solární ohřev: - demontáž a likvidace starých plynových kotlů / elektrokotlů - montáž plynových kotlů / elektrokotlů - záruční a pozáruční servis plynových kondenzačních kotlů - záruční a ...

KLEINER s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě. Zajišťujeme: - pozemní stavby - zkoušení a diagnostika staveb - vodohospodářské stavby - specializace stavby zdravotně-technické - technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika, zdravotní technika, elektrotechnická zařízení - měření objemové aktivity radonu.

Ján Pavlík poskytuje služby v oblasti: - rizikového kácení stromů - prořezávání stromů - údržba zeleně (sečení travních ploch, likvidace náletových dřevin a keřů, vertikutace a hnojení trávníků, řez a tvarování živých plotů, rovnání terénu, zakládání trávníků, výsadba stromů a keřů).

Karel Pospíchal provádí truhlářské práce. Výroba: - z masivu - schody (bez použití kovových prvků / nešroubované) - zábradlí - skříně - postele - dveře - nábytek z masivu - kuchyně - kuchyňská dvířka s vitrážemi - krbové řísmy - pergoly - stavba krovů.

Karel Štycha provozuje e-shop. Prodej v oblastech: - auto-moto - sport - hračky a zábava - úklid - kuchyně - domácnost - zahrada - elektro - nábytek - dílna - bazény - zdraví a krása.

Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT působí na trhu s instalatérskými potřebami a kompletním vybavením koupelen: - velkoobchod, maloobchod s koupelnovou sanitou - rekonstrukce koupelen - instalace rozvodů vody, odpadů a plynu - výměna a opravy rozvodů - obkladačské a sádrokartonářské práce.

Práce, činnost: - zednické - sádrokartonářské - betonářské - zámková dlažba - rekonstrukce koupelen

Matrace Comfort Prodej: - matrace - lamelové rošty - anatomické polštáře - přikrývky - ložní program.

Činnost: - strojně-technologického projektování pro potrubní rozvody.

Služby: - sekání trávy - půjčovna zahradní techniky, sekačky

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Služby: - účetnictví Výroba, restaurování: - nábytek pro hodinářské a zlatnické dílny a expozice

Velkoobchod, maloobchod: - topenářský a vodoinstalační materiál - komínové systémy - plynařský materiál - kotle Immergas - nerezové zásobníky, tepelná čerpadla - kamna

Truhlářství. Výroba: - eurookna a dveře (i dřevěné). Materiály: - borovice, smrk - dub, meranti a jiné fixní nebo napojované profily. Působnost celá ČR**. Přizpůsobení stylu a požadavkům stavby. Repliky originálů. Zakázková výroba dle přání zákazníka. Dřevěné vnitřní dveře z masivu. Požární dveře dle dohody.

Truhlářství, stolařství. Výroba: - kuchyně - bytový nábytek - zahradní nábytek. Výroba z lamina i z masivu.

Výroba - pergoly - altány - dřevodomky Truhlářství - nábytek - ploty - schody