Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
MP koupelny - obklady a dlažby, kompletní vybavení koupelny, zpracování dispozice, 3D návrhů koupelny na PC, konzultace a rozpočet.

Služby, projekce, návrhy: -stavby pro bydlení rodinné a bytové domy, domy s pečovatelskou službou -stavby pro rekreaci a ubytování -chaty, penziony, hotely, občanské stavby -administrativní budovy, prodejny, obchodní centra, restaurace, polyfunkční objekty, tělocvičny, sportovní stavby, školy, zdravotnické stavby, průmyslové stavby – výrobní ...

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Internetový obchod - balkónové květiny trvalky, traviny, keře - floristické pomůcky - aranžovací potřeby a materiály Prodej - balkónové květiny trvalky, traviny, keře aranžování květin Návrhy a realizace - zahrady

-Sklenářské práce, rámování a paspartování -Velkoobchod a maloobchod Truhlářství, podlahářství

Firma Břetislav Matějíček kompresory s.r.o., se sídlem v Polné, nedaleko Jihlavy na Vysočině, se zaměřuje na opravy, servis a diagnostiku kompresorů, i průmyslových, a chladících zařízení. Kompresy se závažnější závadou demontujeme a provedeme jejich repasi.

Michal Nechvátal se zaměřuje na lesnické služby, prodává palivové dřevo a vánoční stromky.

Výroba: - elektrické PVC kabely - kabely pro FVE - bezhalogenové kabely - pryžové, koaxiální kabely - stojany, cívky.

Lukáš Hauzar se zaměřuje na prodej manželských postelí, válend, pohovek, sedacích souprav, křesel a konferenčních stolků.

Ing. Jaromír Žákovský se specializuje především na vodohospodářské stavby, krajinotvorné projekty, dopravní stavby a odpadové hospodářství.

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Práce: -autoklempířské -svářečské -stavební -natěračské -zámečnické. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce -nákladní silniční doprava.

Multimarket. Prodej: -domácí elektrospotřebiče -nábytek -drogerie, barvy, laky -svítidla -audio, video, HI-FI -sklo, keramika -elektroinstalační materiál -krmivo a chovatelské potřeby -hospodářské potřeby -vodoinstalační, plynoinstalační materiál, kamna, kotle, sporáky -kuchyňské potřeby -jízdní kola -kování, spojovací materiál.

Rodinný penzion se se 3pokoji nachází v Telči.

Stavebniny, prodej stavebního materiálu - malty, lepidla, tmely - zdící materiály - střešní krytiny - betonové výrobky - sádrokartony - OSB desky - stavební chemie.

Prodej, montáž: -klimatizace -solární systémy -tepelná čerpadla -fotovoltaické systémy -vzduchotechnika.

CUP Technology s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci, dohled, servis serverů a opravy elektrospotřebičů.

Společnost ROKAP, s.r.o. provádí rekonstrukce a úpravy objektů - přístavby, vestavby, dodatečné zateplení, výměny opláštění, re-branding, montované konstrukce Jsme zastoupením společnosti Saprem, s.r.o. pro Českou republiku, výrobcem spolehlivých světlovodů SUNWAY

MB servis se zaměřuje na servis malých domácích spotřebičů, elektroniky a provádí také pozáruční opravy s výjimkou televizorů, počítačů a telefonů.

BRYPA spol. s r.o. se zabývá činností v oblasti truhlářské výroby na zakázku. V rámci našich služeb se specializujeme především na výrobu kuchyní na míru, nábytku do bytů, kanceláří i restaurací. Současně nabízíme např. také výrobu schodišť, oken, dveří a nebo venkovního nábytku. Působíme nejen v okrese Jihlava, ale v případě požadavku také v ...

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Společnost TEGR, a.s. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na inženýrské činnosti a poradenství.

Bc. Sandra Doležalová provozuje květinářství, floristickou dílnu a květinovou farmu. Zaměřuje se na vazbu klasických, svatebních i smutečních kytic a výrobu jarní, velikonoční, podzimní a vánoční dekorace.

Jindřich Bednář se specializuje na řezání kulatiny pásovou pilou, prodává stavební řeziva, provádí kácení stromů a těžební práce.