Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Měření dílů a součástek Kontrola správné funkčnosti dílů a součástek dle předpisu Opravy jednotlivých dílů a součástek Dokončovací práce na výrobcích Vícepráce ( Drobné úpravy dílů, opravy, čištění dílů a veškerá manuální práce) 200% KONTROLA KVALITY Služby v oblasti FACILITY Servisu Venkovní úklid a údržba prostor a pozemků (chodníky, ...

Zabýváme se kamnářskými pracemi a kominictvím: - stavba akumulačních, kombinačních a dalších systémů - komíny - krbová obestavba

Bohumír Nix se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku a vchodových dveří z masivu a prodává špaletová a euro okna a dveře.

Výroba, maloobchod, prodej: -čalouněný nábytek -sedací soupravy - rohová, klasická, rozkládací, sektorová -postele dvoulůžka - lamelová, pružinová, klasická -jednolůžka rozkládací, válendy.

ISO 9001:2000 Výroba: -speciální spojovací prvky -strojírenská výroba. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál.

Umělecké kovářství. Kovářská výroba. Řemeslnné zpracování výrobků ze železa, nerezové oceli, mosazi a mědi. Výroba: - brány, ploty, zábradlí - dveřní i okenní kování, panty, kliky, mříže - vývěsní štíty, nápisy a čísla - osvětlovací tělesa, lampy a svícny - krbové příslušenství - krbové zástěny, dvířka, nářadí a koše na dřevo - ...

Společnost viamat s.r.o. se zaměřuje na prodej a rozvoz stavebního materiálu, štěrku a drtě.

Střechy: - klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Střešní izolace, zateplení střech pěnovým polystyrenem a nadkrokevní izolací. Nátěry střech. Montáž střešních oken.

Výroba, prodej: -interiérové dveře otočné a posuvné -jednokřídlé a dvoukřídlé provedení -dveře s hladkým i profilovaným povrchem -dveře s povrchovou úpravou HPL, CPL, kašírovací fólie -dveře stříkané akrylátovou barvou -dveře s nástřikem PUR a RAL -vchodové dveře do bytu -dveře protipožární -dveře bezpečnostní -zárubně -kování.

Výroba: -atypický nábytek. Prodej, maloobchod: -kuchyně firmy SYKORA -nábytek JELÍNEK, CALIGARIS -čalouněný nábytek LINEAINIMBOTTITI. Zakázková výroba Corianu -umělý kámen s dokonalostí spojení a opracování. Dovoz a zpracování kompaktních materiálů KERROCK, STARON, CORIAN. Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče MIELE.

Výroba, prodej: -koupelnové studio -kuchyňské studio -kuchyně na míru -3D návhry -vestavěné skříně Prodej: -koupelnového vybavení -obklady, dlažby -sanita Výroba, montáž: -kuchyňská linka včetně spotřebičů -rekonstrukce koupelen a bytových jader.

Maloobchod, prodej: -řezané, umělé květiny -velký výběr hrnkových květin -ozdobná keramika, dárkové předměty. Služby: -vázání květin, suchá vazba.

Kuchyně Destino s.r.o. provádí rekonstrukce nebo výrobu kuchyní německých výrobců. Kuchyně si může zákazník vybrat moderní či klasické, bezúchytkové či rustikální. Společnost je také schopna navrhnout nábytek do obývacích pokojů a koupelen podle barev a dekoru kuchyně.

Truhlářství Šlajs se zaměřuje na zakázkovou výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, postelí, schodišť a mnoho dalšího. Ke své výrobě využívá CNC stroje.

Internetový obchod s krmivy pro koi kapry a jezírkové rybičky. Zakázková výroba plastových jezírkových filtrací založených na kartáčové filtraci s biověží.

Rodinný ateliér se zaměřením na design v oblasti skla. Vytváříme mozaiky, vitráže, šperky, pískované vitráže a objekty. realizace designových návrhů v oblasti interiéru a exteriéru.

Prodej: -zahradní, farmářské techniky -náhradní díly -sekačky -pily -malotraktory -křovinořezy -komunální technika

Výroba, práce: -truhlářství, truhlářská -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek -dětský nábytek.

Řezání a hranování dřevotřísky přesně na míru - laminované dřevotřískové desky: - kompletní posuvné dveře pro vestavěné skříně, vodící kolejnice, štětiny a další vybavení pro vlastnoruční výrobu vestavěné skříně.

Truhlářství Přibyl & Bukvaj Výroba: -nábytek -dveře, okna -okenice -podlahy, schody.

Zakázkové truhlářství. Naše společnost provádí realizace kompletních dodávek interiérů i stavebních truhlářských výrobků. Vyrábíme z deskových materiálů, masivu i z jejich vzájemných kombinací. Veškeré naše výrobky pochází ze zakázkové výroby dle zadání zákazníka. V našem sortimentu naleznete kuchyňský nábytek a kuchyňské linky, ...

Výroba, prodej: -podlahy -dřevěná okna -schodiště -terasy -fasády.

Příprava a realizace interiérů na klíč. Truhlářská výroba: -nábytek na zakázku, hotelový nábytek bary, restaurace, recepce, garderoby, aj., včetně dodávky dalších interiérových prvků (koberce, židle, záclony, závěsy) -komplexní služby v oblasti vybavení interiéru hotelů a administrativních budov -poradenská činnost, ...

Zaměřujeme se na prodej a montáž všech druhů podlahových krytin. V našem širokém portfoliu produktů naleznete laminátové plovoucí podlahy, masivní plovoucí podlahy, korkové podlahy, koberce, pryžové podlahy, PVC, vinyl, marmoleum, povrchy pro tělocvičny a sportovní haly, koberce a mnoho dalších krytin. Vše s Vámi zkonzultujeme, zaměříme a ...

Jsme český výrobce a dodavatel plastových nádrží na dešťovou vodu, septiků, jímek, zemních pískových filtrů, vodoměrných šachet a bazénů.