Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Společnost GLOBAL ENTERPRISES LTD spol. s r.o. z Vizovic na Zlínsku působí již řadu let jako přímý dovozce a velkoobchod širokého sortimentů zboží se zaměřením na zahradu, domácnost a kutily. Dodáváme vybavení a produkty na zahradu, dílnu, volný čas, ale i pro profesionální výkon povolání. Jsme výhradní dovozci farmářské zahradní a komunální ...

Montáž, instalace, servis, prodej: - klimatizace

Intenerový obchod, eshop, on-line prodej: - profesionální i kutilské nářadí.

Výroba, velkoobchod, internetový obchod: -nářadí a příslušenství k upínání obrobků -mechanické, magnetické a elektromagnetické upínače -upínací, mechanické, sínusové a lamelové stoly -odmagnetovače -svěráky a sklíčidla -malé magnety.

Zahradnictví Kovalčík najdete v obci Jalubí u Uherského Hradiště, máme široký výběr květin, rostlin i sezónních dekorací. Produkty: - balkónové květiny - trvalky - okrasné dřeviny - sazenice jahod - bylinky - sazenice růží - hnojiva, substráty - postřiky. Dekorace: - jarní dekorace - jarní věnce s dekorací jarních květin ...

Dodávka, montáže, instalace: - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnika - elektronické zabezpečení - kamerové systémy.

Prodej: - barvy - laky. Natěračské práce. Malířské práce. Drobné zednické práce.

Půjčovna zaměřená na ruční nářadí, stavební stroje a zahradní techniku. Pronájem: - stavební mechanizace - zahradní techniky - čistící a úklidové techniky. Služby: - čištění koberců a čalounění.

Výroba, prodej, montáž: -regulátory, regulační technika ADEX pro teplovodní ústřední topení -termostaty: -pokojové, programovatelné, bezdrátové, příložné -kaskádní řadiče -servopohony ke směšovacím ventilům -směšovací ventily -náhradní díly.

Prodej, montáže: - plastová okna - plastové dveře - hliníkové okna a dveře - posuvné dveře HS portál a PSK - garážová vrata - doplňky k oknům - hliníkové systémy.

Maloobchod, prodej: - stavebniny, veškerý stavební materiál: - atypické obklady pro exteriér i interiér VASPO STONE - obkladové materiály STONE PANEL - dveře a okna STOLBUD CZ - zdící materiál - omítky - střešní okna - stavební izolace - komíny - sádrokartonové systémy - nářadí pro řemeslníky - ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - profi štětce - válečky - držáky na váleček - montérky a pracovní kalhoty. Maloobchod, prodej: -kartáčnické výrobky -lepidla -tmely -malířské a natěračské potřeby.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Největší prodejce kompletního sortimentu topení, plyn, voda, vybavení koupelen, inženýrských sítí, krbů a kamen v České republice a na Slovensku.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáže: -jakýkoliv nábytek na míru Návrhy v 3D, realizace: -interiéry - bytový nábytek.

Jiří Spisar se zaměřuje na kácení, ořezy, sekání, údržbu zeleně, likvidaci pařezů a štěpkování.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, zakázková výroba: -zahradní a bytové doplňky z umělého kamene: -fontány, kašny, vázy -sochy, sošky, -sloupy, sloupky, stavební doplňky -lavice, stoly -balustrády - různé tvary, výšky -květinové nádoby výrobky jsou mrazuvzdorné, stálobarevné.

Služby: - zakládání a údržba zeleně - ošetřování stromů - kácení stromů - výškové práce - sečení břehů vodních toků - čištění vodních toků - rekonstrukce a údržba chráněných území - hnízdní podložky pro čápy

Správa a údržba nemovitostí. Prádelna a čistírna - tel.:737145008. Služby: - praní a mandlování prádla - chemické čištění oděvů - pracovních i osobních. Služby jsou určeny především pro hotely, ubytovny, restaurace, zdravotnická ařízení, strojírenské podniky a dílny. Úklidové služby - tel.:604678629. Pravidelný i jednorázový úklid: ...

Kuchyňské studio Pařenica: - 3D návrh kuchyňských linek, vlastní výroba, montáž - výroba dětských a studentských pokojů - nábytek do předsíní - vestavěné skříně - obývací pokoje - kancelářský nábytek.

Dodávka, prodej, distribuce, maloobchod, montáže, instalace, projekce: -klimatizační jednotky FUJITSU -klimatizace -vzduchotechnika -čističky vzduchu -odvlhčovače -vysoušeče -mobilní klimatizace.

Prodej, montáž, dovoz: -PC, kancelářské techniky, internetu, sítí -fotoaparátů, kamer -Elektro: pračky, sušičky, chlazení -TV, satelity -kamerové systémy Značky: -HP, CANON, OLYMPUS, FUJITSU-SIEMENS, VERBATIM, SONY. Prodejní sítě EC - group

Výroba, distrubuce: - zednické nářadí: - brusivo - hadice nivelační - hladítka, hladítka nerez - latě srovnávací - povrchy náhradní - síta - škrabáky - stojany - spárovačky.

Lukáš Sovák se zaměřuje na prodej a dodávku kotlů, kontejnerových kotelen, kogeneračních jednotek a akumulačních nádrží.