Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Maloobchodní prodejna, servis, oprava -elektrické ruční nářadí BOSCH. Půjčovna, půjčování: -elektrické ruční nářadí: -vrtací a sekací kladiva -příklepové vrtačky -úhlové brusky -vibrační brusky -pásová bruska -hoblík -pila okružní -elektrická řetězová pila -přímočará pila -zahradnické nůžky na ploty -zahradní ...

Návrhy, výroba, prodej, distribuce: -drátěný program: -drátěné stojany a zásobníky na zboží, tiskoviny, katalogy, prospekty, letáky -dekorační paravany -prodejní stojany -kuchyňský a šatní drátěný program -LED pásky a světla.

Renovace van. Práce: -rekonstrukce plechové či litinové vany akrylátovou vanovou vložkou: -nová vana do staré bez bourání, zásahů do zdiva a obkladů -vana znovu použitelná do 24 hodin.

Výroba, prodej a montáž: -stínící technika -garážová vrata -horizontální, vertikální a hliníkové venkovní žaluzie -předokenní rolety -okenní a dveřní sítě proti hmyzu -shrnovací dveře na míru -švédské silikonové těsnění.

Společnost KOTĚRA Kroměříž zpracuje návrhy, vytvoří projekty, dodá a instaluje automatické zavlažovací systémy. Závlaha, zavlažování zahrad a trávníků rodinných domů, parků, veřejné zahrady, fotbalových hřišť, nebo pro tenisové kurty, golfové hřiště či jiné okrasné a sportovní plochy. Působíme nejen v okolí Kroměříže, ale také po celé České ...

Opravy, revize, montáže: -plynové spotřebiče Rychlá a expresní oprava: -speciální služba PLYNOVÉ KOTLE -sporáky -ohřívače vody -plynové kotle ústředního topení -lokální plynová topidla.

Práce: - truhlářské - stolařské - výroba nábytku, dveří

Prodej skleníků a polykarbonátu: - výroba zahradních skleníků z dutinkového polykarbonátu s hliníkovou konstrukcí. Prodej a montáže z dutinkových polykarbonátů Lexan a Akyver

Výroba, internetový prodej, eshop: -textilního zboží: -dětský textil - polštáře a přikrývky do postýlek a kočárků, kojeneckých zavinovaček a baby vaků -bytový textil - hotelový textil - prostěradla, povlečení, přikrývky, polštáře pro mateřské školky - teplákové soupravy, sportovní dresy.

Společnost DŘEVOPAL s.r.o. Hulín působí jako výrobce nábytku na míru. Spolupracujeme s designéry. Působíme často v regionu Zlínský kraj, zakázky ovšem realizujeme po celé ČR. Výroba, montáž: - veškerý nábytek na zakázku - kuchyně - koupelny - obývací pokoje - ložnice - lamino, dýha, masiv.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -nástrojů na zpracování dřeva a nábytku EUROTOOLING: -pilové pásy na dřevo -pásy na mobilní pily -SK pilové kotouče -diamantové kotouče -vyměnitelné nože ( nožů, žiletky ) a hlavy pro tyto nože -nože s bezpečnostním drážkováním. -stroje na recyklaci kabelů -drtiče odpadu (dřevo, ...

Distribuce, velkoobchod, prodej, eshop: Zastoupení firmy VUKI a.s. Bratislava. -elektroizolační materiály: -impregnační laky, impregnanty, pryskyřice -zalévací hmoty, tmely, lepící laky -kabely: -komunikační a signální -koaxiální -optické -topné kabely -elektrické podlahové topení -topné rohože -topné ...

Hlavním polem působnosti naší firmy je renovace oken, zateplování dřevěných oken a dveří a přesklení plastových oken a eurooken. Tento způsob snížení úspory energetických nákladů je jeden z nejefektivnějších a nejekonomičtějších řešení současnosti. Předností a výraznou úsporou je využití stávajících okenních a dveřních rámů a možnost osadit ...

Zahradnická firma. Projekce, realizace, údržba: - rodinné zahrady - veřejná zeleň - firemní areály. Realizace: - jezírka - závlahové systémy - interiérová zeleň a venkovní truhlíky.

Výroba zakázkového nábytku, montáž: - lamino, dýha - kuchyně - vestavné skříně, ložnice - posuvné dveře - dřevěné obklady - interiérové dveře.

TECHNICKÉ SLUŽBY HOLEŠOV, S. R. O. NABÍZÍ SVÝM ZÁKAZNÍKŮM: 1. Svoz KOMUNÁLNÍHO ODPADU – tradiční služba, kterou provádíme pro právnické i fyzické osoby. K uložení tohoto odpadu nabízíme nádoby o objemu 110, 120, 240 a 1100 litrů, které lze v sídle naší společnosti na Květné ulici v Holešově také zakoupit. Tuto službu poskytujeme nejen mnoha ...

Výroba: -technické vytlačované profily z PVC: -stavební profily -speciální profily: -plotové profily, vinařské sloupky -interiérové profily (nábytkářské) -podlahové, kobercové lišty -ploty. Pobočka: Praha Horní Počernice, Bystrá 1720 tel.: 281925530 email: praha@polyprofil.cz.

Velkoobchod, velkosklad, maloobchod, distribuce, prodej: -široký sortiment elektroinstalačního materiálu tuzemských i zahraničních výrobců -rozvaděčů nízkého napětí NN** -průmyslové elektrotechniky. Sortiment: -elektroinstalační materiál: -modulové přístroje a příslušenství, jističe, proudové chrániče, frekvenční ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Chemie, plasty. Výroba: - plastových desek, fólií, hadic, trubek a profilů - bezpečnostní fólie do skel pro automobilový průmysl - PVB fólie. Zpracování, recyklace: -odřezky polyvinylguberalových fólií -desky, folie, hadice a profily z plastů -nekovový starý a zbytkový materiál.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -stolařský, truhlařský materiál, materiál pro stolaře, truhlaře -nábytkové hrany - laminované, ABS, narážecí, dýhové -kuchyňská dvířka - GRENA, LUCEO -dřezy FRANKE, PYRAMIS -drátěný program do kuchyňských linek -nábytkové kování - BLUM, ostatní.

Velkoobchod, distribuce, dovoz, import, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Výroba a montáž kuchyňských linek, bytového i kancelářského nábytku.

E-shop - ekologické hračky a vychytávky - dárkové předměty - nádobí - pomůcky do domácnosti.