Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Revizní technik: - revize tlakových nádob a kotlů - revize - provozní, vnitřní, zkoušky těsnosti, tlakové zkoušky, školení obsluh - konzultace a poradenská činnost.

Maloobchod, prodej, servis, oprava: -elektrického ručního nářadí značek MAKITA, METABO, BOSCH, NAREX: -vrtačky, pily, řezačky, ... -motorové pily STIHL -křovinořezy, sekačky STIHL -zahradní technika STIGA -příslušenství k elektrickému nářadí: -diamantové kotouče -řezné i brusné abrasivní kotouče -vrtáky, pilky, ...

Služby: -chemické čištění kotlů, bojlerů, výměníků

Realitní kancelář. Zprostředkování, nákup, prodej, pronájem: -nemovitosti -domy, byty -chaty, pozemky.

Výroba: -kuchyňský nábytek na míru -skříně -obývací pokoje -ložnice -kancelářský nábytek -dveře

Prodej a montáže plastových oken REHAU, SALAMANDER a VEKA, žaluzií, rolet, parapetů, sítí proti hmyzu. Provádíme stavební práce. Rekonstrukce koupelen a bytových jader. Dodáváme okna plastová a dřevěná, dveře a garážová vrata.

Prodejna, e-shop: - cukrářské potřeby - suroviny a pomůcky pro cukráře - dekorace cukroví - dekorace na svatební dorty, dětské dorty, oslavy - marcipánové ozdoby - formičky - dortové formy - airbrush na zdobení dortů - potravinářské barvy - čokoláda a čokoládové polevy - jedlá dekorace na dorty i cukroví, svatební cukroví ...

Výroba, montáže, dodávka: -vzduchotechnického zařízení, vzduchotechnika -vzduchotechnické potrubí -větrání v restauracích, halách, bytech ... . Rekuperace v rodinných domech vč.vypracování dokumentace

Autorizovaný prodej, servis: - zahradní technika Husqvarna, Jonsered, Partner, Flymo, McCulloch - lesní technik - sekačky - křovinořezy - pásové pily - mobilní pásové a řetězové pily na pořez kulatiny Pásová vyvážecí souprava Železný kůň - výhradní dovozce Lennartsfors AB.

Zakázková výroba, kovovýroba, montáže: - ploty, brány, branky, vrata, schodiště a zábradlí. Realizace oplocení dle individuálního návrhu na míru. Rekonstrukce a stavba oplocení všech typů, včetně veškerého příslušenství. Prodej pletiva.

Autorizovaný prodej, servis: - zahradní technika Husqvarna, Jonsered, Partner, Flymo, McCulloch - lesní technik - sekačky - křovinořezy - pásové pily. Pásová vyvážecí souprava Železná kůň - výhradní dovozce Lennartsfors AB.

Maloobchod, prodej: -elektrospotřebiče. -domácí spotřebiče.

Prodej, montáž, distribuce: -plastových průmyslových radiálních ventilátorů, plastové průmyslové radiální ventilátory: -JET, SEAT, STORM. -příslušenství ventilátorů.

Ekologický zemědělský podnik. Výroba - ekologická: -ovocnářská, ovocnářství: -bioprodukty: -broskve, jablka, hrušky, meruňky. Sady Nětčice. Výroba: -nábytek. Sídlo: - Kroměříž, Březinova 2655/3.

Výroba, prodej: -košíkářské výrobky: -proutěný a ratanový zahradní nábytek -bytové doplňky -dekorační předměty - sezónní, velikonoční, vánoční dekorace -prádelní koše - rohové, hranaté, oválné, kulaté koše na prádlo -kazety na šití -ošatky na kynutí těsta -pultové koše na pečivo a pekařské ošatky z pedigu. Dovoz, import. ...

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský ...

Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalatérské, instalace vody -TOPO, topenářské, topení, vytápění -PLYNnařské, instalace plynu -revize plnynového zařízení Servis, opravy: -plynové spotřebiče MORA, DESTILA, DAKON, THERMONA, PROTHERM, FEROLI, BAXI Dodávka, montáže: -plynové kotle všech značek -vodoinstalatérský materiál ...

Zámečnické práce, zakázkové zámečnictví: -veškeré stavebně zámečnické: -vrata, brány, atd. -kovovýroba.

Prodej potřeb pro zahradu, sazenice a okrasné keře. Specializujeme se na pohřební věnce a kytice.

Stolařství. Stolařská výroba: -kuchyně, kuchyňské linky -eurookna, okna -vestavěné skříně -schodiště -interiérový, bytový nábytek na zakázku.

Oprava, servis: - zahradní technika.

Zahradnictví. Zahradnické práce a služby. Výroba, maloobchod, prodej: -řezané květiny -sortiment hrnkových a balkónových květin -16 druhů bylinek Služby: -vazba květin: -smuteční, dárkové, svatební.

Výroba, truhlářství, stolařství: -kompletní vybavení interiérů: -kanceláře, bary, restaurace, penziony, prodejny, rodinné domy -kuchyně -dětské a obývací pokoje -ložnice -zahradní nábytek.

Zámečnictví: -vrata, oplocení, mříže, branky, zábradlí, schodiště. -svařování -výměna: -zámky a vložky na dveřích. Kovoobrábění: -soustružení -drobné frézařské práce -vrtání -řezání vnitřních závitů