Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní kancelář: - zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí

Prodej, servis: -elektroinstalace, elektromontáže. Práce: -regulace a měření -vodoinstalace -topenářství. Maloobchod, oprava: -plynové spotřebiče -kotle -ohřívače -sporáky, ohřívače, topidla.

Maloobchod, prodej: -želežářství, železářské potřeby -domácí potřeby -sklo, porcelán -potřeby pro kutily.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, sušené, hrnkové -doplňkový sortiment: -hlína, květináče, substráty, hnojiva. Služby: -vazby květin (vazba).

Zahradnictví. Zelinářství. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -zelenina -letničky -sadba (sadby) zeleniny a letniček. Služby: -vazba kytic: -narozeninové, smuteční, dušičková (dušičky).

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -zelenina, zelinářství: -zelí, čínské zelí, květák, okurky, celer, pórek, mrkev, brambory, petržel... -ovoce Prodejna - Květinářství: -Chropyně, Míru 801. Maloobchod, prodej: -květiny -květinová vazba na zakázku.

Prodej: -matrace -lamelové rošty -anatomické a zdravotní polštáře, přikrývky pro alergiky -matracové chrániče -rehabilitační a ortopedické pomůcky. Další prodejna, expediční sklad: -Zlín, 2. května 1379.

Návrhy, realizace, rekonstrukce: -koupelny -bytová jádra. Maloobchodní prodej: -sanitární zařízení -kompletní vybavení koupelny -podlahy. Práce: -zateplování fasády. -sádrokartony.

Provozovatel internetového aukčního portálu se zaměřením na nemovitosti: -prodej a koupě nemovitostí formou aukce: -byty, domy, pozemky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: -profesionální nářadí pro obkladače.

Údržba, uklid: -komunikace -vodorovné, svislé značení. Služby: -sadové úpravy, péče o zeleň -práce strojně machanizační technikou -aranžování, vazba kytic Provozování: -tržnice -hlídané parkoviště -pohřebiště -autoumývárny -tělovýchovných zařízení.

Maloobchod, prodej. -zahradnické, zahrádkářské potřeby (potřeby pro zahrádkáře).

Výkup, zpracování, prodej: -železný, kovový šrot. Pronájem: -vlastní nemovitosti.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -papírenské zboží -školní, kancelářské potřeby. Instalatérství. Práce: -domovní instalatérské: -VODOinstalace, instalace vody -TOPO, topenářské, topení -PLYNařské, instalace a revize plynu.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Výroba: -nábytek: -interiérový: -bytový: -ložnice, dětské pokoje, obývací stěny, postele, stoly, kuchyňské linky -kancelářský -zahradní -ploty -okna a dveře.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny, drogerie, průmyslové zboží.

Maloobchod, prodej: -smíšené zboží: -potraviny -drogerie -průmyslové zboží.

Služby: -projektování, stavební projekce -architektonické, architektka -inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál.

Výroba, prodej: -variabilní kovový nábytek s různou povrchovou úpravou do interiérů, obchodů, kanceláří -rozvaděče. Práce: -zámečnické. Maloobchodní prodej: -sportovní obuv -sportovní oděvy -značkové sportovní potřeby . Prodejna: -ZANE, Národní třída 101, 695 00 Hodonín.

Práce: -zemní, výkopové -terénní úpravy -demoliční práce. Autodoprava, doprava: -nákladní: -přeprava stavebních hmot, suti, lešení, strojů apod. -zásobování staveb . KAKTUSCENTRUM. Prodej: -kaktusy.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, hrnkové, sušené -keramika (květináče) -dárková keramika -substráty (hlína) -hnojiva. Služby: -vazba, vázání, aranžování kytic.