Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Zahradnictví. Pěstování: -okrasné trávy, trvalky, kapradiny. Vysazujeme pro veřejnou zeleň mobilní nádoby.

Vodo-Topo-Plyn. Plynoinstalační práce. Prodej - solární systémy - vyřízení zelených dotací. Topenářské práce. Prodej: - tepelná čerpadla - vyřízení zelených dotací Prodej - centrální vysavače Vodoinstalační práce.

Výroba, prodej: -dvousložkové polyesterové tmely: -pro opravy karoserií -průmyslové tmelení -speciální: -tmelení dřeva, sklolaminátu, lehkých kovů -plniče akrylátové polyuretanové -transparetní akrylátové laky -ochranné nástřiky karoserií -spotřební materiál pro karosářské a jiné práce: -maskovací pásky ...

Prodáváme stavební řezivo, dřevo, hranoly, prkna, fošny, latě, vazby, krovy, palubky, lišty, překližky, spárovky, barvy, OSB, GSB, DTD desky, palivové dříví, zahradní nábytek, zahradní terasy Bangkirai, plotovky a další. Zajišťujeme impregnaci dřeva. Sídlo: -Jaromírova 80/51, - Prah 2 Nusle, 128 00.

Sklad kameniva, štěrku, písku, suti, kůry. Rozvoz stavebního materiálu. Výkopové a zemní práce bagrem, terénní úpravy.

Instalatérské služby. Topenářské práce. Servis zplyňovacích ekologických kotlů na dřevo značky Vigas. Instalace: - sanitární techniky - krbů a kamen - ohřívačů vody - elektrických a plynových kotlů - kotlů na tuhá paliva. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -materiál topenářský a vodoinstalační: -sanitární keramika -kotle ...

Studio zdravého spánku. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lamelové rošty AMORFLEX DUO a TRIO, EKOFLEX, MULTILATT, TRILATT: -pevné fixní -ručně polohovatelné -motorové polohovatelné s elektrickým pohonem -doplňky roštů -čalouněné rámy -zdravotní matrace: -přírodní kaučuková matrace KING a ECLIPS -kaučuková matrace ...

Prodejny látek, galanterie a bytového textilu KATKA jsou nadstandardně zásobené zbožím. Vedle kamenných prodejen v Luhačovicích, Uherském Brodě, Slavičíně a Bojkovicích provozujeme také eshop s metrovým textilem. Své zákazníky si hýčkáme a odměňujeme je systémem nákupních slev. Máme široký sortiment látek pro oděvní i kreativní tvorbu ...

Pohřební služba. Služby: -církevní a občanské obřady -kremace -převozy zesnulých -tisk parte -vazba smutečních věnců a kytic -zajištění - hudba, autobusovová doprava -zprostředkování - kopání hrobů. Květinářství: -maloobchod, prodej: -květiny. Prodej: -hřbitovní doplňky: -ozdobné obaly na urny.

Stavební firma. Renovace rodinných domů, bytových jader. Sklad odkladů, dlažeb, stavební chemie a dalšího stavebního materiálu.

Dodávka, montáž: -keramických a skleněných obkladů a dlažeb na stavbách -obkladů, dlažeb a sanitární keramiky -venkovní a vnitřní obklady a dlažby: -administrativní budovy, kancelářské budovy, průmyslové objekty -renovace rodinných domů, bytových jader.

Polepy nábytku, instalace fólií, decorové stěrky.

Hledáte spolehlivou a kvalitní firmu, která vám pomůže s vašimi stavebními plány? Chcete si postavit nový dům, zrekonstruovat starý, nebo jen vylepšit vaše bydlení? Pak je pro vás správnou volbou firma Miroslav Brímus! Firma Miroslav Brímus sídlí v Nivnici a zabývá se stavebními pracemi již více než 20 let. Nabízíme vám široký sortiment ...

Realizace: - pletivových plotů, 3D plotů - plastové ploty - betonových, dřevěných plotů. Služby: - údržba zahrad - řezání keřů - stříhání, řezání stromů - sečení trávy. Realizace - betonové základy - opěrné zídky - zámková dlažba. Lokalita Zlínský kraj, Jihomoravský kraj. Dílna - Pod Světlovem 925, Bojkovice.

Kompletní realizace střechy. Realizace, rekonstrukce, opravy: -šikmé i ploché střechy. Dodávka, prodej: -střešní materiály. Práce: -tesařské, tesařství -klempířské, klempířství -pokrývačské, pokrývačství.

Prodej, montáže, instalace, oprava, opravy, servis: - krbová kamna - interiérové krby - zahradní krby - krbové vložky.

Půjčovna: - stavební techniky, stavebních strojů - zahradní techniky - elektro nářadí.

Pan Pavel Varaďa se zaměřuje na poskytování služeb v oblasti stavebnictví. Zejména pak na veškeré zednické a obkladačské práce. Provádíme montáž keramických obkladů a dalších typů všech formátů, zhotovení dlažby, omítky či zateplování budov. Stavební činnost, práce: - zedník, zednické - obkladačské - montáž keramických obkladů - zámková ...

Podlahářství, prodej, e-shop, pokládka: - podlahové krytiny - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - koberce - PVC podlahy.

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Výroba, prodej, montáže, servis: - dekorační, stínící technika: - žaluzie - vnitřní, venkovní - rolety - markízy - garážová technika, garážová vrata - dřevěná eurookna - dřevěné dveře - plastová okna - hliníková okna - plastové, hliníkové dveře.

Stavební firma. Stavba, stavby, výstavba, realizace, rekonstrukce: -výstavba dle individuálních projektů se specializací na nízkoenergetické a pasivní domy Ekord -výstavba rodinných domů -nízkoenergetické stavby -podnikatelské objekty -rekonstrukce bytů, domů -zemní práce -půdní vestavby -inženýrské sítě -zednické ...

Kamnářství. Návrhy, výroba a montáže: - krby teplovzdušné, teplovodní HEIN - kachlová kamna HEIN - venkovní krby - sporáky. Grafické návrhy v 3D.

Práce, montáž, oprava, instalace, opravy: -vodoinstalace, vodoinstalatér: -vody, vodovodní rozvody z mědi, plastu, pozink -domácí vodárny, vodáren -vodoměry, vodoměrů -odpadní potrubí -monitorování kanalizací -topenářské instalace, výměna: -radiátory, kotle, boilery, potrubí, topení, vytápění, topo -plynařské ...

Zakázková výroba nábytku a komplexní dodávky interiérů - architektonické návrhy a vizualizace - kancelářský nábytek - nábytek pro hotely, restaurace.