Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Montáže: - plastová, hliníková okna - parapety - dveře - vstupní, interiérové - žaluzie -venkovní rolety -venkovní žaluzie - síťe proti hmyzu.

Společnost HELIO, spol. s r.o. Uherské Hradiště vyrábí profesionální osvětlovací systémy. Vývoj a výroba je zaměřena na interní i externí svítidla z hliníkových profilů, s různými světelnými zdroji (LED, zářivky, výbojky), speciální zdravotnická svítidla a veřejné osvětlení. Klademe důraz na spolehlivost, účinnost a nízkou energetickou ...

Malosériová a zakázková výroba: -nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -ložnice -dětské pokoje -obývací stěny -nábytek kancelářský, do ordinací, restaurací, hotelů a interiéry obchodů z laminovaných a dýhovaných materiálů. Bytové doplňky: -věšáky-komorník-němý sluha -konferenční stolky -odkládací stěny.

Údržba komunikací, dopravního značení. Údržba veřejné zeleně. Instalace, údržba veřejného osvětlení. Správa dětských hřišť. Svoz komunálního odpadu, vývoz odpadkových košů Provoz sběrného dvora.

Truhlářské práce. Výroba: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -skříně -koupelny -stoly -postele

Hodinový manžel. Běžné domácí údržbářské práce. Práce na zahradě. Malířské a natěračské práce. Drobné zednické práce.

Prodej: -zateplovacích systémů -interiérových a fasádních barev -povrchových úprav ve stavebnictví.

Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané -hrnkové -drobná keramika -obaly na květináče -okrasné dřeviny. Prodej květin z Holandska Autodoprava.

Projekce, návrhy, montáž, instalace, servis: - zavlažovacích systémů do zahrad, parků, sadů, vinic, skleníků, firemních areálů, pro tenisové kurty, fotbalové hřiště - automatické závlahové systémy Hunter.

Společnost Seven for Business a.s. nabízí svým zákazníkům na svém e-shopu rozmanitý sortiment moderního, luxusně vyhlížejícího nábytku do Vašeho moderního interiéru. Nabízíme vám vše od ložnic, přes obývací pokoje až po koupelnu či pracovnu. A nezapomínáme ani na bytové doplňky, které jsou mnohdy nejen praktické, ale rovněž efektně podtrhnou styl ...

Eshop - náhradní díly a příslušenství na zahradní a lesní techniku: - Husqvarna, Oleo-Mac, Stihl, Jonsered, Čínské stroje, AGS, AL-KO, Briggs and Stratton, Castel Garden, GGP, Dolmar, Echo, Etesia, Gardol, Homelite, Honda, Iseki, John Deere, Kawasaki, Kohler, Kubota, Kynast, Loncin, Makita, McCulloch, MTD, Partner, Poulan, Ryobi, Snapper, Solo, ...

Eshop, prodej: - řetězy, náhradní díly, příslušenství a spotřební zboží pro zahradní a lesní techniku

Prodej spojovacího materiálů: - v provedení ocel, hliník, měď, nerez A2 - hřebíky, tmely, silikony, nářadí.

Společnost NOVAVISIO je spolehlivý český výrobce moderního hliníkového oplocení. Dodáváme hliníkové ploty, automatické vjezdové brány všech provedení: posuvné samonosné brány, posuvné elektrické brány na kolejnici, vjezdové dvoukřídlé brány, vstupní branky pro pěší a hliníkové zábradlí. Dodáváme kvalitní hliníkové pergoly, přístřešky pro auta a ...

Truhlářství. Výroba bytového nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - police a regály - kuchyně - šatní skříně - postele. Možnost vizualizace. Kalkulace zdarma.

Zámečnictví Búlik. Kompletní kovovýroba - kusová a malosériová výroba: - zábradlí, brány, branky, plotová pole, přístřešky.

Práce: -CNC obrábění kovů: -soustružnické, frézařské (soustruh, bruska, fréza). Zámečnická výroba: -vrata -mříže -zábradlí -schodiště. Výroba, montáže: -ocelové konstrukce: -haly -sklady. Oprava: -zemědělská mechanizace (technika) -secí stroje -postřikovače -stroje pro zemní práce -pluhy. Výroba, ...

Velkoobchod, prodej: -Průmyslové umělé hmoty: -plastové desky, plasty na zastřešení, světlíky - LEXAN, MARLON, OWELLAN, ARLA -plastové kryty strojů - LEXAN, PLEXISKLO, AXPET, VIVAK, PENTAPRINT -zástěny do sprch POLYSTYROL -plasty na reklamu - PALFOAM, KOMATEX, AKYPLAC, AKYPRINT -technické plasty - folie DUROFOL, POLYNET, IZOFOL ...

Výroba, velkoobchod, prodej: - nátěrové hmoty: - nitrocelulózové - polyuretanové - epoxidové - akrylátové - olejové - vodouředitelné - alkydové - laky - tmely - barvy - malířské a fasádní barvy - dekorativní omítky - zateplovací systémy - tónovací systém COLORLAK. Pobočka Bílovice 497, 687 12 - výroba.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - ovocné stromky a keře - okrasné keře, dřeviny - balkonové rostliny - vánoční stromky- sříbrný smrk, jedle borovice -hnojiva, postřiky - zahradní nářadí Fiskars. Služby: - návrhy, realizace, údržba zahrad a trávníků - výsadby a stříhání živých plotů - zakládání a údržba trávníků - ...

Služby: - květinářství - dárková keramika - kompletní svatební floristika - speciální floristika - smuteční floristika - interiérové dekorace - umělé květiny - živé květiny¨ - hrnkové květiny. Vazba: - originální kytice.

Podlahářství. Prodej, montáž: -PVC, koberce -plovoucí, korkové podlahy -stropní kazety -bytový textil -dveře a zárubně -parkety - renovace Služby: -malířské, natěračské práce.

Návrhy, montáž, dodávky, eshop: -osvětlení, led-osvětlení -venkovní svítidla -světla do interiérů -osvětlení zahrady -svítidla do bazénů -reflektory -osvětlení billboardů, kuchyní, obývacích pokojů, koupelen -průmyslové osvětlení -zakázková výroba.

Izolace T.I.P.: -izolace potrubí, chlazení, ploché střechy, proti vodě a radonu. Služby: -chemické čištění výměníků, ohřívačů, bojlerů.