Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
Prodej, montáž, servis: - stínící technika - žaluzie - sítě proti hmyzu - zasklívání balkónů a lodžií Zasklení balkonů. Zasklení teras, atánů, pergol. Zimní zahrady

Dřevovýroba. Výroba, prodej: - dřevěné hračky - nábytkové díly - úchytky - korkodřevěné a šroubovací uzávěry - uzávěry na lahve Jídelní židlička - skládací (houpací klůň nebo židle).

-Insolvence -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Ostraha majetku a osob

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kotle na tuhá paliva, krbová kamna, krbová kamna s výměníkem, vložky, sporáky, kouřovina, žáruvzdorná skla, skla pod kamna, těsnící šňůry, vermikulit, šamotové tvarovky. Zasíláme náhradní díly k uvedeným výrobkům na dobírku (i na starší typy).

Výroba, prodej, vývoj: - řídící jednotky pro vzduchotechniku - regulační systém EKOREG-BXC - vytápění - MAR.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské ...

Zhodnocování pozemků dle geomantie a feng shui, geodetické zaměření pozemků a vytýčení tvaru stavby, směřování stavby Architektonické návrhy, tvorba projektů, poradenství ohledně změn ve stávající projektové dokumentaci, návrhy rekonstrukcí rodinných domů Školy a workshopy feng shui, Stavební Medicíny a komplexní principy Zdravého Bydlení v ...

Velkoobchod, maloobchod, kamenná prodejna: - bavlněné látky, velký výběr různých dezénu - nitě, dutá vlákna - výplně - minky, úplety, šikmé proužky - bytový textil - ložní povlečení, nežehlivý bavlněný satén - KREDATEX - dekorace a bytové doplňky.

Profesionální řešení průmyslového LED osvětlení. LED osvětlení průmyslových a sportovních objektů, logistických center, supermarketů ..... Největší nabídka na trhu průmyslových LED a indukčních svítidel. Návrh-projekt osvětlení - cenové kalkulace - zpracujeme zdarma.

Služba, práce: Montáže, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení do 35kV -elektromontáže v průmyslu -domovní elektroinstalace -slaboproud, silnoproud -elektronická požární signalizace -nevýbušná zařízení -měření a regulace - výroba rozvaděčů nn - revize elektrických zařízení.

Specializujeme se na projekty rodinných domů, jak typizovaných, tak také individuálních na přání investora. Samozřejmě jsme schopni Vám zhotovit i projekty občanské vybavenosti - obchody, restaurace, dále pak výrobní haly apod.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - koupelnové doplňky - zrcadla a svítidla

Prodejní sklad. Prodej: - barvy, laky. Centrála: - Stavební 1056, 500 03 Hradec Králové - tel: 495 540 310 - e-mail: colora@sayerlack.cz

Firma ZV - Nástroje s.r.o. vznikla jako nástupnická společnost po Zbrojovce Vsetín Nástroje a.s. a zaměřuje se na zakázkovou výrobu nástrojů, přípravků a přesných strojních součástí včetně speciálních řezných a lisovacích nástrojů na objemové tváření. Pro nejkvalitnější splňění požadavků disponujeme konstrukční kanceláří, moderním systémem řízení ...

Výroba, montáž, servis: - bazény nadzemní i zapuštěné, venkovní i vnitřní - technologie koupališť - bazénová chemie CTX - úprava bazénové vody - zastřešování bazénů - whirlpool, výřivky.

Prodej, montáž: - protipožární dveře - hliníkové, ocelové - protipožární stěny - bezpečnostní dveře - protipožární revizní dvířka - hasicí přístroje a hydranty - plynová dvířka HUP. Revize protipožárních uzávěrů

Prodej, velkoobchod: - interiérová a venkovní svítidla - LED žárovky, pásky - Jablotron zabezpečovací systém - koupelnové ventilátory - napájecí zdroje - elektromateriál (jističe, vypínače, rozvaděče, kabely). Elektroinstalační práce.

Výroba a prodej dekorační a stínící techniky: - předokenní rolety - stínící technika - vertikální žaluzie - textilní rolety - horizontální žaluzie - shrnovací lamelové dveře - venkovní rolety, rolovací vrata - sekční garážová vrata.

Maloobchod, velkoobchod prodej-servis - lesní a zahradní technika - řetězové a rozbrušovací pily - sekačky, vyžínače, křovinořezy - zahradní traktory, ridery - sněhové frézy centrály čerpadla - ruční nářadí profi obuv oděvy

Společnost Elektroslužby Jaroslav Mocek, s.r.o. Vám ve Valašském Meziříčí nabízí profesionální služby v oblasti elektro. Na základě dlouholetých zkušeností Vám poskytuje rychlé a efektivní řešení při - provádění elektromontážních prací - opravách a převíjeních asynchronních elektromotorů - opravách transformátorů do výkonu - zaměřování ...

Dodávka, montáž, servis: - moderní městské, obecní rozhlasy - přenosné ozvučovací systémy - ozvučení vnitřních prostor - evakuační rozhlas, kamerové systémy - radarové měřiče rychlosti - úsporné veřejné osvětlení - LED osvětlení - sireny - zpomalovací semafory.

Dodávka, montáž: - technologické trubní rozvody - nerezové potrubí - plastové potrubí - měděné potrubí - černé potrubí.

Návrhy, realizace, šití: - textilní dekorace - záclony, závěsy - ubrusy - dekorační polštáře. Prodej: - bytový textil - ložní prádlo - ručníky - přikrývky - hrníčky, dózy, svíčky. Montáž: - římské rolety - japonské panely - záclonové tyče - kolejničky.

oprava, výroba, instalace: - kompletní dodávka klimatizace pro administrativní a výrobní prostory - kompletní dodávka chlazení pro průmyslové a výrobní objekty.