Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Maloobchod, prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - barvy, laky - nářadí.

Internetový obchod, e-shop: - samolepky na zeť.

Obchodní zastoupení, prodej: - anatomické matrace Metzeler.

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Výroba, montáž a opravy: - zkušebních stanovišť, el. pohonů, jednoúčelových strojů, elektromotorů, synchronních a asynchronních generátorů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: - metrážové koberce - kusové koberce - PVC podlahy (bytové, zátěžové, běhouny). Pokládka: - podlahové krytiny - koberce - PVC. Pobočky: Nový Jičín Palackého 1 Tel.:776749774, 773997499.

Montáž, opravy, revize a zkoušky, měření, regulace: - plynových zařízení a plnění nádob plyny, elektrických zařízení MaR (měření a regulace) - výroba rozvaděčů do 3200A a nabídka poradenství - projekce elektro a MaR.

Podlahářské práce. Maloobchod, prodej, pokládka: - plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy - sportovní podlahy, pryžové podlahoviny - parkety (i mozaikové), palubky - lišty, stěrky - koberce, korek, PVC, linoleum.

Tradiční dodavatel plastových, dřevěných a hliníkových oken a dveří již od roku 1999. Vynikající reference a osobní přístup k zákazníkům

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Prodej, maloobchod: - podlahové krytiny - metráž koberců - PVC - kusové koberce - běhouny - koupelnové soupravy - rohožky a bytové doplňky - lišty. Sídlo firmy: - Prostřední Bečva 555.

Výroba, prodej: - řezbářská dláta a rydla - teslice - tesařské sekery - palice - doplňky (brousky, pasty).

Výroba, prodej: - vnitřní stínění - venkovní stínění - látkové rolety - markýzy - sítě proti hmyzu.

Výroba a montáž: - bezrámové a rámové zasklívání balkónů a lodžií - zábradlí na lodžie a balkóny - stříšky nad vchody, balkóny a lodžie - zavětrování vchodů - zimní zahrady - světlíky - skleníky - rekonstrukce, repase balkónů

GABION-JM - realizace prací z kamene - gabiony, zídky, ploty, sokly, podezdívky - dlažby, schody, krby, jezírka.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Barvy laky drogerie U Harcovny. Maloobchod, prodej: - barvy, laky - drogerie - hnojiva, substráty.

Služby: - designér - programátor.

Společnost Florcentrum Foltýnová s.r.o. se již od roku 1990 zabývá prodejem širokého sortimentu květin, v současné době provozuje více než 20 prodejen a kamenných obchodů v rámci celé České republiky. V nabídce společnosti Florcentrum Foltýnová s.r.o. najdete: - řezané květiny - gratulační kytice - svatební floristika - smutební ...

Kompletní architektonické služby v souladu s profesní ctí bez ohledu na velikost a složitost zakázky. Projektujeme  individuální rodinné domy ( domy šité na míru), u starších objektů jejich vestavby, přístavby, nástavby, rekonstrukce, dále provozovny pro výrobu a služby, komerční objekty, projekty půdní vestavby v rodinných a bytových domech. ...

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Stavební práce: -fasády, omítky, nátěry -revitalizace domů, jader -krby -zednické a obkladačské práce, dlažby -plastová okna, dveře.

Výkon zeměměřických činností -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...