Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
WALTER CZ s.r.o.
PRESTA-mix, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Greenlux s.r.o.
Společnost Greenlux s.r.o. je dovozce a prodejce světelné techniky. Sortiment zahrnuje LED svítidla a světelné zdroje, Wifi chytré produkty a elektroinstalační materiál. Má silnou pozici na českém trhu, ale i na Slovensku, v Polsku, Maďarsku a pobaltských zemích.
Greenlux s.r.o.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek - dveře, schody

Prodej: - rychloupínky RY-UP - upínky - těžké přenosné zařízení - univerzální držák upínek - univerzální stavebnicový systém pro svařování - univerzální prostřihovací zařízení. Kovovýroba: - svařovací stavebnice SIEGMUND - děrovací stojánky a další nástroje na stříhání a ohýbání plechu a drátu - kovoobrábění, CNC ...

Výroba, prodej: - masivní postele - zdravotní matrace - sedací soupravy.

Výroba, dodávka: -skleněné obklady -vestavěné skříně -systémy posuvných dveří -designový nábytek -kuchyňské spotřebiče -skleněné náhrobky.

Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: - přírodní kámen - žula, mramor, travertin, pískovec, onyx - dlažba, obklady. - výrobky z přírodního kamene - kamenné desky.

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Výroba, velkoobchod: - fitinky litinové (závitové tvarovky z temperované litiny): - pozinkované, černé - varné tvarovky (potrubní, ocelové navařovací): - kolena, nátrubky, návarky, prodloužení oboustranné, dna, redukce, T kusy - mosazné topenářské fitinky (závitové tvarovky z mosazi). Velkoobchod, prodej: - vodoinstalační, ...

Železářství, železářské zboží. Velkoobchod, maloobchod, prodej, oprava, servis: - nářadí (ruční, vzduchové, elektrické, zahradní) - zahradní technika (čerpadla, sekačky, křovinořezy) - stříkací technika - hliníkové žebříky a schůdky - stacionární stroje - hoblovky, stolní brusky, pokosové a formátovací stroje - pletivo - měřící ...

Profesionální montáž a prodej stínící techniky. Odborné poradenství. Dodáváme interiérové horizontální nebo vertikální a plisé žaluzie, látkové rolety a sítě proti hmyzu. Dále montujeme venkovní žaluzie a rolety, garážová vrata, markýzy a stínění zimních zahrad. Máme velký výběr látek a barev.

DELCON, prodejna nábytku Stále se rozšiřující sortiment: -sedací soupravy -pohovky -postele všeho druhu -kvalitní matrace od českých a slovenských výrobců -obývací stěny- -kuchyně a další.. kamenné prodejny: -Vsetín -Opava- -Frýdek Místek -Krnov -Nový Jičín -Nový Jičín, kuchyňské studio

Výroba, prodej: - rostlinné a živočišné krmiva - krmiva pro drobné chovatele - masných směsí. Živočišná výroba: - chov skotu masného typu. Rostlinná výroba: - obilí - seno. Pronájem nebytových a výrobních prostor: - Janová, Hovězí.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětský nábytek - ložnice, postele z masivu - masivní dveře - kanceláře - dřevěná schodiště - dětská hřiště - pergoly - dřevěné ploty.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - řezané čerstvé květiny - pokojové květiny - umělé květiny - keramika - dárkové předměty - zeleninová, květinová semena - travní semena - cibule sazečka, sadbové brambory - květinové cibule, hlízy - hnojiva. Květinářství: - vazba kytic - vazba věnců - květinová výzdoba interiérů.

Montáž, opravy: - satelity. Elektroservis, oprava: - pračky, praček - mikrovlnné trouby - elektrické sporáky.

Podlahy Krabica, prodej, pokládka: - podlahové krytiny - linoleum, PVC - dřevěné plovoucí podlahy Práce: - podlahářské.

Služby: - realitní kancelář - správa nemovitostí - developerská činnost.

Práce: - rizikové, výškové kácení stromů - frézování pařezů - štěpkování - sečení trávy.

Služby: - sochařská, malířská a řezbářská činnost Výroba: - ručně kovaná dláta a rydla značky EBEN

Služby: - autorizovaný architekt

Pobočka Vsetín. Maloobchod: - domácí spotřebiče, pračky, ledničky, vysavače - mobilní telefony, kopírky, tiskárny - elektrinika.

Výroba a prodej: -repliky kamenných koryt, květináčů, truhlíků a prvků zahradní architektury. Prodej: -materiály pro výrobu zámkové dlažby -práškové pigmenty do stavebních hmot -přísady do betonu, malty -plastové podložky pod dlažbu -plastové formy pro výrobu prvků zahradní architektury -neviditelné obrubníky.

Projekce, dodávky, prodej, montáž, servis (záruční i pozáruční): - centrální vysavače Husky - agregáty - instalační materiál - vysavačové zásuvky.

Sadové a zahradní, úpravy, jezírka, zelené střechy, kamenné zídky a schodiště, studie, projekty, posudky zeleně - soudní znalec v oboru dendrologie, interiérová zeleň a aranžmá