Výroba, prodej, montáž a následný servis plastových, dřevěných, hliníkových nebo kombinovaných oken a dveří nachází uplatnění ve všech oblastech. Zimní zahrady, rekonstrukce, prosklené fasády, protipožární ochrana, střešní okna, eurookna anebo světlíky.

Stavební firma: -pozemní stavitelství -zateplování -oprava fasád. Developerské projekty.

Bohumír Nix se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku a vchodových dveří z masivu a prodává špaletová a euro okna a dveře.

Truhlářství, podlahářství -Montáž těsnění a žaluzií.

Truhlářství, podlahářství -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Činnost odborného lesního hospodáře a vyhotovování lesních hospodářských plánů a osnov -Velkoobchod a ...

Společnost BRAM vyrábí eurookna, vchodové dveře, zimní zahrady a jiné truhlářské výrobky. Máme rádi vzhled, vůni a tradici dřeva. Pokud jste na tom stejně, rádi vám pomůžeme vybrat ten správný rozměr, tvar, barvu, ozdobu nebo doplněk vašich dřevěných oken, dveří, či zimní zahrady. Výroba: - dřevěná okna, eurookna - dřevěné dveře, eurodveře - ...

-Výroba palet a obalové techniky. -Čalounictví Truhlářství, podlahářství

Petr Lupoměch provádí zateplovací a stavební práce. Svým zákazníkům prodává různé druhy oken, vyrábí a montuje lodžie, izoluje střešní krytinu a mnoho dalšího.

Ramila, s. r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, dveří, nábytku a dřevostaveb.

Truhlářství, podlahářství

Prodej, maloobchod, velkoobchod: -materiál pro klempíře a pokrývače -plechy, střešní okapy, okapové systémy, střešní žlaby, kolena, koleno, kotlíky, žlaby, svody, střešní plechové krytiny, tabulkový a svitkový plech -materiál pozink, měď (Cu), hliník (Al). -příslušenství žlabové čelo, háky, lapč listí, posvná roura, žlabový roh, roh listový, ...

Klempířské práce Pokrývačské práce - střechy na klíč Montáž - střešní okna

Prodej: -kuchyňská dvířka -lamina -palubky -plovoucí podlahy -dřezy -spojovací materiály -laky, tmely, lepidla -hrany -lišty -nábytkové kování -truhlářské nářadí. Pravidelné rozvozy: -úterý a čtvrtek ve směru Velké Meziříčí – Velká Bíteš -středa a pátek ve směru Žďár nad Sázavou – Nové Město na Moravě.

Zasklívání oken - výměny izolačních skel Renovace, údržba, montáž, servis - eurookna - dveře

Montáž: -drěvěná okna a dveře -systém EURO -plastová okna a dveře z profilů -deceunick a Termolux -hliníková okna a dveře.

PLASTOVÁ OKNA DŘEVĚNÁ EUROOKNA DŘEVOHLINÍKOVÁ OKNA VSTUPNÍ DVEŘE STŘEŠNÍ OKNA ZIMNÍ ZAHRADY PARAPETY ROLETY ŽALUZIE GARÁŽOVÁ VRATA

Provádí: -zateplování oken, dveří -dvojskla do všech oken -stop úniku tepla, rosení a hluku. Výhodné splátky a slevy. Dodávky: -plastová okna -eurookna.

Renovace, opravy, oprava: -dveře (dveří) plastovou fólií -interiérové dveře a zárubně Služby: -odvoz a dovoz dveří -odvoz od 4 dveří a více zdarma -v průběhu renovace možnost zapůjčení náhradních dveří.

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál -zdravotní keramika -okna, dveře -krytina BRAMAC -lepenky všeho druhu -sádrokartony -tepelná izolace -polystyren tabulový.

Zaměření, poradenství, prodej a montáž: -okna (okno), dveře: plastové (plastová), dřevěné (dřevěná) (eurookna, eurookno), hliníkové -zimní zahrady, zimní zahrada -vnitřní a venkovní parapety, žaluzie, nadokenní rolety -těsnící systémy, těsnění oken a dveří. Nabízíme: -bezplatné zpracování cenové nabídky -poradenské služby související ...

Výroba: -okna, dveře z profilů JANSEN. Zhotovení: -termoplastické potahování středně těžkých konstrukcí práškem PLASCOAT.

Zakázková výroba na míru -stolařství, stolař, truhlářství -kuchyně, kuchyní, vestavné skříně, skříň, kancelářský nábytek, interiérový nábytek. Dále výroba dveří, dveře, zárubní, zárubně. Fakturační adresa: U Zbrojnice 548 69156 HRUŠKY