Výhody plastových oken a dveří jsou tepelná a zvuková izolace, odolnost proti korozi a povětrnosti a bezúdržbovost. Odborné firmy nabízí dodávku a montáže nových plastových oken a dveří, montáže parapetů, okenních i dveřních žaluzií a ochranných sítí.

Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží pětikomorových či šestikomorových plastových oken se zabývá firma Eko-Okna. Vysoce kvalitní okna, která mají velmi dobré izolační vlastnosti, můžete u nás pořídit za příznivé ceny. Neváhejte se na nás obrátit, poskytujeme kompletní služby pro správné fungování oken. Působíme v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna - dodávka a odborná instalace plastových oken
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Společnost MONTPLAST je český výrobce oken a dveří. Najdete u nás plastová okna i dveře, ale i hliníkové systémy. Okna z plastových profilů jsou flexibilní, lze je realizovat dle vlastního stylu. Naše výrobky mají vysokou kvalitu a vyznačují se dlouhou životností, vyrábí se z Německého profilu GEALAN, vícekomorové profily GEALAN udrží teplo ve ...
MONTPLAST Uherský Brod s.r.o. - Česká okna za dobrou cenu
Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej: -materiálů pro střechy -krytiny pro šikmé a ploché střechy -asfaltové pásy -tepelné izolace -střešní okna -žlabové systémy -nářadí Stubai Půjčovna šikmých výtahů Geda.

Prodej, montáž a servis - plastová okna

Prodej, montáž, velkoobchod, maloobchod: - okna, dveře ( plastová, dřevěná, dřevohliníková ) - doplňky ( parapety, rolety, sítě proti hmyzu, žaluzie ) - garážová vrata - střešní okna Poradenství v oboru.

Montáž, prodej: - plastová okna, dveře - eurookna, dveře - podlahy - PVC*, dýha, dřevo - žaluzie, roletky - parapety - vestavěné skříně.

Renovace - okna plastovým profilem THERMOCLIP

Výroba, montáž: - zimní zahrady - prosklené fasády - okna - dveře - výkladce - celoskleněné dveře. Systémové venkovní parapety. Předokenní rolety. Sítě proti hmyzu.

Dodávka, montáž a servis - garážová vrata Dodávka, montáž a servis - rolety - žaluzie - sítě proti hmyzu Dodávka, montáž a servis - okna - dveře

Prodej a montáž: - plastová a dřevěná okna - dveře - zimní zahrady - parapety - žaluzie - sítě proti hmyzu.

Dodávka - okna a dveře plastová, hliníková, dřevěná

Výroba a prodej - střešní okna

Dodávka a montáž - plastová okna - dřevěná okna - dveře

Prodej,montáž: -garážová vrata -roletové systémy -pohony venkovních bran.

STAVEBNÍ A DEVELOPERSKÁ FIRMA Bytový a komerční komplex Jesenice City v oblasti Mladíkov - prodej posledních volných bytů. AKČNÍ CENY JARO 2013 Rodinné domy na klíč. Stavby na klíč. Rekonstrukce staveb, stavba. Bytové nástavby, půdní vestavby. Interiéry, rekonstrukce interiérů. Rekonstrukce koupelen. Kuchyňský nábytek, kuchyně na ...

Výrobce plastových a hliníkových oken a dveří Provádíme generální nebo i dílčí dodávky občanských, bytových a průmyslových staveb. Zakázky realizujeme především v Libereckém a Středočeském kraji a v Praze.

Prodej: - lité anhydritové podlahy - stropní kazety - dveře, okna - stavební materiál - truhlářský materiál - elektrické nářadí - ruční nářadí. Montáže: - podlahy. Míchání barev. Návrhy a montáž: - kuchyňské linky na míru - vestavné skříně - ložnice a jiný nábytek dle domluvy. Zemní vruty.

Provádí montáž: - fasádní tepelně-izolační systém Lafarge. - střešní okna - plastová okna, zdvojená - dřevěná eurookna - lamelové dveře, shrnovací stěny - parapety - dveřní křídla - půdní schody.

Výroba, montáž: -plastová okna -dveře -instalace zimních zahrad, žaluzií a sítí proti hmyzu.

Výroba, montáž: Plastová, hliníková okna, dveře. Prodej: - plastová okna, dveře - hliníková okna dveře - garážová vrata - zimní zahrady - terasy - žaluzie - parapety - sítě proti hmyzu

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - zimní zahrady - garážová vrata a sekční vrata Kovovýroba: - brány - vrata

Prodej a montáž: - sádrokarton LAFARGE (komplet i s příslušenstvím) - plastová okna a dveře - minerální izolační vata THERMOLAN - tmel ROMBA - střešní okna VELUX - maltové směsi. Práce: - instalatérské (voda, plyn, elektřina) i revize - malířské.