Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Výroba, prodej: -malty -šlechtěné omítky -omítky a štuky -podlahové hmoty a torkrety -lepidla -spárovací hmoty -sanační omítky -fasádní barvy a penetrace -pojiva.

Produkty: - výroba a prodej široké škály betonů - přírodní tříděné i netříděné kamenivo - lité anhydritové potěry AnhyLevel pro vytvoření dokonale rovné podlahy - lité cementové potěry CemLevel pro podlahy ve vlhkém prostředí nebo v prostorech s požadovanou pevností - lité izolační cementové pěny Poroflow umožňující snadné provedení ...

Práce: - dlaždičské - pokládka dlažby z kamene - obklady z kamene.

Podlahářské práce, pokládka: - dřevěné podlahy - plovoucí podlahy - koberce, PVC - renovace dřevěných podlah.

Zakázkové truhlářství: -výroba nábytku -schody -pergoly a přístřešky -ploty -dřevěné podlahy -zahradní domky -kotce pro psy -dřevěné WC.

Výroba - ocelové dveře - dveřní systémy - vjezdové brány a vrata. Zámečnictví Matějíček - ELMAT - další provozovna: Roudné 150, 370 07 České Budějovice.

Dodávka, montáž: - obklady, dlažby Obkladačské práce.

Společnost MIREN s.r.o. se zabývá prodejem a distribucí ekologických stavebních materiálů pro ekologické a pasivní bydlení. Jsme výhradními distributory německé společnosti AURO pro Českou republiku a Slovensko. Naši prodejnu a showroom naleznete ve Štěpánovicích u Českých Budějovic. Prodej, distribuce, internetový prodej, e-shop: - ...

Firma Martin Hrubý se zabývá kompletní realizací střešních konstrukcí. Provádíme veškeré klempířské, pokrývačské a tesařské práce. Dále se zaměřujeme na výrobu a montáž stavebních klempířských prvků a izolace střech. Sídlíme v obci Hůry, okres České Budějovice. Práce, řemeslo: - klempíř, klempířské - pokrývač, pokrývačské - tesař, ...

Naše společnost Svět oken, s.r.o. patří mezi přední české výrobce a prodejce výrobků prvotřídní kvality Nabízíme zejména: - plastová okna - hliníková okna - vchodové dveře - garážová vrata - stínící techniku a mnoho dalších doplňků. Česká výroba oken a dveří je zárukou nejvyšší kvality.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Výroba a repase památkově chráněných a historických výrobků - špaletová okna, repliky dveří, stropů - stavební truhlářství - nábytková výroba, zpracování návrhů - zakázková výroba, truhlářství.

Tesařství a truhlářství. Výroba a montáž - schodiště, zábradlí - vestavné skříně a nábytek - selský nábytek - zahradní nábytek - dřevěné podlahy. Drobné zemní a výkopové práce. Půjčovna rámového lešení.

Prodej, e-shop - dřevěné podlahové dlaždice, dlažba.

Průmyslové izolace. Výroba a prodej - stříkaný polyuretan - ochranné nátěry - butylová fólie - technické tkaniny - materiály pro sanace azbestu - aerosolové lepidlo - protiplísňové nátěry - hydroizolační fólie.

Práce: - dlaždičské - pokládka kamenné dlažby - obklady z kamene - kamenické práce.

Dodávka a montáž zařízení na úpravu vody pro obce, průmysl i domácnosti.

Nabízíme realizaci kuchyňských linek včetně spotřebičů. Vyrábíme a montujeme vestavěné skříně na míru, plovoucí podlahy, šatny, dveře i zárubně, horizontální a vertikální žaluzie.

Výroba, dodávka, montáž: - požární vnitřní, venkovní dveře (dřevěné, ocelové) - požární okna - požární příčky - požární revizní dvířka.

Práce, montáž: - obklady, dlažby z přírodního kamene - zednické práce - obkladačské práce.

Výroba, montáž: - měděné výměníkové vložky.