Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Výroba, prodej: - zateplovací systémy - omítky a barvy pro interiér a exteriér - základní nátěry - penetrační laky - lepicí a stěrkové hmoty - stavební řešení pro podlahy - stavební řešení pro balkony - sanační hmoty - systém BALET - úprava stěn v interiéru s použitím sklovláknité tapety - konstrukční desky S-BOARD - ...

Výroba, prodej: -hydraulické hadice všech druhů -šroubení, redukce, příchytky -rychlospojky, uzavírací kohouty -příruby a přírubové spoje -měřící technika, bezešvé trubky.

Firma fenza PROTIPOŽÁRNÍ SYSTÉMY s.r.o. zajišťuje výrobu, dodávku a montáž protipožárních uzávěrů, protipožárních systémů, vyrábíme protipožární rolety, protipožární posuvná vrata, protipožární obklady, automatické dveře, hydranty, .... Nabízíme protipožární dveře a prosklené stěny v provedení ze dřeva, hliníku, případně oceli. Veškeré dodávané ...

Velkoobchod, prodej: - elektroinstalační materiál

Oknomont Dodávka a montáž: - plastová a dřevěná okna a dveře - garážová vrata, rolety a žaluzie - pozáruční servis oken a dveří.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Prodej, velkoobchod: -fasádní barvy -fasádní materiály -laky -ředidla -malířské pomůcky.

Naše společnost se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem v oblastech topení, sanita, instalační materiály. Topení: - radiátory: - článkové litinové, ocelové, hliníkové - deskové - koupelnová tělesa - konvektory - Fan-coily - kotle - ohřívače vody - zásobníky a tlakové nádoby - expanze - armatury a radiátorové ...

Supermarket OBI*: -vše pro zahrádkáře,kutily a stavebníky

Prodej, maloobchod, hobbymarket: -stavební potřeby -potřeby pro kutily -potřeby pro řemeslníky -potřeby pro zahrádkáře.

Prodej: -potřeby pro kutily -domácí potřeby -zahradnické potřeby.by -vymalování, tapetování -poradenský a informační servis.

Služby: -čištění kanalizace -čištění odpadů,WC**,umyvadel -čištění kanalizace elektromechanicky a tlakovými vozy -revize televizní kamerou -čištění dešťových vpustí -čištění tukových jímek. Půjčovna: -pronájem a servis mobilních WC** a umýváren.

-Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Přípravné a dokončovací stavební práce, ...

Prodej: -plexisklo čiré, kouřové, mléčné, barevné-organické sklo AKRYLON. Řezání, ohýbání, lepení na zakázku. Provozovna: -Borovnice 9, 37007 České Budějovice Truhlárna: -výroba nábytku -interierové dveře.

Výroba, prodej: -polykarbonáty dutinkové, kompaktní a z nich přístřešky, mezistěny či zábradlí -výsuvné boxy, drátěný program, vestavěné skříně s plexi výplněmi -zimní zahrady -ocelové a hliníkové rámy.

Montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - barvy, laky - technická drogerie - chemie - prací a čistící prostředky - technická drogerie - drogistické zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavební materiály, stavebniny - stavební chemie, barvy.

Velkoobchod, prodej: - stavební prvky - chemické produkty - folie.

Velkoobchod, prodej: - spojovací materiál, upevňovací materiál, kotevní technika na všechny druhy materiálů. - šrouby, matky, podložky, závitové tyče, vruty, hřebíky.

Vývoj, výroba, montáže, servis, oprava: - kotlů a kotelen na spalování biomasy, kotle a kotelny.

Elektroinstalační práce Dodávka - hromosvody

Stavební práce: -montáž sádrokartonu -půdní vestavby -minerální a akustické příčky, podhledy -podlahy ze sádrokartonu -montáž střešních oken Velux.

Projekční činnost: -návrh celkové koncepce vytápění -výpočet tepelných ztrát objektu. Maloobchod, velkoobchod: -podlahové vytápění Oreg Wecoflex.

Prodej a montáž: -plovoucí podlahy -dřevěné podlahy -korkové podlahy -PVC podlahy -koberce -marmoleum (přírodní linoleum). Prodejna: -České Budějovice, ul.Husova-Studentská 1655/1B