Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Práce: -Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Výroba rozvaděčů nízkého napětí.

Výroba a montáž: -nerezové konstrukce a potrubí pro papírenský, chemický a potravinářský průmysl (nádrže, sila, ocelové konstrukce, potrubní rozvody a technologické celky) -zpracování ušlechtilých ocelí.

Výroba, dodávka, montáž: - okna plastová, dřevěná, hliníková - dveře plastové i dřevěné - vhodné umístění i pro panelové domy - zimní zahrady - střešní okna - parapety - okenní doplňky. Uvedené výrobky jsou typické, atypické z plastu, dřeva, hliníku. Pobočky: - Zábřeh, Šumperk, Bruntál, Olomouc, Praha.

Prodej: - elektromateriál a rozvaděče - přístroje - instalační technika - kabely a příslušenství.

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - renovace starých podlah - PVC - koberce.

Dokončovací stavební práce. Prodej a montáž oken. Montáž žaluzií a sítí do oken.

Prodej: - dveřní stříšky - polykarbonátové desky - průmyslové obloukové světlíky - oplocení rodinných domů a firem. Výroba a montáž: - přístřešky - stříšky - zastřešení pergol, zimních zahrad.

Stavitelství Prodej: - stavební materiál. Stavební práce.

Prodej: - stavební materiál, stavebniny - zateplovací systémy - stavební železo - půjčovna přívěsných vozíků.

Stavební truhlářství Výroba: -Euro okna -okna špaletová a zdvojená -dveře a zárubně -schodiště -zábradlí -obklady stěn -nábytek.

Prodej, montáž: - automatické kotle na dřevní pelety - kotle na biomasu - tepelná čerpadla - solární systémy.

Spirax Sarco je přední světový výrobce armatur a zařízení pro parokondenzátní systémy i jiné technické plyny a kapaliny. Působí v oblasti vybavení, řízení, regulace a měření v systémech páry a kondenzátu a dalších průmyslových médií.

Maloobchod, velkoobchod : - stavební materiál - betonové výrobky - cihly - lepenky - izolace.

Servis a montáž: - plynové kotle - automatické kotle - tepelná čerpadla - regulace SIEMENS - elektroinstalace NN.

Prodej: - sanita, vodovodní baterie, vybavení koupelen, dřezy, zrcadla - rozvody vody, topení, plynu, vzduchu - armatury - ohřívače vody - odpady - sortiment pro vybavení koupelen.

Návrhy interierů, výroba zakázkového nábytku, kuchyně, vestavěné skříně, schodiště, interierové dveře, vybavení kanceláří.

Podlahy Havelka: - kompletní řešení podlah - zaměření, pokládky, srovnání podkladu - pokládka podlahových krytin.

Prodej - elektroinstalační materiál Elektromontážní práce - slaboproudé rozvody Měření - regulace

Zakázková výroba vchodových a interiérových dveří, kancelářského nábytku, kuchyňských linek, oken, postelí, schodišť, vestavěných skříní a zahradního nábytku.

Technický rozvoj dřevařských technologií, výroba strojů a zařízení pro dřevozpracující podniky: - zpracování technologické studie - tvorba výkresové dokumentace - 3D modelování v Autodesk Inventor 2011 - provoz a náklady - technické poradenství. - technologické celky, mechanizace a rekonstrukce - manipulace, naměřování, zkracování a ...

Maloobchod: - stavební materiál, stavebniny.

Výroba: - odlučovače tuku - lapáky písku, nádrže - rudly, policové a dílenské vozíky - kovové palety, konstrukce.

Prodej, maloobchod: - elektro, kotle, ohřívače vody - radiátory, záchody, vodovodní baterie - jízdní kola - RC modely - potřeby pro domácnost

Koupelnové studio, svět koupelen. Velkoobchod, maloobchod: - sanitární keramika - vany, spchové kouty, masážní boxy - obklady a dlažby - koupelnový nábytek

Maloobchod: -nábytek -bytové doplňky, obrazy -koberce -PVC linolea.