Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Kovomat Prodej: - vodoinstalační materiál - ohřívače vody - trubky a tvarovky - sprchové kouty - vany - sanitární keramika - radiátory - rozvody CU.

V-OBKLAD Práce: - zednické - obkladačské. Rekonstrukce, realizace: - koupelny - půdní vestavby. Koupelnové studio. Prodej: - obklady, dlažby - sanitární keramika.

Prodej: - stavebniny, stavební materiál - spojovací materiál - ruční nářadí - vybavení pro dům a zahradu.

Truhlářství. Zakázková výroba z masivu: -dveře vč.zárubní - interiérové, vchodové -garážová vrata -schodiště, schody -přístřešky, pergoly, altány, -lavice -ploty. Pilařská výroba.

Výroba, prodej, montáž: - dveře - podlahy - nábytek.

Truhlářství I+K Výroba: - nábytek - bytové doplňky - kuchyně na míru - dveře na zakázku - schodiště.

Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - výkopové - servisní. Montáž: - solární systémy - tepelná čerpadla - kondenzační kotle.

Kompletní pozáruční i záruční servis a opravy všech druhů plastových, hliníkových a dřevěných euro oken a dveří. Opravy, montáže a výměny: - kování - zámky. Zabezpečení oken a balkonových dveří proti vloupání. Výměny termoizolačních skel. Montáže a opravy: - stínící a protihmyzová technika

Elektromontáže Montáž, opravy, revize: - elektrická zařízení NN. Výroba, instalace, opravy: - rozvaděče NN. Elektromontáže. Elektroinstalační práce.

Stavby: - teplovzdušné krby. Dodávka, montáž a obezdění: - krbové vložky z litiny i oceli - kachlová krbová kamna - mastková krbová kamna - celolitinová krbová kamna. Prodej, montáž: - plastová okna - plastové dveře - doplňky k oknům-parapety, žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Pila, pořez dřeva Prodej: - dřevěné konstrukce střech - truhlářské řezivo - desky, trámky - střešní latě - palety.

Výroba, zakázkové truhlářství: - nábytek - skříně - postele - stoly, židle - dveře (interiérové, vchodové) - ozdobné ploty - schodiště - terasy + balkónové oplocení.

Stavební práce: - zednické práce - obkladačské práce - rekonstrukce domů - sádrokartonářské práce - zateplování domů - montáž plastových oken a dveří.

Stolařství. Výroba na zakázku: - nábytek - dveře, okna - repliky starožitného nábytku - kuchyňské linky - vybavení bytů - schodiště - pergoly.

Prodej, import, export Dřevařské polotovary a výrobky: - eurohranoly okenní i dveřní, fixní i napojované - PUR desky překližkové všech dřevin a tlouštěk - překližky vodovzdorné pro stavební truhlářskou výrobu.

Specializace: - plynové kotle - plynové kotle kondenzační.

Svařování: -plasty. Výroba, dodávky: -příslušenství pro galvanotechniku -vany pro chromovací lázně, vany pro chemické niklování, vany z nerezu -galvanické bubny -ejektorové míchání -elektrovodná lůžka -plastová podpěrná lůžka -topné a chladící registry -filtrace lázní -čerpadla pro galvanonvy.

Truhlářství. Výroba na zakázku: -dveře -schody a zábradlí -kuchyňské linky -nábytek a bytové doplňky -plotové díly -pergoly -obklady stěn a stropů -zahradní domky -myslivecká zařízení-posedy.

Maloobchod: - koberce - nábytek. Realitní činnost. Správa a údržba nemovitostí.

Interiérové studio kuchyní, dveří a plovoucích podlah. Prodej, montáže: - vnitřní dveře SAPELI - kování - podlahy - vestavné skříně.

Truhlářství Výroba: - okna - dveře - balkony - schody - podbití a podhledy - ploty a zábradlí - kuchyně - nábytek.

Stolařství. Výroba: - okna a sveře.

Prodej: - metrické šrouby - podložky - vruty - imbusy - hřebíky, hmoždinky. Sídlo: Praha 8, Sokolovská 366/84.

ALBA ELEKTRO Prodej: - elektroinstalační materiál.

Prodej: - elektronika - elektrospotřebiče.