Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Vyrábíme a prodáváme betonové dílce a desky, studniční skruže - celokruhy a dělené díly různých průměrů. Nabízíme výrobu z betonu, rozměrů dle přání zákazníka. Potěrové směsi na bázi betonu.

Zastoupení mezinárodní firmy HANSA. Velkoobchod s vodovodními bateriemi.

Prodej barev a laků: -míchání barev na počkání -fasádní barvy, omítky -Bondex, Barlet, Sokrates.

Velkoobchodní prodej: -barvy -laky. Internetový obchod.

Služby: - zámečnictví - nástrojářství - výroba, instalace a opravy telekomunikačních zařízení, elektrických strojů a přístrojů.

Prodej: -vysušené truhlářské řeziv -palubky.

Firma CJ Podlahy provádí podlahářské práce v regionu Tachov a okolí i v příhraničí. Pokládka všech druhů podlah, renovace parket. Řemeslo, práce: - podlahář - pokládka plovoucích podlah - renovace parket.

Výroba - barvy - laky - lazury Nátěry na žárově pozinkové plochy, ocelové nosníky, ploty - podlahové nátěry Antikorozní ochrana (ocelové konstrukce, střechy, ...)

Zpracování termoplastového a pryžového zboží. Výroba vysokotlakých hydraulických hadic s koncovkami a šroubení hydraulických obvodů.

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Půjčovna, prodej a servis teplovzdušných ohřívačů a vysoušečů-odvlhčovačů. Likvidace havárií vody, vysoušení sklepů, staveb, a pod -vysoušeče -odvlhčovače -ohřívače Zajišťujeme servis a prodej značek: -THERMOBILE (Holandsko) -MUNTERS (Švédsko) -DANTHERM (Dánsko) -BIEMMEDUE (Itálie) -SIAL-AXE (Itálie) -MASTER (Polsko) ...

Vodovody a kanalizace. Prodej vodoinstalačního materiálu. Protlaky pod komunikacemi v průměru 65-250 MM**. Zemní práce: -Ford -CATERPILAR -ZEPPELIN. Ekologické stavby na klíč: -vodárny -čistírny odpadních vod. Provoz vodáren a čistíren odpadních vod. Obchodní činnost v oboru: -PVC* roury -tlakové -kanalizační ...

Výroba, prodej, montáž, oprava, servis: -plastová okna

Prodej a montáž stínící techniky žaluzií. Prodej, pokládka, renovace a broušení: - plovoucí podlahy - parkety - korek

Maloobchod a velkoobchod malířského a zednického nářadí, stavební chemie.

Stavební firma Maloobchod, prodej, montáž: -plastová okna, dveře -hliníková okna, dveře -dřevěná okna, dveře -vratové systémy -žaluzie -parapety Práce: -rekonstrukce střech -opravy izolací -montáž fasádních systémů -mytí a renovace fasád

Profesionální montáž oken a dveří a servis stávajících.

Prodáváme luxusní ručně vázané koberce.

KEBEK s.r.o. Prodejna Plzeň Velkoobchod, maloobchod, prodej, výroba: - spojovací materiál - kotevní a závěsná technika - vzduchotechniká zařízení - klimatizační jednotky. Import standardů: - šrouby, matice, podložky. Vlastní výroba výkresových součástí obráběním a lisováním. Individuální řešení logistiky dodávek.

Velkoobchod a maloobchod: - elektroinstalační materiál - svítidla - domovní komunikace

Výroba: -dřevěné schody -kuchyňské linky -interiérový a zahradní nábytek z masivu -atypický nábytek -balkóny a krovy -dveře a obložkové zárubně.

Prodej - laminátové a dřevěné podlahy PARADOR - interiérové dveře SAPELI, SOLODOOR, PLÜR - grafosklo

Výroba, prodej: - betonové dlažby - betonové výrobky - systém EKOSAVE

Nákladní doprava. Zemní práce. Výstavba a opravy komunikací. Klempířské práce. Pokrývačské práce. Prodej: -střešní krytiny -klempířské prvky + nářadí. Péče o zeleň: -realizace zahrad -rizikové kácení stromů.