Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej, kompletní montáž, servis a revize: -plynové spotřebiče a zařízení -příslušenství -domovní plynovody (zemní plyn, propan-butan).

Projekce, prodej, montáž, servis: -dieselgenerátory -záložní bateriové zdroje UPS -přepěťové ochrany -přenosné elektrocentrály.

Výroba a montáž: -elektroinstalační materiál. Osazování a letování plošných spoju Ruční letování drobných součástek. Bodové svařování lanek a kabelů. Crimplování koncovek. Cínování materiálu. Výroba: -prodlužovací kabely se zásuvkami s elektrickou ochranou -elektrické stmívače -elektrické dvouzvučné zvonky -kabelové prodlužovací ...

Řemesla, služby - zateplení fasád a podkroví - výstavba pasivních, nízkoenergetických domů - montáž solárních systémů - rekuparace tepla, teplovzdušné vytápění Prodej, montáž - plastová okna - žaluzie, rolety, parapety

Plnění sprejů Míchání - autolaky GLASURIT Prodej - vše pro autolakovny (FESTO, SATA, 3M) - průmyslové barvy SALCOMIX, laky, tmely - fasádní i vnitřní barvy - lazury a impregnace na dřevo

Truhlářství, výroba: - dveře - schody - postele - kuchyně

Prodej: - výrobky značky Rhenocoll - barvy - laky - lepidla - lazury

Dealer BERGER BOHEMIA, a.s. Výroba, transport: -beton

E-shop, montáž: -dveře, zárubně. -interiérové dveře.

Prodej, montáž: - PVC - linolea - koberce - plovoucí podlahy - dveře interiérové - zárubně

Koupelnové studio. Velkoobchod, maloobchod: -obklady, dlažba. -vybavení koupelen. -fasádní barvy, omítky. Služby: -návrhy koupelen. -rekonstrukce bytových jader.

Maloobchod, prodej, montáž: -interiérové dveře. -zárubně.

Velkoobchod, maloobchod: -barvy, laky. -autolaky. -nátěrové hmoty. -brusiva, maskovací materiál. Služby: -míchání barev. -míchání autolaků. -dohledání odstínu dle dodaného vzorku.

Prodej, maloobchod, montáž, oprava, servis: -automatické dveře -prosklené stěny -požární dveře a konstrukce -garážová vrata -průmyslová vrata -rolovací mříže -nakládací technika

Truhlářství. Výroba: -kuchyně -renovace nábytku

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -lepené dřevo -eurohranoly pro výrobu oken a dveří -smrk, borovice, dub, meranti a jiné exotické dřeviny -truhlářské řezivo -spárovkové desky pro výrobu nábytku a schodů -smrk, borovice dub, buk -lepené hranoly a desky -dřevěná eurookna a dveře.

Plynoinstalační, topenářské a vodoinstalační práce. Velkoobchod a montáž: -topenářský a plynoinstalační materiál -vodoinstalační materiál -sanita.

Prodej a montáž - plastová okna a dveře -výstavba RD, pasivních domů, měření blover testem 0, 11 -NZÚ zateplení objektu -sádrokartony -veškeré zednické práce

Autolakovna. Práce: -autolakýrnické -autoklempířské. Prodej: -akrylátové barvy.

Servis - myčky - varná technika - pračky - akumulační kamna - plynové spotřebiče - bojlery

Truhlářství. Výroba: -masivní nábytek -kuchyňské linky, skříně -kancelářský nábytek -balkony, dřevěné doplňky staveb -dveře, okenice -celodřevěné schodiště.

Společnost zabývající se výrobou oken, interiérových dveří, garážových vrat, stínící techniky a rolet.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál -keramické obklady a dlažba.