Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Stavební činnost, výstavba: - inženýrské sítě - pozemní stavby Prodej: - stavebniny Průhonická 2116, Záběhlice tel.: 739 611 468 Další služby: - nákladní autodoprava - půjčovna těžké mechanizace.

Výrobní družstvo. Výroba: - celokovové bezpečnostní dveře - reklamní clip-rámy - celokovové odpadkové koše a popelníky - lisy na PET-lahve - hřbitovní lampičky - grilovací jehly - vytahovač zavařovacích sklenic.

Truhlářství, výroba: - špaletová okna - dřevěná okna s izolačním dvojsklem - dveře - výklady

Výroba: - ocelové okenní systémy a protipožární elementy.

Výroba, prodej, montáž: - plastová okna a dveře - hliníková okna a dveře - dřevěná okna a dveře - zimní zahrady - žaluzie horizontální - žaluzie vertikální - markýzy - zastínění zimních zahrad - předokenní rolety - parapety - protihmyzové síťky

Služby: - montáž stínící techniky, oken i bytových doplňků - realizace zimní zahrady - zasklívání lodžií a teras včetně realizace vchodových stříšek.

Výroba, dodávka: - průmyslové nátěrové hmoty - stavební hmoty, nátěry - průmyslové čistící a odmašťovací prostředky. Provozovna: - Studénka - Nová Horka 26

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - stavební chemie - nářadí.

Prodej - ložiska kuličková, válečková - matice - těsnění - maziva - nářadí.

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Činnost - montáž protipožárních prostupů a ucpávek stavebních konstrukcí - dodávka a montáž protipožárních dveří a mříží - kontrola protipožárně bezpečnostních zařízení a prostupů - kontrola a servis požárně bezpečnostních zařízení - kontrola hasících přístrojů.

Velkoobchod, e-shop: - spojovací materiál - skoby, háky, houpačkové háky, karabiny, závěsná oka - ocelová lana - napínáky, karabiny. Sklad, velkoobchod: - Sluštice 17, 250 84

Projektování, dodávka, montáž - potrubní systémy.

Čištění, restaurování, prodej a výkup: - koberce Starožitnosti.

Showroom: - podlahové krytiny. Práce: - podlahářské - pokládka podlah.

Půjčovna a prodej elektrického ručního nářadí a příslušenství, železářství a instalatérské potřeby. Jádrové vrtání a řezání do železobetonu a betonu. Půjčování elektrického nářadí značek: - Bosch, Hilti, Makita, Narex, Rubi, Sima, Stihl, Rems, Ridgid, Rothenberger, Fronius, Camac, Perles, NTC, Master, Enar, Kroll, Alko, aj.

Společnost MO-BY s.r.o. se zaměřuje na dodávku a montáž hliníkových pergol, zasklených teras a mezi naše služby patří také zasklívání balkonů, lodžií i hotových konstrukcí jak ze dřeva tak kovu. Sídlíme na Praze 10. Výstavba, dodávka, montáž, práce: - hliníkové pergoly - zasklené terasy v úrovni terénu i v patře - zasklívání balkonů a ...

Dodávka, prodej, instalace, servis: - transformátory (suché, olejové) - rozvaděče - trafostanice.

Maloobchodní a velkoobchodní prodej zaměřený na prodej kotevního a spojovacího materiálu pro stavební a strojírenský průmysl.

Naše společnost se zabývá kvalifikovaným prodejem systémů: - suché výstavby - tepelných izolací - zvukových izolací, s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi. Prodejní sklad je nově v Praze 8 - Čimicích, Čimická 809/53. Z tohoto místa od nás jako nadstandardní službu dostanete odvoz zakoupeného materiálu, a to až do ...

Prodej, e-shop: - barvy - laky Pobočka, prodejna: Praha 6, Drnovská 36

Firma Eurowellness výhradní prodejce vířivek značky Villeroy & Boch. Nabízí komplexní služby v oblasti výroby a prodeje wellness, vířivek, saun. Zabezpečí návrh, realizaci, montáž a 3D vizualizaci. Poskytne také záruky na veškeré produkty wellness a vířivek.

Dodávka, import: - průmyslové nátěrové hmoty výrobce AXALTA Coating Systems.

Bytový design, zakázková výroba atypického nábytku - kuchyně - ložnice - pracovny - dveře - schodiště.

Dodávka, montáž, servis: - solární systémy - rekuperace - podlahové vytápění - kamerové, zabezpečovací systémy.