Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše firma se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem: -spotřební elektronika -výpočetní technika -topná technika -elektronika -bílá technika -krbová kamna.

Petr Dvořák se zaměřuje na prodej truhlářského, stavebního a palivového řeziva.

Petr Šimánek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní, dveří, pergol a altánů.

Stanislava Málková se zaměřuje na dovoz a prodej stavebního materiálu.

Stanislav Vácha se zaměřuje na montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení.

Zednictví Pokrývačství, tesařství Truhlářství, podlahářství

Vladimír Lebeda se zaměřuje na výrobu betonových směsí, zemní práce a zajišťování dopravy.

Zdeněk Vlasatý se zaměřuje na prodej oken, dveří, nábytku, postelí, komod a kuchyní.

Petr Pártl se zaměřuje na prodej nátěrů, fasádových omítek, barev a příslušenství.

Truhlářská výroba - nábytek - kuchyně - postele - skříně - dveře - okna

Firma byla založena roku 1990. Maloobchod, prodej: -stavební materiál -zahradní keramika -obklady, dlažby -kovový zahradní nábytek -kovové ozdobné mříže, zábradlí, ploty a brány. Výroba: -ozdobné kovové ploty. Služby: -nákladní autodoprava-Avie s plachtou, LIAZs HR -zednické práce.

Export, import: -dřevo -parkety, plovoucí podlahy (DONA zastoup.) Služby: -truhlářství, podlahářství -dodávky parket. Domy na klíč: -okna, kuchyně, vybavení, parapety, schody, dveře vnitřní -kompletní vybavení včetně nábytku -věstavěné skříně. Prodej: -laky -půjčovna - brusky -podlahy dřevěné, laminátové, 3 vrstvé.

Výroba: -lehké ocelové přístřešky rozpon 6 a 8 m -mostní přejezdové váhy do 30 t -kotle na asfalt pro stavebnictví -ozdobné oplocení pro rodinné domky a rekreační oblasti -přenosné ocelové garáže a sklady -kovové konstrukce na zakázku -pařáky na brambory.

Prodej - barvy - laky Prodej - drogerie Prodej - chemické výrobky

Záruční a pozáruční servis - výrobky AEG, ELEKTROLUX, ZANUSSI, DZDRAŽICE, TATRAMAT, KARMA, SERVIS - GORENJE, WHIRPOOL Záruční a pozáruční servis - specialista na kotle PROTHERM

Zabýváme se výkupem starého stavebního materiálu z historických staveb z přírodního kamene, dřeva a jiných materiálů.Vykupujeme půdní dlažbu, použité trámy, podlahové prkna.kamenné koryta a stírky, starý nábytek, sklo, porcelán, svítidla, hodiny.Platíme hotově při odvozu.

Zabýváme se: - nákup a prodej spojovacího materiálu.

Výroba ze dřeva: -okna -dveře -schodiště, schody -nábytek -stavební truhlářství. Nabízí: -ceny dle dohody -krátké dodací lhůty.

Společnost ZVOZA, s.r.o. Jihlava, která se na českém trhu pohybuje již od roku 1992 se zaměřuje na klempířské, tesařské a pokrývačské práce a samozřejmě i opravy, montáže a rekonstrukce střech. Firma provádí kompletní realizace střech a zajišťuje veškeré práce související se střechou od realizace až po montáž bleskosvodů. Oblast Vysočina. Firma ...

Výroba ostatního kuchyňského nábytku. Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Zakázková výroba nábytku, kuchyní, ložnic a skříní. Nabídka oken a dveří. Realizace schodišť. Čalounické práce.

Prodej, montáž, poradenství: -obklady, dlažba -ukončovací lišty, lepidla, spárovací hmoty, silikony, tmely, montážní pěny -vany, sprchové kouty, umyvadla. Doprava zdarma.

Prodej: - kompletního sortimentu pro Vaši stavbu - HELUZ, H+H, YTONG, PORFIX, POLYSTYREN, KNAUF, ISOVER, BEF, KM BETA, RIGIPS, BRAMAC, BESK, TONDACH, POROTHERM, KERATHERM, ORSIL, ROCKWOOL a spousty dalších značek ..

Služby, velkoobchod: -průmyslová a bytová elektroinstalace -výroba rozvaděčů pro bytové a průmyslové použití -velkoobchod elektroinstalčním materiálem .

Prodej: - l ožiska pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek SKF, ZKL-ZVL, NTN, FAG, INA, ložiska do nenáročných provozů ostatních výrobců např. GPZ, CHINA - gufer pro strojírenství, automobily, zemědělské a stavební stroje značek Gumokov, INCO, KTT, CR - silenbloky zanček Gumokov a Rubena - spojovací materiál ...

Maloobchod, velkoobchod: -železářství -hutní materiály -profily -trubky -ocel -barevné kovy -nerez -spojovací materiál -nářadí -smluvní prodejce FERONA.