Okna-dveře Vorel s.r.o.
Vodohospodářská montážní, servisní a obchodní společnost s.r.o.
ELZAS technik s.r.o.
EkviTech s.r.o.
Royal Technic s.r.o.

TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
Hledáte kvalitní a cenově dostupné stavební materiály pro váš projekt? Pak jste na správném místě! V naší prodejně stavebnin najdete vše, co potřebujete, od základů po střechu. Nabízíme vám širokou nabídku zdiva, střešních krytin, pojivových směsí, stavební chemie, omítky, maltových směsí, zámkové dlažby, obrubníků a dalšího stavebního materiálu.
TSC stavebniny s.r.o. - prodej stavebního materiálu
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Naše společnost PRO - K s.r.o. se specializuje na sklo a dveře. Dodáváme a montujeme veškeré skleněné exteriérové i interiérové prvky a také dveře všech typů. V našem sortimentu naleznete skleněné dveře, stěny, sprchové kouty, zábradlí a také dveře Sapeli s největším vzorkovým výběrem v Jihočeském kraji. Neváhejte nás navštívit.
PRO - K s.r.o. - specialisté na sklo a dveře
Prodej, e-shop. Koupelny: -vodovodní baterie -bezdotykové baterie -bezdotykové splachovače -koupelnové doplňky -koupelnový nábytek -moduly pro závěsné WC -sanitární keramika -sprchové kouty -sprchové masážní boxy -vanové zástěny, plast, smalt. Bojlery a ohřívače vody: -bojlery elektrické, kombinované. Dřezy, ...

Prodej průmyslového osvětlení - LED osvětlení - LED veřejné osvětlení - LED průmyslové osvětlení - LED reflektory, tuby.

Prodej elektrotechnického materiálu - průmyslová automatizace - přístroje - kabely, vodiče, koncovky - rozvaděče - svítidla, zdroje osvětlení - úložné systémy - zásuvky, vypínače - zabezpečovací a kamerové systémy - nářadí.

Projektování, opravy, revize a montáže elektrických zařízení - výroba rozvaděčů - opravy, montáže a revize vyhrazených elektrických zařízení - automatizace výrobního procesu HW + SW - dodávky pro galvanické linky a neutralizační stanice.

Prodej, montáž: - plastová a hliníkova okna

Prodej, montáž: - ploty - pletivo - branky, brány - vrata - železářství - spojovací materiál

Práce: - zednické - obkladačské - pokládka zámkové dlažby - zateplování budov.

Práce, montáž po celé ČR**: -specializovaná pokládka a distribuce střešních, stěnových a okapních systémů RANNILA včetně zaškolování montážních firem -klempířské pozink, měď, hliník, titanzinek, RANNILA, LINDAB -pokrývačské RANNILA, LINDAB, SATJAM, MEINDL, TONDACH, BETERNIT -montáž střešních oken KUBESO, ...

Výroba stavebně truhlářská a tesařská. Výroba: -dřevěné okna, eurookna, okna jsou prověřena státní zkušebnou -dveře včetně montáže a zapravení -kuchyně, instalace včetně spotřebičů -zakázkové truhlářství.

Výroba, prodej: - dveře masiv vnitřní, venkovní - dveře a zárubně SAPELI - vestavné skříně - okna EURO od firmy TTK - schody a zábradlí /dřevěné, nerez/ - kuchyňské linky včetně 3D návrhu - plovoucí podlahy Egger, Magnum - nábytek na míru - podbití domů, dřevěné ploty - veškeré truhlářské práce Možnost splátkového ...

Výroba: -interiérů, exteriérů na zakázku. Frézování: -okenní a dveřní silikonové těsnění. Nábytkářská výroba: -obývací pokoje -kuchyně -ložnice -vestavěné skříně -studentské a dětské pokoje -dřevěné okna -zárubně -dveře -dveře vchodové i interiérové -na zahradu lavice, altány, pergoly.

Velkobchod: -telekomunikační, elektroinstalační a zemnící materiál -výprodejový portál vyprodej.biz -půjčovna strojů a nářadí Chotěboř, Havlíčkův Brod -rekreační středisko Geofond Chotěboř. Telekomunikační materiál sklad II., půjčovna nářadí: Sokolohradská 8, Chotěboř, tel: 602222336. Půjčovna nářadí HB: Beckovského 2045, Havlíčkův ...

Výroba: -elektrické rozvaděče -měděné lampy -elektrické pece pro vytvarovací rámy.

Ing. Vít Novotný je vedoucí pobočky s elektromateriálem.

Jaroslav Kunc se zaměřuje na montáž exteriérových a interiérových palubek, protipožárních konstrukcí a bezpečnostních příček.

Leoš Vašek se zaměřuje na prodej ručního, elektrického a motorového nářadí, žebříků, spojovacího materiálu, skleníků a zahrádkářských pomůcek.

Prodej: - barvy - laky - ředidla - potřeby pro malíře

Metal Pipa, s.r.o. se zaměřuje na prodej nářadí, výkup kovošrotu, provozuje čerpací stanice, bazar a prodává jablka.

SIFE s.r.o. se zaměřuje na montáž a servis fotovoltaických systémů, elektroinstalace, výrobu elektrických rozvaděčů a modulárních domů.

Michal Prokop se zaměřuje na prodej okapových systémů a lehkých střešních krytin.

HOKAPrima s.r.o. se zaměřuje na prodej ručního nářadí, měřidel, ochranných pracovních prostředků, spojovacího materiálu a dalších produktů.

FIX HB s.r.o. se zaměřuje na montáž oken, stínící techniky, posuvných systémů, garážových vrat a na elektrikářské práce.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.