Nabídka spojovacích materiálů zahrnuje šrouby, matice, vruty, nýty, podložky, hmoždinky, kolíky a další spoje. Liší se od sebe závity, materiálem, velikostí a použitím – aplikace možná do dřeva, plastu či kovu. Nezbytné jsou pro truhláře, stavaře a tesaře.

Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip vyrábí kompletní řadu palcových, DIN, ANSI metrických a JIS pojistných kroužků podle světových standardů, stejně jako kompletní řadu konstantních průřezových kroužků, spirálových pojistných kroužků a vlnovkových pružin. Poskytujem technickou pomoc, školení produktů a programy na snížení nákladů spolu s konkurenční cenou a dodáním JIT.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Strojírenská výroba: -lisovací prvky -navařovací technika -expandery -měniče tlaku -speciální nářadí -nýtovací technika -závitové prvky -průmyslové uzávěry -závitové vložky -samojistné matice -lepící technika

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Výhradní dovozce značek, velkoobchod, specializovaný maloobchod, technické poradenství, internetový obchod, zásilková služba Stroje: - KRESS (elektrické ruční nářadí) - AIRTEC INTERNATIONAL(benzínový rázový utahovák/vrtačka na kolejové pražce, pneumatické ruční nářadí) - ROTABROACH (elektromagnetické a kolejnicové vrtačky) - ...

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Maloobchod, prodej, výprodej: -spojovací materiál DIN šrouby, matice, podložky, závlačky aj. -povrch, materiál: pozink (Zn), nerez.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí FEIN, INDUSTRIAL, NAREX, HITACHI, MAKITA -ruční nářadí SANDVIK pro extrémní namáhání (prostředí do 1000 V) -zahradní stroje STIHL (křovinořezy, pily) -vzduchové nářadí INGERSOLL RAND -nářadí pro instalatéry ROTHENBERGER -spojovací materiály FABORY -vyplňovací pěny ...

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Zastoupení firmy Walterscheid. Výroba, prodej: -šroubení pro hydrauliku -systémy šroubení -spojovací systémy-hydraulické potrubní systémy -šroubení pro potrubní rozvody WALPRO, WALFORM.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kotevní a upevňovací technika -spojovací materiál -hmoždinky, vrtáky, nýty a nářadí -kotevní technika MUNGO, nýtovací technika FASTY, a kalené hřebíky DON QUICHOTTE, upevňovací technika KEW .

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2000 Výroba, poradenství, obchod, prodej, logistika, software, podpora pro konstruktéry a projektanty. Technologie plastů: -APSOplast, plasty pro všechny aplikace a požadavky -termoplasty do 300°c -polotovary a přířezy -hotové díly na zakázku -speciální produkty -ochranné prvky z ...

Novinka - dřevovláknité desky Hofatex: -výborné tepelně a zvukově izolační vlastnosti -homogenní struktura a tvarová stálost -velmi dobrá paropropustnost -vyrovnává vlhkostní rozdíly prostředí -vysoká tepelná kapacita -nenáročná a rychlá montáž -zdravotně neškodné -plně recyklovatelné. Velkoobchod, prodej ruční nářadí ...

Výroba, prodej, servis: - mechanická těsnění Aesseal - průmyslová a speciální těsnění - mechanické ucpávky - montážní pomůcky.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily, stolaře, truhláře -panty -vložky do zámků -plastové kování -kolečka -vruty, šrouby, matice .... -nábytkové kování -stavební kování -spojovací materiál.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské ...

Velkoobchod, maloobchod: -stavební materiál, maltové a omítkové směsi, hutní materiál, spojovací materiál, trubkové lešení, řezivo, dlažby a obklady, okna a dveře.

Velkoobchod, maloobchod profesionálním nářadím, stroji a příslušenstvím: -hmoždinky -kotevní technika -vruty -nářadí elektrické, pneumatické -nástroje -brusivo -měřidla -příslušenství -stroje -mechanizace -stavební chemie, hmoty, materiály -lešení -věže -plošiny -bednění.

Maloobchod, prodej: -potřeby pro kutily -lišty, hranoly, pletivo, ubrusovina -hospodářské nářadí, nástroje -kování, spojovací materiál -násady, nábytkové díly -sololak, klempířské výrobky, lepidla -stavební chemie.