Nabídka spojovacích materiálů zahrnuje šrouby, matice, vruty, nýty, podložky, hmoždinky, kolíky a další spoje. Liší se od sebe závity, materiálem, velikostí a použitím – aplikace možná do dřeva, plastu či kovu. Nezbytné jsou pro truhláře, stavaře a tesaře.

Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip vyrábí kompletní řadu palcových, DIN, ANSI metrických a JIS pojistných kroužků podle světových standardů, stejně jako kompletní řadu konstantních průřezových kroužků, spirálových pojistných kroužků a vlnovkových pružin. Poskytujem technickou pomoc, školení produktů a programy na snížení nákladů spolu s konkurenční cenou a dodáním JIT.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Truhlářské materiály všeho druhu prodává HOBBY CENTRUM - Krejčí, s.r.o. se sídlem v Měříně, okre Žďár nad Sázavou. V sortimentu naleznete plošné materiály, kuchyňská dvířka, hrany, laky, lepidla, nábytkové a stavební kování, palubky, lišty, terasy, stroje, nástroje i nářadí.

Strojní obrábění: -specielní náhradní díly. Specializovaná výroba: -svorníky -matice. Opravy i generální: -parní turbosoustrojí do výkonu 25 MW. Vyvažování: -rotory a rotační součásti. Vylévání a renovace: -kompozicová ložiska. Prodej, servis a výroba: -stroje pro obnovu a recyklaci kovoobráběcích olejů, řezných kapalin -čističky ...

Prodej: -nářadí elektrické, ruční -nářadí pro dům i zahradu -stavební technika -spojovací materiál -kamna Plasty - polykarbonát, sklolaminát Služby: -servis nářadí Půjčovna nářadí

Prodej šroubů a vrutů pro výrobu plastových oken. Šrouby pro montáž plastových, dřevěných a hliníkových oken.