Radiátory, radiátorové kohouty a ventily, teploměry, manometry, termostatické hlavice, odvzdušňovací ventily, pojistky, expanzní nádoby, kouřovody a mnoho dalších produktů spadá do sekce topenářských materiálů, jež jsou nezbytné nejen při instalaci topení.

Dodávka - elektrické topné fólie SUCOTHERM - elektromontážní práce dodavatelským způsobem - revize elektro do 22KV

Firma KASPO Praha s.r.o. je českým výrobcem průmyslového vytápění – světlých a nízkoteplotních plynových infrazářičů pro vytápění velkoprostorových objektů (průmyslových, sportovních i jiných) i lokálního vytápění pracovišť. Jedná se o progresivní moderní způsob vytápění, výrazně úspornější oproti konvekčnímu či teplovzdušnému. Další ...

Montáž rozvodů sanity a topení, prodej materiálu. Specializace na půdní vestavby a rekonstrukce.

Prodáváme solární systémy (sluneční kolektory Heliostar) pro ohřev užitkové vody, bazénů a přitápění objektů...

Prodej a oprava: -spotřebiče -elektrokotle. Montáž: -elektrokotle -bojlery -elektro instalace.

Komplexní NON-STOP havarijní servis, havarijní služba, Praha, střední Čechy. Služby: - instalatéři - elektrikáři - topenáři - plynaři - sklenáři - zámečníci - kanalizace - revize - kontroly - rekonstrukce.

Společnost Geton dodává klimatizace do bytu a domu, kancelářské klimatizace, mobilní klimatizace, kotle a kamna na pelety, čističky vzduchu, vzduchové clony, tepelná čerpadla. Nabízíme kompletní sortiment značek Artel, LG, Toshiba a další. Zpracujeme zdarma optimální návrh technického řešení. Montáž a pravidelný servis klimatizací i dalších ...

Zprostředkování zahraničního obchodu v oblastech topenářství, instalatérství, sanitární techniky a interiérového vybavení.

Somatherm spol.s r.o., tepelná čerpadla, projekce vytápěcích zařízení a zdrojů tepla, dodávka a montáž vytápěcích zařízení a zdrojů tepla. Specifické činnosti: - energetické audity a studie - alternativní zdroje energie - dodávka typizovaných kotelen a modulů na zakázku - blok ohřevu vody PREST - postupná obnova vytápěcích zařízení ...

Systémy vytápění. Strojovny a systémy chlazení. Vzduchotechnika budov. Inženýrské sítě. Rozvody plynu, vody a kanalizace. Tepelné zdroje, výměníkové a předávací stanice. Sortiment: - plynové kotle VAILLANT, JUNKERS, MORA, PROTHERM, DAKON, VIADRUS, BAXI, VOLF, THERM, IMMERGAS - plynové bojlery JOHN WOOD, VAILLANT, ...

Modřanská potrubní, a.s. je tradiční český strojírenský podnik, který se zabývá výrobou a poskytováním komplexních služeb v oblasti dodávání potrubních systémů..

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -topenářská technika -čerpadla -izolace -kotle. Instalatérské práce: -VODOinstalace: -rozvody vody -PLYNoinstalace, plynofikace objektů -TOPO, topenářské: -rekonstrukce - ústřední topení.

Deskové výměníky tepla, potrubí, rozvody, energetika, tepelná technika, primér, sekundér

Prodej a montáž vytápěcích systémů, solárního zařízení, tepelných čerpadel i domovních čističek odpadních vod.

Prodáváme vodovodní-vodoinstalační, plynařský, topenářský sortiment. Nabízíme kotle, bojlery, radiátory, vany, čerpadla, armatury, kuchyňské baterie, vodoměry, spojky, tvarovky, systémy podlahového vytápění. Velkoobchod i e-shop pro voda-topení-plyn.

Prodejna instalatérství, topenářství, plynařství. Prodej, servis, montáž a opravy. Rozvody vody, topení, kanalizace, plynu a vzduchu. Čistění kanalizace. Kamerový průzkum a záznam. Připojení myčky, pračky, sporáku a dřezu. Skladem lisovací měď Viega.

Velkoobchod: - klimatizace a příslušenství - čističe vzduchu - tepelná čerpadla - vzduchotechnika.

Nabízíme instalatérské, topenářské i plynařské práce včetně revizních zpráv. Prodáváme veškerý instalatérský materiál a zařizovací předměty.

Zabýváme se obchodní činností v oblasti výstavby zdrojů tepla, vzduchotechniky a chlazení. Nabízíme vypracování projektové dokumentace.

Internetový prodej, e-shop se sortimentem vodoinstalačního a topenářského materiálu.

Topení, plyn, zdravotechnika: - veškeré topenářské práce - veškeré instalatérské práce. .

Velkoobchod, maloobchod, prodej -vybavení koupelen -sprchové kouty -plastové a masážní vany -pákové a termostatické baterie -kuchyňské dřezy -sanitární keramiku -průtokové ohřívače -bojlery

Sanita a příšlušenství: - sanitární keramika - zařizovací předměty - vodovodní baterie. Kotle, plynová topidla, sporáky: - kotle - ohřívače a příslušenství - komíny - sporáky - plynová topidla - hořáky. Čerpadla, kohouty, ventily: - čerpadla - čerpací technika - kohouty - armatury - expanzní nádoby - pojistné ...