Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Provoz prodejen Möbelix. Pobočky po celé ČR. Prodej: -nábytek -koberce -podlahové krytiny -tapety -záclony -dekorační tkaniny.

Prodej, e-shop: - metrový textil - galanterie - ložní povlečení - dětské zástěry - kapesníky, šátky - textilní tašky, obaly na knihy.

Výroba: - hotelový a bytový textil - prostěradla, povlečení - koupelnový a stolní textil

E-shop: - zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření.

Výroba, prodej - ručně tkané gobelíny, tapiserie.

Výroba, prodej, velkoobchod: -bytový textil -potahové tkaniny -technické tkaniny. Maloobchod: -nábytek -koberce, obšívání koberců -bytový textil -dětské a kojenecké zboží -dárkové zboží.

Společnost HARMONIE DESIGN se zaměřuje na prodej plovoucích, dřevěných a vinylových podlah, PVC, koberců, dveří a matrací, které si můžete prohlédnout v naší vzorkové prodejně, kde vám vždy rádi poradíme s výběrem vhodného materiálu a navrhneme pro vás optimální řešení. Součástí našich služeb jsou také podlahářské práce včetně zaměření a ...

Tkalcovna výroba a prodej ručníků, utěrek a osušek

E-shop: - bytový textil - ložní prádlo - dětská obuv - hry, hračky - kapsáře do školky

Internetový obchod, e-shop: - dětské oděvy - dětské punčocháče - dámské, pánské oděvy - ponožky - bytový textil - drogerie.

Výroba prošívaných přikrývek. Podniková prodejna: - Opava, Olomoucká (prodejna Hypermarket) - tel.:774665845.

Výroba: - bytový textil Prodej, e-shop - látky, látek - látky na patchwork - vlna, vlněné příze - pomůcky, potřeby Kurzy patchworku.

Maloobchodní prodejna: - bytový textil.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Maloobchod, prodej: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Kamenná prodejna, e-shop: - kojící, tulící polštáře - pelíšky pro miminka - potahy na kojící polštáře - dětské povlečení.

Významný, velký, renomovaný výrobce. Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -lehací nábytek (nábytku) -čalouněný nábytek -postele, dvoulůžko, válenda, pohovka, rozkládací pohovky, matrace (matrace), rošty do postele, taburety, potahové látky, polštáře, letiště -lamelové rošty -modelové řady-STANDARD, R-BED, TOPLINE, POHOVKY, ...

Výroba a prodej: -bytový textil -prošívané přikrývky a polštáře -matracové chrániče z dutých polyesterových vláken pro domácnosti, ubytovací a zdravotnická zařízení na profesionální úrovni s příslušnými kvalitativními atesty -zdravotní výrobky jako např. anatomické a relaxační polštáře a výrobky pro volný čas, ...

Šití, výroba, e-shop: - bytové doplňky - ubrusy, povlaky na polštáře - kabelky - zástěry.

Internetový obchod, e-shop, kamenná prodejna: - přikrývky, polštáře, deky - povlečení, prostěradla - sedáky - ručníky - textilní pleny - chrániče matrací.

Společnost Hansa-textil s.r.o. se specializuje na služby v oblasti textilní výroby. V našem výrobním programu naleznete zejména bytový textil, ložní prádlo, přikrývky a polštáře. Sídlíme na adrese Hlavní 717, Smržovka. Výroba: - bytový textil - ložní prádlo - příkrývky - polštáře - nábytkářské polštáře. V případě zájmu o naše produkty ...

Textilní výroba, prodej: - přikrývky, peřiny - polštáře, polštářky - bytový textil.

Výroba, prodej, e-shop - těhotenské polštáře - kojící polštáře - kojenecké zboží - zavinovačky - pleny, osušky - dětské spací pytle.

Česká výroba zdravotních lůžek, polohovacích polštářů, antidekubitních prostředků pro dlouhodobě ležící pacienty. Vyvíjíme, vyrábíme a prodáváme produkty a služby pro poskytování profesionální a domácí péče. Specializujeme se pomoc a podporu dlouhodobě ležícím pacientům a na prevenci proleženin - dekubitů.