Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodej, eshop, showroom: -kontinentální postele -čalouněné postele -matrace -polštáře & přikrývky -podložky -povlečení -hotelový program.

E-shop. Eco produkty: - dárky a hračky - drogerie, lahve, termosky - filtrace vody, kuchyně a nádobí - lůžkoviny, obaly, tašky - kosmetika apod.

Prodej výrobků od handicapovaných osob a seniorů: - prodej sortimentu od dodavatelů i chráněné dílny

INKU International, s.r.o. Brno PRODEJNA /SHOWROOM Prodej a vybavování interiérů: - bytový textil (záclony, závěsy) - podlahové krytiny (koberce, vinylové podlahy) - tapety - zastínění (rolety, plisé, japonské stěny) - nábytek a doplňky do interiéru (židle, taburety, stolky, svítidla, skříňky, zrcadla) Možnost odborné konzultace, ...

Výroba, šití: - divadelní opony - jevištní opony, závěsy - zatěmňovací a akustické závěsy.

Služby: - prodej - ochranné pracovní pomůcky rukavice, oděvy, přilby. šití - lůžkoviny. - tisk - kalendáře, diáře, úpravna vody.

Bytový textil: - záclony - závěsy - krajky - dekorační látky - garnýže - podlahové krytiny aj.

Internetový obchod, e-shop, showroom: - matrace na míru.

E-shop: - rostoucí židle pro děti - polstrování na židle - bryndáky

E-shop, internetový obchod Postele-matrace.cz - postele - matrace - rošty - ložnice z masivu - polštáře, přikrývky.

Naše společnost dodává: -ubrusy všech typů - teflonové, damaškové, bavlněné -hotelový textil (povlečení, ručníky, závěsy, záclony), rautové sukně, povlaky na židle Nabídka je určena jak pro luxusní hotely a restaurace, tak pro běžné stravovací provozy (školy, nemocnice, domovy pro seniory).

Čistírna peří Čistírna a prádelna Výroba - prošívané přikrývky a polštáře Opravy - deštníky, oděvy.

Prodej, e-shop: -přikrývky -polštáře -povlečení -prostěradla -matrace -rošty -přehozy -postele -skříně -komody -noční stolky ad.

Prodej bytový textil. Prodej spodní prádlo, župany, košilky, pyžamo, plavky. Fitness oblečení.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - metrový textil - látky pro patchwork - bytový textil. Prodej: - textilní galanterie - potřeby pro vyšívání. - šicí stroje SINGER.

Prodej, e-shop: -kvalitní kusové i metrážní záclony a závěsy -matrace (latexové, sendvičové, pěnové a pružinové) -designové doplňky do bytu -zahradní krby -nábytek, dětský nábytek -tapety. V nabídce naleznete výrobky vyrobené v EU, ale i výrobky z české produkce.

Výroba, prodej: -polohovací válečky a polohovací rošty pro děti od narození -polohovací válečky malé (porodnice, inkubátor), omyvatelný povrch -polohovací válečky větší (od narození do 6.měsíců) -oba typy jsou nastavitelné (suchý zip*), povrch bavlna -polohovací rošty do dětské postýlky standardních rozměrů, úhel sklonu ...

Reklamní činnost. Výroba: -komplexní potisk textilu -grafické návrhy -sítotisk -vlajky, transparenty, hotelový textil, ložní prádlo, t rička, pracovní oděvy, sportovní dresy (flock, flex), nášivky, sportovní čísla -řezaná grafika, reklamní panely, orientační systémy, grafika na výlohy, samolepky. Technologie tisku: ...

Maloobchod, prodej: -oděvy -textilní výrobky -textílie -oděvní doplňky

E-shop. Vývoj a výroba pomůcek pro bezpečnost novorozenců. Výroba polohovacích a fixačních válečků, polštářů ke kojení a polohovacích klínů.

Zboží pouze od českých výrobců - značek MILETA, VEBA, KLINMAM, BELLATEX, MATĚJOVSKÝ, EVERY. Výroba, velkoobchod a maloobchod bytového (bytový) textilu, e-shop: -bytový textil -povlečení-bavlna, krep, satén, damašek -povlečení dětské do postýlek -prostěradla froté 70x140cm, 90x200cm, 160x200cm, 180x200cm, 200x220cm -prostěradla ...

Maloobchod, velkoobchod, prodej, montáž: -nábytek, nábytkové sestavy z masivu materiál: palisandr asijský - shisham, akát babool -doplňky: svítidla, koberce, polštáře, přehozy, dekorace.