Vyberte si ze široké nabídky bytového textilu. Ať už potřebujete bavlněné, flanelové, saténové nebo krepové ložní povlečení, plátěná či napínací prostěradla, přikrývky a přehozy, potahy, deky, koberce nebo záclony či závěsy - vše krásně zútulní Váš domov.

FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Prodejce bytového textilu ve Zlíně - firma FRANC spol. s r.o. se zaměřuje také na návrhy a vybavení interiéru. Šijeme záclony, závěsy, látkové římské rolety. Součástí zakázky je vyměření, šití a pověšení záclon, závěsů včetně montáže garnýží a finální dekorativní úpravy. Na naší prodejně můžete zakoupit i dekorační látky, deky, přehozy, polštáře, ...
FRANC spol. s r.o. - návrhy, prodej, vybavení interieru bytovým textilem
Přerušení provozování živnosti oznámené podnikatelem: od 02.04.2014 do 02.04.2019 Internetový a kamenný obchod: -bytový textil -látky, ložní povlečení -záclony, závěsy a mnoho dalšího. Poskytujeme také šicí služby.

LEDERER- výrobky z čisté ovčí vlny vhodné pro alergiky, astmatiky a revmatiky. Prodej: -prošívané přikrývky a polštáře -válečky a podušky proti bolestem krční páteře -dětské nánožníky -spací pytle -dětské polštářky -protirevmatické podložky.

Dům koberců. Prodej: -koberce metráž -koberce kusové -plovoucí podlahy -PVC -doplňky -matrace. Další prodejna: Stránského 28 (u marketu BILLA), 616 00 Brno T: 541218261 F: 541218261 E-mail: brno.zabovresky@kobercetrend.cz Otevírací doba: Po-Pá: 9-19hod So-Ne: 9-14hod

vedeno již jako s.r.o. Lůžkoviny - Janeček, s.r.o. Kvalitní postele, povlečení i noční stolky Dětské postele Manželské postele Postele s úložným prostorem Potahy a povlečení Praktické postele Přikrývky a polštáře Stolky do ložnice Zdravotní polštáře. Lůžkoviny.