Nakupujte spotřebiče pro domácnost, především bílou elektroniku jako ledničky, chladničky, mrazáky, pračky, sušičky, myčky, nebo malé elektrospotřebiče jako kávovary, odšťavňovače, roboty nebo konvice. Pořiďte si spolehlivého pomocníka do domácnosti.

Prodej: - televizory - radiopřijímače - videorekordéry - ledničky - pračky - kuchyňské spotřebiče. Prodej i na leasing. U nás zakoupenou elektroniku naše firma servisuje.

Nabízíme prodej domácích spotřebičů značek ETA, Zelmer, Philips, Braun.

Prodej elektrospotřebičů a nádobí.

Opravy a servis - myčky Opravy a servis - pračky

Prodej a montáž, servis: - plynové a elektrické sporáky MORA, GORENJE.

Elektroinstalační prácerevize - elektrické zařízení Montáž - hromosvody Montáž - elektrické vysavače

Řemeslnické práce: - plynoinstalační - topenářské - vodoinstalační. Montáž: - centrální vysavače.

Společnost Karma je největším výrobcem konvenčních plynových kamen v České republice. Nabízíme široký sortiment: - v oblasti kuchyňských spotřebičů - plynového vytápění - klimatizací a ohřevu vody - v sortimentu konvenčních plynových kamen. Prodej, servis: - myčky nádobí - varné desky - vestavné trouby - vestavné sporáky - ...

Plynoservis Oprava, servis: -plynové spotřebiče.

Prodej, montáž, servis: Topenářské práce - realizace vytápění Instalatérské práce - vodoinstalace. Koupelny. Centrální vysavače.

Velkoobchodní a maloobchodní prodej kuchyňského nádobí a doplňků. Produkty: - kychyňské nádobí - sklo a porcelán - stolování - malé elektrické spotřebiče - nože.

Maloobchod, prodej, montáž, servis, opravy, rozvoz, e-shop: -elektrosoučástky -spotřební elektronika -satelity -audio-video -televizní antény -bílá technika -náhradní díly pro elektroniku -mobilní telefony -monitorovací systémy -solární panely -pájící a měřící technika Distributor firmy SOS* Brno.

Svítidla, osvětlení - prodej, montáž, realizace. Svítidla-moderní, závěsná, klasická, stropní, nástěnná, koupelnová, venkovní, stojací lampy, stolní lampy -prodej domácí spotřebiče -domácí elektrospotřebiče.

Plyn, topení, voda Projekce, montáž, opravy: -plynoinstalace -ocel, meď, plasty -vodoinstalace -instalace topení. -dodávka plynových spotřebičů - pro vaření, vytápění a TUV Revize: -plynových zařízení.

Digiprofi.cz je specialistou na prodej elektra a digitální techniky, jako bílé zboží, počítače, domácí elektrospotřebiče, fotoaparáty, mobilní telefony. Snažíme se aby jsme ve většině byli levnější než konkurence při zachování nadstandardních služeb, novinky, soutěže, věrnostní program apod. Bílé zboží: - ledničky - chladničky - ...

WHIRLPOOL výhradní zastoupení pro Českou republiku v oblasti bílé techniky.

Maloobchod, velkoobchod chladniček, mrazniček, kombinovaných chladniček. Prodej výrobků MORA.

Zajišťujeme autorizovaný záruční i pozáruční servis malých spotřebičů: Delonghi, Kenwood, BRAUN, Wella, Liv, Fagor.

Internetová nákupní galerie, která v Česku patří mezi zavedené značky. Za dobu působení na trhu zde nakoupily již stovky tisíc zákazníků. Nabízí široký sortiment zboží, například spotřebiče, audio, video a foto techniku, mobily, počítače, potřeby pro děti a domácnost, chovatelské či sportovní potřeby, vybavení pro dům i zahradu, parfémy, hodinky ...

Plynoservis. Opravy a prodej: -plynospotřebičů Revizní činnost. Projekční činnost a zhotovení technické dokumentace pro plynové zařízení.

Dodávka, e - shop a montáž - elektronické zabezpečovací a kamerové systémy Elektroinstalační práce Dodávka, e-shop a montáž - fotovoltaické elektrárny Dodávka a montáž - topné systémy E-shop - centrální vysavače - fotovoltaické elektrárny - LED svítidla - zabezpečení objektů