Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Společnost ENBRA, a.s. nabízí komplexní a profesionální řešení v oblasti vytápění, chlazení, ohřevu i odečtu vody. Dodáváme indikátory topných nákladů, vodoměry, ohřívače vody, kotle, tepelná čerpadla, klimatizace i rekuperace. Máme vlastní zkušebnu i projekční oddělení. Najdete nás v obci Popůvky nedaleko Brna.

Společnost Družstevní závody Dražice - strojírna s.r.o. jsou největšími výrobci ohřívačů teplé vody v České republice, náš výrobní program zahrnuje ohřívače v provedení svislém, vodorovném, stacionárním, elektrickém i kombinovaném. Dále nabízíme akumulační nádrže, klimatizační jednotky a švédská tepelná čerpadla NIBE.

Rekuperace od fáze plánování, přes návrh projektu, montáž vzduchotechniky až po vyladění a servis rekuperační jednotky. Diagnostika - Blower Door Test, termografická diagnostika.

Společnost RM-mont s.r.o. provádí vodoinstalace, kanalizace, solární systémy, plynoinstalace, klimatizace, koupelny, jádrové vrtání.

Dovoz, vývoz, prodej, montáž, servis: -klimatizační jednotky značek York a Matushima, ACOND -nástěnné podstropní a kazetové. Služby: -instalace split systémů -tepelná čerpadla pro RD, firmy.

Specialista na vytápění a vzduchotechniku. Poradenství, výpočet, projekt, financování, dodávka, montáž, servis: Plynové ohřívače vzduchu (teplovzdušné jednotky) Aermax -základní s 2stupňovým výkonem, s plynulou regulací -modulované. Plynové infrazářiče: -tmavé, světlé, nízkoteplotní. Tepelná čerpadla. Vratové ...

Martin Turoň se zaměřuje na montáž tepelných čerpadel a klimatizací.

Sunterra s.r.o. montuje a dodává fotovoltaické systémy a tepelné čerpadla na klíč pro rodinné i bytové domy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - vzduchotechnika a příslušenství - vzduchové clony - větrací a rekuperační jednotky - ventilátory nástěnné, potrubní, střešní, ventilační turbíny - komponenty VZT rozvodů - vzduchovody (ohebné vzduchotechnické hadice, kruhové potrubí, tvarovky, průmyslové hadice) - vytápěcí jednotky (elektrické, ...

Dodavatel vzduchotechniky a vzduchotechnických komponentů: -větrací a rekuperační jednotky -ventilátory nástěnné, potrubní, střešní -vzduchovody -příslušenství VZT.

Martin Chvál se zaměřuje na rekuperaci, šetření energií a prodej různých druhu rekuperačních jednotek.

Již od roku 1998 se zabýváme instalacemi energeticky úsporných systémů. Do portfolia našich služeb patří větrání, vytápění a také chlazení. Provádíme instalace řízeného větrání s rekuperací tepla a vlhkosti s možností aktivního vytápění, chlazení speciálně navržené pro pasivní domy. Dále se zaměřujeme na kompletní instalace a servis ve ...

HLD Progress s.r.o. se zaměřuje na prodej mobilních odpařovacích klimatizací vzduchu, které jsou šetrné k životnímu prostředí.

ELETA tepelná čerpadla s.r.o. se zaměřuje na prodej tepelných čerpadel, fotovoltaiky, rekuperace, klimatizace a plynových kotlů.

Elektro Premium s.r.o. se zaměřuje na návrh a realizace fotovoltaiky pro rodinné a bytové domy, firmy, na tepelná čerpadla a rekuperace.

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Firma S&D STROJÍRNA PROSETÍN s.r.o. v okrese Chrudim má dlouholetou tradici v oblasti strojírenství a kovovýroby. Výrobní program firmy je převážně zaměřen na výrobu zdvihacích a technologických zařízení, ocelových konstrukcí, vzduchotechniky, lodních těles a svařenců. Naše působnost je ve městech Chrudim, Pardubice, Hradec Králové. Výroba, ...

TPS PROJEKT s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost v oblastech vytápění, vzduchotechniky, plynoinstalace, elektroinstalace a další.

Zdeněk Horák se specializuje na prodej a servis klimatizací a vzduchotechniky.

Dobráklíma, s.r.o. se zaměřuje na prodej, montáž a servis klimatizací, radiátorů, ventilátorů a dalších produktů.

Rekuperace, průmyslové chlazení, klimatizace, tepelná čerpadla Vám od prodeje, přes instalaci až po servis zajistí firma MCS - ChlazeníCZ, s.r.o. se sídlem ve Znojmě. Navrhujeme a realizujeme podlahové vytápění. U každé zakázky vypracujeme zdarma technické řešení a cenovou kalkulaci.

Dodáváme a montujeme klimatizace a tepelná čerpadla značek LG, Toshiba, Daikin, Sinclair, Samsung a Panasonic v rámci celé ČR a Slovenska. Jsme rodinná firma s minimem zaměstnanců a díky tomu vam můžeme nabídnout kvalitní služby za velice příznivé ceny. Za svou prací hrdě stojíme.

Velkoobchod, prodej - klimatizace - tepelná čerpadla - vzduchotechnická zařízení.

Velkoobchod, prodej, opravy, oprava, servis, montáže, instalace, projekce: -klimatizací SAMSUNG, ELEKTROLUX, LG, WHIRLPOOL, SINCLAIR: -do kancelářských a bytových prostor, také servrovny a ústředny -domácí a průmyslové chlazení a klimatizace -průmyslového chlazení vody (při výrobě plastů, strojírenské výrobě) -plnění ...