Ovlivňovat teplotu vzduchu dokáže klimatizace, vzduchotechnika, ventilace, tepelná čerpadla, ale i chladničky či různé solární systémy. Montáž i prodej zajišťují osvědčení odborníci, kteří mohou dodat zařízení do všech odvětví průmyslu i do domácností.

Dodávka - letecké komponenty Prášková lakovna Dodávka - ventilátory Dodávka - vzduchotechnika - odsávací zařízení URBAN - U 1000, U 1500, U 2000, U 3000, - U 1500 DUO, U 2000 DUO, U 3000 DUO - odprašovací zařízení - centrální systémy - filtrační jednotky

Společnost Štambacher s.r.o. se sídlem ve Velkých Pavlovicích se specializuje na služby v oblasti vodo, topo, plyn. Provádíme veškeré instalatérské práce. Dále na kontejnerovou dopravu, zemní a výkopové práce. Topení, voda plyn - projekce, práce (realizace), revize, dokumentace - prodejna - v prodejně najdete vše potřebné pro instalatéry, ...

Prodej: - vzduchotechnika - ventilátory - spiro potrubí - regulační klapky - tlumiče hluku - odsávací AL hadice - talířové ventily.

Prodej, realizace: - tepelná čerpadla - podlahové topení - stavby - doprava - klimatizace - obchod (zásobování velkoobchodů).

Dodávka, montáž, revize a servis: - vzduchotechniky - aktivní i pasivní rekuperace, nucené větrání - klimatizace - domovní, bytové, kancelářské, pro komerční prostory - klimatizací a tepelná čerpadla SINCLAIR a SAMSUNG - chladící zařízení - tepelná čerpadla

Klimatizace PRAJKA s.r.o. je firma specializující se na montáž a servis chladících a klimatizačních zařízení. Máme vlastní revizní techniky včetně osvědčení provádět revize chladících zařízení nařízené Ministerstvem životního prostředí i SCHKT.

Fotovoltaické systémy. Servis: - plynových kotlů Baxi, Immergas, Thermona, Ariston, Dakon, Buderus, Brotje, Destila, Viessmann. Dále nabízíme montáž klimatizací Midea, Lg, Sinclair - klimatizace - tepelná čerpadla - kominictví.

Prodej: -klimatizace -chlazení -mražení -tepelná čerpadla.

Poradenství, projekce a montáž topných systémů nejen v Hradci Králové, ale i v rámci celé ČR. Instalace klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, solárních systémů.

Chlazení kvalitně s.r.o. se zaměřuje na montáž, servis a opravy chladící techniky, klimatizací a tepelných čerpadel.

Eakon Klima s.r.o. se zaměřuje na instalace, prodej a servis klimatizací.

EKZ Hanispák s.r.o. se specializuje na řešení a montáže klimatizací, alarmů, osvětlovacích systémů a elektroinstalace.

Prodej, montáže, servis, opravy: - domácí i průmyslová chladící zařízení - klimatizace - tepelná čerpadla - větrání Zlínský, Jihomoravský, Olomoucký kraj Sídlo: - Hrad 492, Chropyně.

Frigomax s.r.o. se specializuje na prodej, instalace, servis, opravy a revize klimatizací pro domácnosti i firmy a tepelných čerpadel.

ProAir, s.r.o. se zaměřuje na projektování, návrh řešení a montáž klimatizací a provádí servis vzduchotechniky, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Společnost windMax s.r.o. se zaměřuje na realizace, montáž a servis klimatizace, chlazení a vzduchotetechniky.

REVOSAN servis s.r.o. se zaměřuje na servis a montáž klimatizací a chladících zařízení.

Společnost ElmonTech s.r.o. je specialistou na klimatizace pro Váš dům, byt i kancelář. Nabízíme prodej, odbornou montáž a servisní činnost v oblasti klimatizační techniky pro byty, domy i komerční objekty. Naší specializací jsou také tepelná čerpadla a rekuperační jednotky. V každém oboru naší činnosti čerpáme z dlouholetých praktických ...

Langr klimatizace s.r.o. se zaměřuje na servis, prodej a montáž chladící a klimatizační techniky a provádí revize těsnosti chladících zařízení.

Brož gastro, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej zařízení pro gastronomii a na záruční a pozáruční servis chladících zařízení a klimatizací.

Vývoj, výroba, prodej, instalace, servis: -tepelná čerpadla MACH* pro rodinné domy, obytné domy, školy, administrativní budovy -tepelná čerpadla pro TUV* (teplá užitková voda), bazény, byty a domy s menšími tepelnými ztrátami. Prodej, instalace: -otopné systémy -speciální aplikace v technologických procesech s odpadním teplem ...

Společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta působí v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Filtry pro průmyslové odprašování nejmodernější konstrukce určené pro těžký a nepřetržitý provoz. Filtry jsou osazeny skládanými filtračními patronami s vysokou, stabilní odlučivostí. K dispozici je široká škála filtračních materiálů z ...

Firma JIŘÍ RESL - S K mont. s.r.o. působí na trhu již od roku 1991. Zabýváme se realizací dodávek a montáží vzduchotechnického zařízení menších a středních velikostí jako jsou zařízení restaurací, penzionů, hotelů, kuchyní, výrobních hal, fitnesscenter, bytových jednotek a sociálních zařízení. Dále se zaměřujeme na pravidelné prohlídky a revize ...

Montáž a servis jednotek klimatizací a tepelných čerpadel Toshiba a Kaisai. Zařízení v různých komfortních třídách pro rodinné domy, byty, kanceláře.

Společnos AirCool s.r.o. se sídlem v Jičíně se zabývá montáží a servisem klimatizací. Naše klimatizace vám zajistí zdravé a příjemné prostředí pro váš domov i firmu. Nabízíme také systémy na úpravu a rozvod vzduchu v prostorech, ve kterých není možné jiným způsobem zajistit výměnu a cirkulaci vzduchu Naše služby - montáž a servis: - ...