Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Výroba nábytku: - bytový nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kuchyně - dveře - koupelnový nábytek.

Firma MP NÁBYTEK vyrábí nábytek pro kanceláře, kuchyně a další interiéry. Součástí firmy je výrobní provoz ve Šternberku (ulice Labutí 6), který je zaměřený hlavně na výrobu sedacího a kancelářské nábytku.

Služby: - vybavení kuchyní, koupelen - kvalitní postele, schody, stoly, skříně - realizace podle požadavků zákazníka

Stolařství. Stolařské a truhlářské práce. Výroba: - interiérový nábytek - kuchyně na míru Instalace dveří.

Zakázková výroba nábytku na míru: - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - vybavení lékáren a ordinací

Jsme truhlářská firma zabývající se zakázkovou výrobou: Nábytek z masivu, lamina a dýhy Kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, postele, obývací stěny, koupelnový nábytek, pracovní a jídelní stoly a jiné dle vašeho přání Samonosné schody, obklady schodišť, zábradlí, patra na spaní Dodáváme / zprostředkujeme: Interiérové ...

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Zabývá se zakázkovou stolářskou výrobou. Zakázková výroba: -kuchyně -skříně -dveře -nábytek -podlahy -relaxační a odpočinkové zahradní stavby -pergoly -altánky Komplexní služby v rámci stolářské výroby: -poradenství a návrh -stavební úpravy -vodařské úpravy -samostatná montáž -úklidové práce

Prodejní sklad: -plošný materiál, řezivo a stavebně truhlářské výrobky. Vzorková prodejna: -materiály pro nábytkáře, stavebníky a kutily: -kování -chemie. Sídlo: Frýdek-Místek.

Vše pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily. Sortiment: -řezivo -palubky -překližky -OSB desky -sololit -MDF desky -hobra -dřevotříska -lamino, dýha, cetris -kuchyňské desky -kuchyňská dvířka -podlahy -parapety -okna, dveře -dřezy.

Dřevoprodej, interiéry: - hoblované dřevo - nábytkové hrany - nábytkové kování - řezivo - stavební kování - stavebně truhlářské výrobky - elektrospotřebiče. Služby: -likvidace dřevního odpadu -rozvoz -montážní práce.

Maloobchod: potřeby pro truhláře, nábytkáře, stavebníky a kutily.

Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Výměna, oprava, prodej: - kuchyňské dvířka - pracovní desky. Výroba, dřevovýroba, prodej: - kuchyňské linky, kuchyně - kuchyňská dvířka (masiv, lisovaná, frézovaná) - kancelářský a dětský nábytek - nábytek (bytový, kancelářský, koupelnový) - vestavné skříně - psací stoly. Zakázková výroba, prodej: - okenní parapetní desky na ...

Truhlářství. Výroba - kuchyňské linky - vestavné skříně - koupelnový nábytek - dveře - postele - pergoly, altány.

Truhlářství. Výroba - nábytek z masivu - skříně - kuchyňský nábytek - zahradní nábytek.

Zakázková výroba: - kuchyně a nábytek z lamina - vybavení interiérů. Provozovna Šumperk: ul. Žerotínova 89 bývalý areál MORAVOLEN 787 01, Šumperk.

Truhlářství, výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - komody

Truhlářství, výroba: - eurookna - dveře - skříně - kuchyně

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - vestavné skříně - schodiště

Stolařství. Výroba nábytku - kuchyně - ložnice - skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářské práce, výroba - kuchyně na míru - vestavné skříně.

- Kuchyňské a vestavěné skříně na miru - nábytek na míru

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.