Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Kuchyňské a interiérové studio Prodej: - kuchyně na míru - vestavné spotřebiče - bytový nábytek Brik.

Velký výběr nábytku na českém internetu - vyberte si kousek přesně dle Vašich představ a následně jej objednejte u některého z našich partnerů. Prodej nábytku do obýváku, ložnice, kuchyně, pracovny, chodby, ale i na zahradu, nebo terasu.

Prodej: -nábytek -obývací stěny -postele -podlahové krytiny -koberce -kuchyně.

Prodej: - nábytek. Pobočka: - Palackého 179, Jeseník, 584401089; 777727326 - Dukelská 717/2, Jeseník; 777762941

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - ložnice - vestavěné skříně - dveře

Firma PW interier Jaroslav Horák s.r.o. v Olomouci poskytuje komplexní služby v navrhování interiérů a exteriérů. V této oblasti máme dlouholetou praxi a zaměřujeme se na rekonstrukce, vizualizace a projektování atypických interiérů. Také si u nás vyberete ze širokého sortimentu dveří značky Sapeli. Projekční činnost, projektování: - ...

Realizace designových interiérů: - exteriéry - interiéry - návrhy a realizace koupelny, wellness - 3D vizualizace - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - dětské pokoje - kancelářský nábytek - římské rolety - tapety - sedací soupravy.

Radek Neduchal je jednatelem společnosti Š+N MIRADE, jejíž hlavní činností je výroba pantových a posuvných dveří (posuvek), které je možné zakoupit prostřednictvím našeho e-shopu. Dveře dodáváme nejen po celém území České republiky, ale i na Slovensko. Mimo jiné se zabýváme zakázkovou výrobou nábytku, jako jsou kuchyňské linky či vestavěné skříně ...

Truhlářské práce Výroba - kuchyně nábytek Výroba - vybavení kanceláří Výroba - nábytek - vybavení interiérů - kuchyně - obývací stěny - dětské pokoje - předsíňové stěny - vybavení kanceláří Výroba - interierové dveře - obložkové zárubně

Společnost na svém e-shopu prodává velkou škálu nábytku, od čalouněného přes dřevěný, rustikálního stylu dle nejnovějších trendů. Zákazník si může vybrat z mnoha typů potahových tkanin.

Stolařství: - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - vybavení interiérů. Zakázková výroba nábytku. Prodej. - domácí elektrospotřebiče.

Řemesla, služby - tesařské práce - pokrývačské práce - truhlářské práce Výroba, prodej - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - nábytek na míru

Kuchyňské studio: - návrh, výroba, realizace - kuchyňské linky a nábytek na zakázku.

MEKRSERVIS s.r.o. se zaměřuje na montáže interiérů, stěhování a zemní práce.

Navrhujeme interiéry, vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, postele, obýváky, dětské pokoje, dveře, podlahy, ložnice i kanceláře. Prodáváme elektrospotřebiče, židle, stoly, tapety, peřiny, zdravotní matrace, lamelové rošty vše pro zdravé spaní. Zajistíme kvalitní zpracování, autodopravu i montáž.

Firma K-design s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku. Klademe důraz na individuální přístup a ruční výrobu z kvalitních materiálů. Stolařství, výroba: - zakázková výroba nábytku na míru - interiérový, komerční nábytek - kancelářský nábytek - kuchyně na míru, kuchyňské linky - pracovní desky z umělého kamene Corianu - dětské ...

Adam Smrček provozuje e-shop, nabízený sortiment: - jídelní nábytek - židle, stoly, police - vybavení obývacího pokoje - pohovky, křesla - nábytkové sestavy - osvětlení - vybavení do pracovny - stoly a křesla

Nabízím v Šumperku široký výběr prací hodinového manžela. Můžete se na mě obrátit s požadavkem na různé venkovní i vnitřní práce. Současně nabízím také další služby jako jsou např. nákupy, odvoz k lékaři nebo vyřízení úředních či technických záležitostí. Působím především v Šumperku a okolí, v případě dohody i kdekoliv jinde. Nabídka ...

Výroba - nábytek na míru: - kuchyně - skříně - obývací pokoje - ložnice - kanceláře - komerční nábytek. Truhlářství. Návrhy interiérů.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Stolařství Miklík s.r.o. se zaměřuje na výrobu oken, dveří, kuchyňských linek, nábytku, schodišť, pergol, přístřešků a mnoho dalšího.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Společnost Meblisto s.r.o. se zaměřuje na návrhy a výrobu nábytku na zakázku. Společnost vyrábí nábytek do kuchyní, dětských pokojů, ložnic, obýváků a do všech dalších místností, je-li to potřeba.