Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Návrh a realizace kuchyní a nábytku HANÁK. Dveře SAPELI včetně montáže, kování M&T, vestavěné skříně, obývací stěny, koupelnový nábytek, podlahy CLASSEN, PARADOR a EGGER. Rekonstrukce interiérů. Od návrhu až po realizaci.

Prodej a montáž kuchyňských linek a doplňků.

Návrhy interiérů, řešení vnitřních prostor, nabídka designu a nábytku. Naše firma vytváří návrhy interiérů na klíč. Návrhy interiérů počínají architektonickou studií, pokračují prováděním projektu a končí realizací na místě. Při úvodních konzultacích zpracováváme návrhy interiérů, které obsahují materiálové a barevné škály, které se budou ...

Kompletní servis v oblasti interiérů a bydlení. V sortimentu najdete především luxusní značky interiérového nábytku a osvětlení vybrané na základě mnohaletých zkušeností se zahraničními výrobci a designéry.

Česká společnost VIOLA vznikla v roce 1990. Od roku 1993 vyrábí veškeré zboží pod vlastní ochrannou značkou, která byla postupně rozšířena pro většinu států Evropy a Severní Ameriky. Od počátku roku 2005 začala na českém trhu působit další divize zabývající se replikami starožitného nábytku.

Přímí dovozci stylového nábytku z Holandska. V našich prodejnách v Praze, Rudě u Nové Strašecí a Chomutově si můžete vybrat ze širokého sortimentu nového i použitého nábytku. Dovezený použitý nábytek restaurujeme a opravuje tak, aby splňoval nejvyšší požadavky našich klientů.

Zakázková výroba veškerého nábytku. Dodání a realizace dřevěných i laminátových plovoucích podlah. Prodej, formátování a olepení deskového materiálu.

Prodej, e-shop: - sedací nábytek - kancelářská křesla, židle - plastové židle - kuchyňské a restaurační židle - barové židle - židle - sedací pytle.

Prodáváme masivní dřevěný nábytek vyrobený na zakázku z palisandru, akácie, manga a starého recyklovaného dřeva za velkoobchodní ceny.

České a slovenské sektorové kuchyně. Cenová dostupnost - garance nízkých ceny v Praze. Krátké dodací lhůty. Široká nabídka spotřebičů, dřezů a pracovních desek. Nákup bez peněz - Sporoservis. Návrhy, základní montáž zdarma. Návrhy na počítači. Doprava zajištěna. Osobní přístup k zákazníkovi.

TRUHLÁŘSTVÍ JAN ŠIPKA Individuální tvorba nábytku Realizace návrhů architektů Vlastní návrhy a řešení vašich požadavků Architektonické služby (bytový architekt, návrhy interiérů) Truhlářská výroba: - kuchyně na míru (kuchyňské linky) - koupelny (koupelnový nábytek) - ložnice - dětské pokoje - stylový nábytek - skříně - knihovny - ...

Provádíme kompletní rekonstrukce bytů, koupelen a kuchyní na klíč. Zdarma projekty a stavební povolení. Specialisté pro panelový dům. Rekonstrukce interiérů rodiných domů. Koupelnový nábytek a vestavěné skříně. Airless stěrkování panelů.

Kompletní řešení pro Vaši kuchyň, pokoj, restauraci, kancelář, dům.

Služby: -výroba nábytku na míru -zaměření v bytě zákazníka zdarma -grafické návrhy. Prodej: -jednolůžka -dvoulůžka -palandy -rohové palandy -vyvýšené postele -patrové postele -matrace a rošty.

Meublex s.r.o. se již od r. 1999 specializuje na výrobu nábytku a to především vestavěných skříní a kuchyňských linek.

Výroba kuchyní, skříní a ostatního nábytku

ALEXA STUDIO spol. s r.o. zastupuje na českém trhu francouzského výrobce kuchyňského a koupelnového nábytku, společnost MOBALPA. Nabízíme více než 500 modulů skříněk a další řadu dekorativních prvků pro téměř 40 modelů moderního i rustikálního nábytku. Poskytujeme pětiletou garanci na všechny komponenty. Na kování dvířek pak dokonce 25 letou ...

Internetový obchod zabývající se prodejem luxusních spotřebičů, dřezů a dřezových baterií od renomovaných společností Bosch, Miele, Siemens, Franke a Schock.

Kompletní vybavení interiérů na klíč: -kancelářský nábytek -nábytek do obytných místností, ložnic, dětských pokojů -sedací nábytek -kancelářské židle a křesla -jídelní židle -pohovky -žaluzie -trezory -mříže -svítidla.

Kuchyňské studio. Naše kuchyňské studio nabízí: - kuchyně - plovoucí podlahy - vestavěné skříně. Prodáváme kuchyně Camelot, Infini.

Firma ABI-MEGA s.r.o. je autorizovaný zástupce společnosti INDECO CZ která byla založena v roce 1995. Od svého vzniku se zabývá výrobou a montáží skříní s posuvnými dveřmi a časem přibírala další služby pro zprostředkování nového, či jen renovace interiéru. Šatní skříně na míru (systémem INDECO) Podlahy (plovoucí laminátové a dřevěné ...

Navrhujeme a realizujeme interiéry: - kuchyně - jídelny - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - předsíně, vestavěné skříně - kancelářský nábytek - recepce - hotely.

Specializujeme se kuchyně české produkce. Nabídka naší firmy obsahuje širokou škálu materiálů. Kvalitní české kuchyně na míru: - HELIS - otěruvzdorná fólie, barva bílá - SAVA - otěruvzdorná fólie, barva modrá, vanila, mahagon, zelená javor, javor, bříza, olše, buk natur, ořech, dub mořený, dub windy a světlý dub - HELA - ...