Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Prodej, dovoz, import: -interiéry veřejných staveb -interiéry letištních hal - check-in, info-desk, info-point, přepážky pasové kontroly ..... -kancelářské objekty -vybavení výrobních závodů -vybavení multifunkčních sálů -divadla a multiplexy -interiéry vysokých škol -hotelové interiéry - recepce, haly, salónky, restaurace, pokoje, ...

Provoz truhlářství - výroba nábytku a kuchyní z masivu i lamina, dveří vchodových a interiérových, oken, schodů a schodišť, vrat, plotů, dřevěných obkladů, venkovních pergol a teras.

Stolařství, truhlářství Praha 5. Zakázkové truhlářství Zbraslav. Výroba nábytku: - nábytek na míru - bytový a kancelářský nábytek - skříně - vestavěné skříně - dveře - postele - ložnice - kuchyňské linky - okna - schodiště - pracovní desky a vyřezání otvorů pro např. dřes

Kuchyňské studio, výroba kancelářského a ostatního nábytku na míru, prodej domácích spotřebičů

-stavby a technologie - jakost - reference - kontakt - galerie - jádrové vrtání - půjčovna nářadí - download

Výroba kuchyní a kuchyňských spotřebičů značky Gorenje.

Rekonstrukce bytů a bytových jader. Provádíme: -rekonstrukce všech typů bytových jader -dodávka a montáž kuchyňských linek -obkladačské práce (veškeré keramické obklady a dlažby) -zednické práce -malířské a lakýrnické práce -stěrkové a štukové omítky -zvětšování bytu o prostor chodby -rekonstrukce podlah + izolace ...

Truhlářství. Zakázková výroba, montáž a doprava: - atypická okna - atypické dveře - schody - podlahy - kuchyňské linky - ostatní výrobky dle představ klienta.

Nabízíme výrobu nábytku na zakázku, obývacích stěn, kuchyňských linek, ložnic, vestavěných skříní, kancelářského nábytku, restaurování starožitného nábytku, výrobu stavebních prvků- okna, dveře, schody.

Návrhy a realizace bytových a komerčních interiérů. Vyrábíme originální dětské pokoje, obývací sestavy, vestavný nábytek, kuchyňské linky atp. Nabízíme individuální přístup ke každému klientovi a spolehlivost.

Podlahy prodej a instalace: - PERGO - laminát - Karelia - dřevo - WICANDERS - korek. Výroba a montáž: - vestavěné skříně - posuvné dveře - nábytek na míru - paravány - bezpečnostní a protipožární dveře.

Prodej: - nábytek - bytové doplňky.

Dodáváme zakázkové kuchyně Sykora a Camelot. Nabízíme vestavné kuchyňské spotřebiče zn. AEG, ELECTROLX, ZANUSSI, BOSH, SIEMENS, De Dietrich, Whirlpool, Miele a FAGOR. Zajistíme instalaci našimi zkušenými techniky za nižší sazbu DPH.

Jsme významnou společností v oboru vybavování interiérů střední a vyšší třídy se specializací na sedací nábytek všeho druhu. Výhradní zastoupení: - společnost PROFIm, světový výrobce s dlouholetou tradicí výroby mimořádně kvalitních kancelářských židlí a křesel. Dovoz a distribuce: - český nábytek - nábytkové kolekce i solitéry z Itálie, ...

Prodej nábytku a interiérových doplňků.

Velkoobchod, maloobchod: - nábytek - eshop, internetový obchod.

Individuální design a realizace bytových interiérů, výstavních expozic, restaurací a barů. Český značkový nábytek Latimeria: - obývací pokoje - šatny - jídelny - kuchyně - ložnice - domácí pracovny.

Truhlářství. Reklamní činnost a marketing. PS-Kuchyně - kompletní řešení nové kuchyně i přestavby současné kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: - kuchyňský nábytek.

Úklidové služby a činnosti: - pravidelný i jednorázový úklid - denní úklidový servis (nejvíce frekventované prostory) - generální úklid - venkovní úklid a údržba - dodávky a doplňování hygienických pomůcek. Projektování, údržba a úprava: - zahrad - parků - veřejných prostranství - krajinných prvků - vodních prvků - venkovní úklid a ...

Provoz zakázkového truhlářství. Výroba, opravy a rekonstrukce špaletových oken a dveří. Osazování okenních parapetů. Nabídka zařízení interiérů. Provádíme rekonstrukce bytů i výrobu nábytku - kuchyňské linky, schodiště, dveře.

Vestavěné skříně s klasickými i posuvnými dveřmi. Renovace a modernizace starších vestavěných skříní. Bezplatná a nezávazná konzultace v místě realizace zákázky. Zaměření a doprava zdarma.

Nabídka individuálního řešení moderních kuchyní. Zajištění dopravy i montáže. Vedle kuchyní projektujeme a vyrábíme další interiérové zařízení a doplňky: - obývací sestavy - jídelní a pracovní stoly - bary - příborníky - úložné skříně.

ARCHITEKTURA-INTERIER-DESIGN Abitare Praha s.r.o. se zaměřuje nejen na architektonickou činnost v oblasti privátního i veřejného interiéru, ale má také exkluzivní designový showroom, ve kterém naleznete široký výběr nábytku, svítidel, tapet, dekoračních látek a interiérových doplňků od předních světových značek.