Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Prodej, e-shop - nábytek - sedací soupravy - ložnice - matrace, postele - kuchyně - koupelnový nábytek - zahradní nábytek - bytové doplňky. Prodejny: Prodejna nábytku Opava Těšínská 1023/29 74601 Opava tel. 778 528 011 Prodejna nábytku Krnov Opavská 593/61 794 01 Krnov tel. 778 528 010 Centrální sklad Budapešťská ...

Designové studio - návrh a realizace interiérového nábytku - kuchyně - interiérové dveře - ložnice - šatní skříně a šatny - obývací pokoje - koupelny, koupelnový nábytek - dětské pokoje.

Výroba: - nábytek na míru - skříně - kuchyně - ložnice Provozovna Plzeň Vejprnická 1325/13 Plzeň - Skvrňany Tel: +420 724 341 758

Zakázkové truhlářství: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje

Vyrábíme kuchyňské linky, ložnice, obývací a dětské pokoje. Vyrábíme z měkkého i tvrdého masivního dřeva, lamina a dýhované dřevotřísky.

Projekce a výroba atypických interiérů. Výrobky stavebního truhlářství: - dveře - obložky dveří - dělící příčky - okna

Vestavěné skříně, doplňkový nábytek na míru.

Maloobchod, prodej, bazar, e-shop: -kuchyňský nábytek

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - vestavěné skříně - dětské pokoje - dveře - schodiště Provozovna: Kostelní 386 267 11 Vráž u Berouna

Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - postele - rošty - skříně Řemesla, služby, výroba - truhlářské práce

Nabízím služby hodinového manžela nejen pro oblast Uhříněvsi, Říčan a okolí. Provádím téměř všechny řemeslnické práce, ať už v rodinných domech, rekreačních objektech nebo bytech, komplexní péči o ovocné a okrasné zahrady, výrobu i opravy jednotlivých kusů nábytku a podobně. Více zde: http://www.hodinovy-manzel-be-in.cz/

Kuchyňské studio s vlastní truhlářskou výrobou. Kuchyňské sestavy na míru. Prodej nábytku: - kuchyně - sedací soupravy - obývací stěny - nábytek na míru.

E-shop - kuchyňské pracovní desky a dřezy - jídelní stoly.

Truhlářství. Výroba: - kuchyně - skříně - postele, ložnice - stoly - okna, dveře - vybavení kanceláří a škol. Realizační dílna. Ateliér. Loukonosy 83, 281 26 Týnec nad Labem tel. 321 789 477

Prodáváme německé kuchyně ALNO a ROTPUNKT, rakouské kuchyně EWE a INTUO. Do kuchyní montujeme spotřebiče BOSCH, SIEMENS, GAGGENAU, MIELE, LIEBHERR, GUTMANN a další. Rádi pro Vás připravíme návrh, kalkulaci a plány instalací. Dodáváme včetně dopravy, montáže nábytku a elektrospotřebičů.

Zakázková výroba kuchyní, bytových i komerčních interiérů či zahradního nábytku, plotů, pergol a altánů. Nabídka vestavěných skříní.

Návrhy a realizace interiérů na zakázku Prodej, výroba nábytku: Kuchyně, ložnice, šatny -nábytkové solitéry -knihovny -komody -bytové stěnové systémy -konferenční stolky. Kancelářský nábytek: -nábytková řada Klart Ergonomic -nábytková řada Kelster. Individuální výroba: -výroba zakázkových interiérů: -kanceláře -banky ...

Rekonstrukce rodinných domů a bytů, kanceláří. Prodej německých kuchyní Ballerina.

Zakázková výroba interiérů. Nabídka vchodových a interiérových dveří atypických rozměrů, kuchyňských linek a dětských pokojů.

Veškeré truhlářské práce na zakázku - z lamina, z masivu a dýhované dřevotřísky Výroba - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - stoly na míru - dětské pokoje - obývací stěny - konferenční stolky - předsíňové stěny - atypické doplňky - zařízení hotelů - plovoucí podlahy (umělé i dřevěné).

Design - bytové studio. Návrhy interiérů. Prodej nábytku: - jídelní nábytek - sedací soupravy - postele - skříně.

Projektování a realizace kuchyní a interiérů na zakázku. Tvoříme: - kuchyně - vestavěné skříně - obývací sestavy - spotřebiče.