Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Montáž - osvětlení Elektrikářské prácerekonstrukce - domovní rozvaděče Rekonstrukce - kuchyně Sádrokartonářské práce

Zakázkové truhlářství. Vyrobíme kuchyňské linky, schody, vestavěné skříně, postele, patra na spaní, ložnice, obývací pokoje, stoly a jídelní sestavy. Provádíme také renovaci nábytku. Kompletní služba od zaměření po výrobu a montáž.

Služby: - návrh, výroba a instalace výrobků z materiálu Corian a Montelli - výroba kuchyňských, koupelnových a pracovních desek Výroba pro zdravotnictví, sociální zařízení, laboratoře a gastronomii.

Truhlářské práce Zakázková výroba - kuchyně - kancelářský nábytek - skříně Pokládka - plovoucí podlahy (laminátové, dřevěné vrstvené, celodřevěné)

Internetový obchod s nábytkem. - doprava po celém území ČR vlastním vozidlem, přepravní službou nebo Českou poštou, a to dle charakteru a množství objednaného zboží Internetový obchod - nábytek - předsíně - obyývací pokoje - jídelny - dětské pokoje - ložnice - doprava po celém území ČR vlastním vozidlem, ...

Rekonstrukce bytů, renovace a pokládka dřevěných podlah, kuchyňské linky a vestavné skříně na míru. Rekonstrukce bytového jádra.

Výroba nábytku: -ložnice -vestavěné skříně -nábytkové sestavy -stoly -schodiště v kombinacích kovu, dřeva, kamene a skla -obklady -podhledy -plovoucí podlahy -bytové doplňky - eurokna, dveře, portály, výkladce, parapety. Výroba a montáž kuchyní a kuchyňského nábytku, včetně dodávky spotřebičů AEG.

Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha – bytové studio Praha nabízí dveře Sapeli, dodávky interiérů, vybavení pro interiéry. Bytové studio Klientský servis Sapeva s.r.o. Praha zajišťuje komplexní dodávky interiérů bytů a domů. Působíme v regionu Praha a okolí. Z pozice certifikovaného prodejce nabízíme dveře a zárubně Sapeli. Nenabízíme jen dveře ...

Truhlářská výroba na přání zákazníka. Kuchyňské linky včetně spotřebičů Vestavěné skříně Drátěný program Dekorativní osvětlení Dětské pokoje Ložnice Předsíňové stěny Koupelnový nábytek Kancelářský nábytek Úložná patra a patra na spaní Plovoucí podlahy Drobnější tesařské práce Práce se sádrokartonem Montáž těsnění do oken a ...

Dovoz a prodej kuchyňského nábytku značky ALNO AG.

Návrhy a realizace dřevěného nábytku. Výroba i zakázková výroba - kuchyňské linky na míru - nábytek i z masivu - vybavení restaurací - skříně - komody - truhly - ložnice - ručně malovaný nábytek - nábytek z masivu - stylový dřevěný nábytek - stoly - židle - postele Výroba - ...

Dodavatelsko montážní firma interiérů. Asahy. Prodej, montáž, servis: - plovoucí podlahy dřevěné i laminátové Parador, Quickstep, Fibolok, Kárs, Witex, Parla, agnum - masivní parkety včetně renovace - vestavěné skříně na míru zn.Brastan: - ...

Jsme zakázkové truhlářství, vyrobíme moderní i stylový, atypický a ohýbaný nábytek z lamina i masivu. Vestavěné skříně, kuchyně.

MM-nabytek.cz nabízí vše pro váš dům či byt. Nabízíme kuchyňské linky, sedací soupravy, sedací vaky, ložnice, postele.

Truhlářské práce Renovace a výroba - kuchyňské linky Zakázková výroba - nábytek - plovoucí podlahy - okna.

Výroba, truhlářství: - kuchyně - kancelářský nábytek - nábytek i atypický na zakázku - vestavěné skříně - dveře - schody.

Výroba, prodej, e-shop - postele z masivu - ložnice - šatní skříně - kuchyně na míru - kancelářský nábytek. Truhlářská výroba.

Truhlářské práce. Výroba: -kuchyně na míru -nábytek na míru -vestavěné skříně

Výroba - kuchyňský nábytek - veškerý nábytek na zakázku skříně, stoly, židle

Nabízíme Vám zakázkovou výrobu a další služby: – obývací stěny – vestavěné skříně – kuchyně – ložnice – dětské pokoje – repliky starého nábytku – vyvýšená patra – okna - špaletová, atypická, portály – dveře - interiérové, vchodové – schodiště - samonosné, obklady stávajících betonových schodů – interiéry - kanceláře, restaurace, ...

Výroba vestavěných skříní a kuchyní na míru Vašemu prostoru

Zakázková výroba - kuchyně - nábytek - vestavěné skříně - sedací soupravy - vybavení obchodů