Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Kuchyňské studio: -kuchyně Gorenje -spotřebiče Gorenje a Mora.

Truhlářství: -výroba nábytku na zakázku -kuchyně, kuchyňské linky -obývací pokoje -ložnice -koupelny -dětské pokoje -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -nábytek z masivu -interiérové dveře -zárubně.

Stolařství, truhlářství. Práce: -stolařské, truhlářské. Zakázková výroba, montáže, prodej, dovoz: -interiérový, bytový: -dětské pokoje -ložnice -obývací stěny -vestavěné skříně, předsíňové stěny -kuchyňský, kuchyně, kuchyňské linky -koupelnový -kancelářský -pro hotely, banky, obchody, školy. Materiál: ...

Truhlářství, truhlářské práce: -výroba nábytku z masivu na míru dle přání zákazníka -vybavení interiérů -komody, postele -skříně vestavěné -stoly jídelní, kancelářské -dveře, zábradlí, schodiště.

Výroba: - nábytek - šatní skříně, kuchyňské linky, obývací pokoje, dětské pokoje - kancelářský nábytek - zahradní nábytek - interiérové dveře - valašského dřevěného šindele ze smrkového dřeva. 3D návrhy nábytku.

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Zakázková výroba nábytku na míru. Prodejna nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: - materiály stolařské, truhlářské, nábytkářské - nábytková dvířka určená pro finální výrobu kuchyní, koupelen, komerčních interiérů, lékařských ordinací, studentských a dětských pokojů.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Zabýváme se prodejem veškerého nábytku: - sedacích souprav - kuchyní - postelí - stolů a židlí. Dále pak prodejem velkých elektrospotřebičů, volně stojících i vestavěných - pračky, myčky, ledničky, trouby, sušičky. Prodej: - hliníkové žebříky a lešení. Montáže vodo-topo-plyn.

Interiérové a kuchyňské studio Hanák realizuje zakázky nejen ve Zlíně, ale i celém Zlínském kraji. Naší hlavní činností jsou návrhy, realizace interiérů, kuchyně, obýváku, ložnice na zakázku a přímo na míru zákazníkovi. Děláme kompletní interiérový design a realizace kuchyní a interiérů na míru. Ke každému klientovi přistupujeme individuálně a ...

Hlavní činností společnosti D&M Designe je zakázková výroba a montáže bytového nábytku z dýhy a z lamina. Vyrábíme kuchyně, vestavěné skříně, ložnice, obývací pokoje, vybavení dětského pokoje, pracovny či koupelny. Vyrobíme i schody, zábradlí, dveře, knihovny, kancelářský nábytek nebo vybavení obchodu či restaurace. Máme zkušenosti i s ...

Firma Kuchyně Lošák zabývá od roku 2006 také prodejem, výrobou kuchyní a nábytku. Nabízíme pod jednou střechou produkty z elektra tak i kuchyně a nábytek. Výroba, prodej, rekonstrukce: -kuchyní, kuchyňských linek (sektorové kuchyně) -vestavěných skříní - nabídka foliovaných a lakovaných dvířek až 1000 druhů barev -ložnicí -bytového ...

Dovozce a prodejce italského rustikálního nábytku. Maloobchod, prodej, internetový obchod, e-shop, eshop - stylový nábytek - italský nábytek: - klasický nábytek - ložnice - jídelny - stoly, židle - barový nábytek - sedací soupravy - postelové rošty, matrace, zrcadla - koupelnové soupravy - anatomické polštářky - přikrývky. ...

Stolařství, výroba: - nábytek na míru - stoly - kuchyňské linky - ložnice - kancelářský nábytek

Stolařství, truhlářství. Výroba: -stolařské výrobky: -nábytek všeho druhu -okna -dveře -dřevěné schody -obaly všech velikostí: -dřevěné -sololitové.

Prodej, eshop: - elektro - osvětlení a elektroinstalace - kuchyně - železářství - potřeby pro zahradu - porcelán, sklo a keramika - domácí potřeby - vodoinstalace.

Truhlářství. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. -postele vč.matrací Materiály - lamino, masiv, dýha.

Výroba a montáž kuchyňských linek, vestavěných skříní. Nabídka grafických a cenových návrhů. Dále zajišťuji elektrospotřebiče, sedací soupravy, matrace, rošty, interierové a protipožární dveře.