Bez nábytku, jako jsou vestavné i samostatně stojící skříně a skříňky, příborníky, pracovní desky, jídelní stoly, jídelní i barové židle a další se v kuchyni zkrátka neobejdete. Nechejte si vyrobit nábytek na míru anebo využijte nabídku šikovných výrobců.

Provádíme: -realizace certifikovaných dětských hřišt´z akátové kulatiny - truhlářské práce, - zakázkovou výrobu nábytku z masivu i lamina - výrobu celomasivních postelí - řezbářské práce - výroba kuchyňských linek, dětských pokojů, kanceláří, aj. - výrobu a prodej ručně vyřezávaných stojanů na víno

Truhlářství, podlahářství, tesařství. Realizace stavby a interiérů: - kuchyní - obývacích pokojů - ložnic - dětských pokojů -koupelen Přestavba bytových jader vč. vybavení. Realizace a návrh kuchyňských linek.

Výroba a prodej: -kuchyňské linky včetně spotřebičů a montáže -dětské a studentské pokoje - ložnice -matrace, lamelové rošty -vestavné skříně -kancelářský nábytek -interiery komerčních prostor.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kuchyňské dřezy - kuchyňská dvířka - vodovodní baterie - elektrospotřebiče - kuchyňské linky na zakázku - drátěný program.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek z LTD i masivu, postele, vestavné skříně, dveře, obložky a vrata z masivu, laboratorní nábytek, kuchyňské linky, postele, stoly, lavice atd.....

Stavebně truhlářská výroba Výroba - nábytek Specializované stavební činnosti (výkopové a zemní práce) Přípravné práce pro stavbu Úprava kovů

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.

Stolařství, výroba: - dveře - vestavné skříně - kuchyně - dětské pokoje

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Kompletní vybavení interiérů. Zakázková výroba, stolářství: -kuchyňské linky, kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -kancelářský nábytek -postele, skříně. Poradenství v oboru. Zaměření na místě.

Truhlářství. Zakázková výroba: -interiérový nábytek: -obývací, koupelnový -kuchyňské linky -schodiště -dveře -postele.

Truhlářství, podlahářství. Dřevařská výroba: -zahradní domky, pergoly -zahradní nábytek -pokládka dřevěných a plovoucích podlah -kuchyňské linky, obývací stěny, vestavěné skříně -výroba a montáž schodišť - samonosné, s betonovým podkladem, železné konstrukce -dřevěné zárubně, dveře, posuvné dveře, vrata.

Truhlářství. Truhlářské práce. Truhlářská výroba na zakázku: -interiérový nábytek -kuchyně, kuchyňské linky -vestavěné skříně s posuvnými dveřmi -ložnice -předsíně -dětské pokoje...

Truhlářství, podlahářství. Zakázková výroba: - kuchyně, kuchyňský nábytek - obývací a dětské pokoje - koupelnový nábytek - ložnice, postele - skříně - kancelářský nábytek - vybavení prodejen a restaurací.

Truhlářství, Stolařství. Zakázková výroba na míru: -interiérový nábytek: -kuchyně -dětské pokoje -obývací stěny -vestavěné skříně -konferenčení a psací stoly -kancelářský nábytek.