K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Práce, výroba: -zakázková, malosériová dřevovýroba z masivu a lamina -kuchyňské linky, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, kancelářský nábytek -atypický nábytek, vestavný nábytek na míru -dřevěné obklady, interiérové dveře, vchodové dveře, vrata -okna jednoduchá, zdvojená a špaletová -podlahy, stropy, ploty -schodiště, dřevěné ...

Truhlářství, výroba: -stavební -okna (oken), dveře -EUROOKNA -výroba schodišť (schody) -zakázková výroba nábytku, nábytek -kuchyňské linky -vestavěné skříně -kancelářský nábytek. Prodej, pokládka: -plovoucí podlahy.

Truhlářství. Výroba: -samonosné schodiště -obklady schodišť -vnitřní dveře -nábytek z masivu -dle přání zákazníka -oplocení -vnitřní obložkové dveře.

Výroba, montáž: -vnitřní atypické dveře včetně zárubní standart i luxus -veškeré truhlářské výrobky -ložnice, kuchyně, stěny, včetně vybavení, standardní i luxusní -dodávky i na klíč -zakázková výroba. -realizace výstav EU

Truhlářství.Tesařství.podlahářství.pokrývačství Výroba, výroba na zakázku: -kancelářský nábytek na zakázku -interiéry restaurace, hotely, kavárny, prodejny, ordinace -bytové zařízení (válendy, dvojlůžka, obývací stěny, ložnice, dětské pokoje, kuchyně, předsíně) Veškeré tesařské práce. Pro členy JMS sleva na zakázku. Certifikovaný ...

Výroba nábytku z lamino desek - kuchyňské linky - nábytek na zakázku - vestavné skříně - komody - výroba obrazů.

Truhlářství. Výroba: -kuchyňské linky včetně spotřebičů -interiérový nábytek lamino-masiv -kompletní dodávka interiérů na klíč -dveře, schodiště (i vyřezávané a soustružené) -repliky historického nábytku. Renovace, oprava: -kuchyňské linky, interiéry karavanů.

Návrh a výroba nábytku na míru do interiéru i exteriéru. Rádi vám navrhneme a vyrobíme celkové řešení interiéru. Od návrhu, přes 3D vizualizaci, až po kompletní realizaci.

Lukáš Holas zajišťuje výrobu nábytku z masivu a lamina, střechy, podhledy.

Kompletní zakázková výroba bytového nábytku a venkovních dřevěných staveb.

Truhlářství: - výroba nábytku na míru.

Výroba nábytku, zakázková výroba nábytku, vestavěné skříně, nábytek Znojemsko, Třebíč: -obývací stěny -ložnice -vyklápěcí postele -dětské pokoje -vestavěné skříně na míru -počítačové kouty -kancelářský nábytek -koupelnový nábytek -vše včetně armatur a elektrospotřebičů. Podle potřeby montáž a doprava zajištěna.

Výroba, dodávka, montáž: - nábytek na zakázku (i velké zakázky) - atypický nábytek - interiéry na míru - dveře venkovní, vnitřní, interiérové.

Práce: -stolařské, stolařství -truhlářské, truhlářství. Maloobchod, prodej, montáž: -dveře a zárubně SAPELI, PORTA DOORS, Intenso -bezpečnostní dveře PORTA DOORS -plovoucí podlahy -dveřní kování TWIN, HOLAR, Art servis Výroba, dřevovýroba: -schodiště -nábytek na zakázku -kuchyně E-MAIL: p.havlicek @ volny.cz . WEB: ...

Josef Kutlvašr se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, postelí, stolů a mnoho dalšího.

Firma se zabývá dodávkou interiérů na klíč. Na míru vyrobíme nábytek, kuchyně, vestavěné skříně, dveře i podlahy.

Truhlářství - výroba a montáž zakázkového nábytku pro domácnosti i firmy Kuchyňské linky, vestavěné skříně, dětské pokoje, ložnice, knihovny aj. Kancelářský a školní nábytek. Schodiště samonosné i obklad původního (beton, kámen). Vchodové a interiérové dveře se zárubní z masivu. Zajištění dodávky a montáž interiérových dveří s obložkovou ...

Stolařské práce. Zakázková výroba: - kuchyně - nábytek (skříně, stoly, postele, obývací stěny, ...)

Stavební firma působící po celém Jihomoravském kraji. Rekonstrukce nemovitostí, stavba rodinných domů na klíč, výroba nábytku na míru, poskytování úklidových služeb.

Jiří Němec se zaměřuje na výrobu nábytku, kuchyňských linek, postelí, vestavěných skříní a další truhlářské práce.

Petr Šimánek se zaměřuje na truhlářskou výrobu nábytku, kuchyní, vestavěných skříní, dveří, pergol a altánů.

Truhlářství, výroba na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - okna - schody

Truhlářství, truhlářské práce. Zakázková výroba: - nábytek. Návrh, výroba, montáž: - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňské linky - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje - ložnice.

Truhlářství, zakázková výroba: - vchodové a interiérové dřevěné dveře - kuchyně - nábytek z lamina i masívu - schodiště - vestavěné skříně - postele - ložnice - dětské pokoje - obklady stěn a stropů - pokládka podlah.