K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Truhlářské práce. Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - nábytek do interiérů restaurací - vestavěné skříně.

Pro chalupáře, s.r.o. se zaměřuje na internetová prodej chalupářských výrobků, dekorace, nábytku, nádobí, osvětlení a mnoho dalšího.

Truhlářství, truhlářské práce, návrhář vestavěné skříně se zobrazením ceny skříně Zakázková výroba, návrhy, realizace: -kuchyně -vestavné skříně -dětské pokoje -obývací pokoje -předsíně

Stolařství. Dřevovýroba, zakázková výroba: - nábytek - kuchyňské linky, kuchyně - interiéry. Řemeslnické práce: - stolařské - truhlařské.

Zakázková výroba: - kuchyně - dřevěné schody, schodiště - dřevěné dveře - vnitřní, venkovní - nábytek - vestavné skříně - ložnice - obývací a dětské pokoje. Nábytek na míru: - vybavení interiérů, kanceláří, pracoven, ordinací, obchodů, kadeřnictví. Práce: - stolařské, truhlářské.

Výstavba veletržních expozic, výstavba stánků, návrh a výroba interiéru do komerčních i bytových prostor. Montáž springlerů, suché stavby, sádrokartony, příčky, podhledy, rekonstrukce bytů, rekonstrukce bytových jader, výroba nábytku na míru. Přeprava osob na letiště Vídeň, Praha, Brno, dodávková přeprava osob.

Truhlářství. Výroba: - nábytek na zakázku - kuchyňské linky - vybavení koupelny - předsíně - dětské pokoje - vestavěné skříně - věšákové stěny - kancelářský nábytek - atypický nábytek na míru.

Truhlářské, stolařské práce. Výroba: - nábytek na míru - kuchyňské linky - vestavěné skříně - postele - komody - zahradní domky - pergoly.

Kuchyňské studio Rena vyrábí kuchyně na míru. Výroba, prodej, montáž: - kuchyně, kuchyňské linky, kuchyňský nábytek - nábytek na zakázku, na míru (předsíně, ložnice, vestavné skříně, obývací stěny, dětské pokoje).

Naše truhlářství je původní truhlářství Netík. Nyní provozujeme spol. Broumovské truhlářství s.r.o. Stále sídlíme ve výrobním objektu bývalého zemědělského areálu. Zaměřujeme se na zakázkovou výrobu nábytku, ale také např. vyrábíme okna a dveře na míru. Zabýváme se truhlářskou výrobou a montáží všech truhlářských produktů.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek na zakázku - doplňkový nábytek, věšáky - psací stoly - jednací, psací stoly - skříně, skříň - kompletní vybavení interiérů, kanceláří (židle, čalouněný nábytek, koberce) - kuchyňské linky, kuchyně s vestavnými spotřebiči. Poradenství, služba: - bytový architekt. Řemeslnické práce: - ...

Petr Šigut je stolař, který poskytuje zakázkovou výrobu nábytku.

Kompletní realizace interiéru - truhlářská výroba - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek do prodejen a kanceláří - vestavné skříně.

Naše firma se zabývá výrobou z masivu a lamina: - nábytek, kuchyňské linky, vestavěné skříně - okna, dveře, schody, nábytek. Zabýváme se: - opravy, restaurování nábytku, dveří, oken, schodišť - sklenářské práce, drobné čalounické práce - Dřevěné doplňky do interiérů automobilů - Výroba a montáže pro zdravotnictví

Kompletní vybavování interiérů na klíč. Interiéry: - návrhy a projekce - realizace. Výroba nábytku: - atypický nábytek - nábytek na míru - kancelářský nábytek - pro obchody - hotely - restaurace - bary - školy.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Výroba: -nábytek na zakázku. Kompletní vybavení interieru včetně návrhu.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Firma Vojtěch Laube se sídlem v obci Klapý v okrese Litoměřice se zabývá veškerou zakázkovou truhlářskou výrobou z lamina i z masivu. Nabízíme výrobu truhlářských výrobků na zakázku - nábytek na míru. Zaměřujeme se nejen na výrobu z lamina, ale také z masivu - vše záleží na výběru zákazníka. Můžete si u nás objednat výrobu kuchyňských linek ...

Výroba: zakázková výroba - nábytek - interiéry - obývací pokoje - ložnice - komerční prostory - interiérové dveře - dětské pokoje - šatny Komplexní vybavení Vzorková prodejna: Komenského 5/119 tel./fax: 566 521 771, 736 484 768 Veletržní 50 170 00 Praha 7 tel: 736 484 767

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Home - Office. Servis architektům, interiérovým firmách a truhlářům. Výroba: -nábytku na zakázku. Velkoobchod: -elektrospotřebiče -sanitární zboží, baterie, dřezy, drtiče. Maloobchod, prodej: -nábytek. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...