K moderní domácnosti patří nábytek na míru. Nechejte si vyrobit na zakázku klasické i manželské postele, vestavěné skříně, psací i konferenční stoly, kuchyňské linky nebo také obývací stěny, které budou navrženy s ohledem na dispozice vaší domácnosti.

Dřevovýroba, výroba, prodej: - nábytek na zakázku - doplňkový nábytek, věšáky - psací stoly - jednací, psací stoly - skříně, skříň - kompletní vybavení interiérů, kanceláří (židle, čalouněný nábytek, koberce) - kuchyňské linky, kuchyně s vestavnými spotřebiči. Poradenství, služba: - bytový architekt. Řemeslnické práce: - ...

Petr Šigut je stolař, který poskytuje zakázkovou výrobu nábytku.

Kompletní realizace interiéru - truhlářská výroba - nábytek na míru - kuchyně, kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek do prodejen a kanceláří - vestavné skříně.

Naše firma se zabývá výrobou z masivu a lamina: - nábytek, kuchyňské linky, vestavěné skříně - okna, dveře, schody, nábytek. Zabýváme se: - opravy, restaurování nábytku, dveří, oken, schodišť - sklenářské práce, drobné čalounické práce - Dřevěné doplňky do interiérů automobilů - Výroba a montáže pro zdravotnictví

Kompletní vybavování interiérů na klíč. Interiéry: - návrhy a projekce - realizace. Výroba nábytku: - atypický nábytek - nábytek na míru - kancelářský nábytek - pro obchody - hotely - restaurace - bary - školy.

Truhlářství, stolařství. Zakázková výroba nábytku, prodej, dodávka: - interiéry, nábytek - šatny - koupelny - kuchyně - dětské a obývací pokoje - bytové doplňky - ložnice - dodávka včetně spotřebičů.

Výroba: -nábytek na zakázku. Kompletní vybavení interieru včetně návrhu.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku.

Firma Vojtěch Laube se sídlem v obci Klapý v okrese Litoměřice se zabývá veškerou zakázkovou truhlářskou výrobou z lamina i z masivu. Nabízíme výrobu truhlářských výrobků na zakázku - nábytek na míru. Zaměřujeme se nejen na výrobu z lamina, ale také z masivu - vše záleží na výběru zákazníka. Můžete si u nás objednat výrobu kuchyňských linek ...

Výroba: zakázková výroba - nábytek - interiéry - obývací pokoje - ložnice - komerční prostory - interiérové dveře - dětské pokoje - šatny Komplexní vybavení Vzorková prodejna: Komenského 5/119 tel./fax: 566 521 771, 736 484 768 Veletržní 50 170 00 Praha 7 tel: 736 484 767

Prodej, e-shop elektrospotřebičů. Truhlářství - výroba kuchyňských linek, nábytku, realizace zimních zahrad, prodej originálních dřevosochařských výrobků.

Společnost Miroslav Pluháček se zabývá truhlářskou výrobou. Věnuji se zakázkové výrobě nábytku, kuchyňských skříněk, vestavěných skříní a interiéru ze dřeva. Truhlářská výroba, truhlářství, truhlářské práce: - výroba nábytku na zakázku - kuchyně - vestavěné skříně - interiéry ze dřeva. Sídlím na adrese Květná 1573/56, Boskovice.

Home - Office. Servis architektům, interiérovým firmách a truhlářům. Výroba: -nábytku na zakázku. Velkoobchod: -elektrospotřebiče -sanitární zboží, baterie, dřezy, drtiče. Maloobchod, prodej: -nábytek. Sklad, výdejní místo: - Zlín, J.A. Bati 5542 - Areál Svit, 42. Budova.

Specializujeme se na kuchyňské sestavy, ale vyrábíme na zakázku i jiný sortiment: -kancelářský nábytek -vestavěné skříně -obývací stěny -dětské pokoje -předsíňové stěny. Doplňkový sortiment: -bílá technika. Dodáváme vestavné i volně stojící spotřebiče všech značek. Stoly: -vyrobíme Vám stůl na zakázku. Židle: -prodej ...

Truhlářství. Výroba, prodej: - výroba na zakázku - nábytek z masivu i lamina - kuchyňské linky - dětský nábytek - dveře, postele, vestané skříně, stoly - altány, pergoly, přístřešky - boudy pro psa, dřevěné ploty, schody, zábradlí - dekorace.

Vyrábím nábytek na míru dle přání zákazníků, především kuchyňské linky, vestavěné skříně, skříně pro podkrovní prostory, vysoké postele s úložnými prostory, dětské pokoje, komody, regály apod.

Výroba -kuchyní, nábytku, vestavěných skříní, ložnic a dětských pokojů -kancelářský nábytek a vybavení ubytovacích a sportovních zařízení na míru.

Stanislav Malina se zaměřuje na truhlářské práce a zakázkovou výrobu nábytku z masivu, kuchyní a teras.

Výroba nábytku: -kuchyňské linky -vestavěné skříně -psací stoly -koupelnový nábytek.

Jsme ryze česká firma, která nabízí služby zakázkové truhlářské výroby. Vyrábíme z masivu a kulatiny. Vyrábíme veškerý nábytek včetně vestavných skříní, zahradního nábytku atd. Provádíme renovace kuchyní. Spokojený zákazník je vždy na prvním místě.

Společnost ENTIRE servis s.r.o. se sídlem v Plzni se zabývá především nákladní vnitrostátní a mezinárodní silniční dopravou nad 3, 5 t a spedicí. Dále zajišťujeme služby v oblasti nákladní a speciální dopravy (nosiče lodních kontejnerů, auta s hydraulickým čelem), denní a jednorázové rozvozy, (odvoz zboží z obchodů k zákazníkovi) a také nabízíme ...

Interier Akcent s.r.o. se zaměřuje na návrh, výrobu a montáž interiérů, kuchyní a nábytku.

Truhlářství. Kuchyňské studio. Výroba, prodej, montáže: -jakýkoliv nábytek na míru Návrhy v 3D, realizace: -interiéry - bytový nábytek.

Výroba: -nábytek -nábytek na míru -vybavení interiérů -vybavení prodejen, kanceláří.