NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba, maloobchod, velkoobchod, prodej: - kancelářské židle a křesla - barové a pracovní židle - kuchyňské a restaurační židle - konferenční židle - pohovky a multisedáky. Sídlo: Masarykovo náměstí 26; 250 83 Škvorec, Praha-východ

Stavební činnost: - rekonstrukce bytů a bytových jader - elektroinstalace na klíč - inteligentní domy - generální opravy elektroinstalací v bytových domech i v administrativních budovách - zateplení domu Dále zajistí výstavbu bazénu. Koupelny na klíč, kuchyně a nábytek na míru. Inženýrská činnost a projekční práce.

V našem Ostravském studiu Vám rádi poradíme a připravíme návrh vizualizace Vaší nové kuchyně na míru, aby vše bylo dle Vašich požadavků v perfektně funkčním provedení. V naší výrobě se jedná o kvalitní výstavbu za použití nejmodernějších materiálů aby jste se v prostředí Vašeho domova cítili dostatečně komfortně.

Výroba, prodej: - kuchyňské linky na zakázku, kuchyně: - masiv-kaštan, olše, třešeň, dub - fólie - lakované - koupelnový nábytek Prodej: - elektrospotřebiče AEG, Electrolux, Zanussi, Bosch, Siemens, Whirlpool, Fagor - kuchyňská technika, doplňky France, Blanco: - dřezy, vodovodní baterie: - nerez, umělý kámen - ...

Zakázková výroba nábytku. Nábytek na míru. Výroba, renovace: - kuchyňské linky - vestavné skříně - nábytek pro školy, školky - šatny, učebny - kancelářský nábytek - bytové doplňky ze dřeva.

Prodejna nábytku: -židle -židlová křesla -jídelní stoly -čalouněná křesla -stojanové věšáky -dětský nábytek.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - instalatérské práce - zahradnické práce - výmalba

Velkoobchod: - radiátory panelové, plechové, litinové. Prodej: - veškeré topenářské zboží - sanitární technika - baterie - sprchovací kouty - koupelnový nábytek - plynové kotle DAKON, VIADRUS, PROTHERM, THERM, IMMERGAS - litinové a ocelové kotle na tuhá paliva.

Zakázková výroba dřevěného interiéru a exteriéru. Vyrábíme sauny na míru, schodiště, interérové a vchodové dveře, kuchyně na míru, bytový nábytek na zakázku, dřevěné konstrukce, komerční prostory. Pro domácnost i firmu.

Prodej: - jídelní stoly, židle, postele, komody, televizní stolky, konferenční stoly, knihovny, vinotéky a mnoho dalšího.

E-shop - bytové doplňky, vybavení interiérů - kuchyně - ložnice - komody, skříně - koupelnový nábytek.

Truhlářství, výroba - nábytek na míru - kuchyně - vestavné skříně. Kuchyňské studio - adresa: Těšínská 531/314, 716 00 Ostrava – Radvanice - tel. 733 604 631.

Výroba na míru: - kuchyně, kuchyňský nábytek.

Prodej, montáž: - dětské hrací sestavy, prolézačky Jungle Gym - zahradní domky - žaluzie - okenní, dveřní těsnění. Výroba: - nábytek na míru.

Výroba a prodej bytového, zahradního a jídelního nábytku. Kuchyň a jídelna: - jídelní sety - židle Strakoš, židle do restaurací, zátěžové židle, barové - jídelní stoly - kuchyňské sestavy - vitríny, kredence, kuchyňské skříňky - gastronábytek. Moderní obývací pokoje: - komody - pohovky, sedací soupravy - obývací stěny - ...

A-trio interier s.r.o. Ostrava. Truhlářství, výroba nábytku. Byty, interiéry - rekonstrukce.

Společnost se zabývá návrhy, výrobou a dodávkou kompletních historických interiérů či jednotlivých kusů historického nábytku. - Truhlářská výroba - Řezbářství - Čalounictví - Selský nábytek z masivu - Dřevěné obložení - Ručně řezané podložky pod trofeje nebo vycpaniny Zakázková výroba - každý kus je unikátní

Velkoobchod: - nábytek Kancelář, centrální sklad: Družstevní 306 738 01 Frýdek-Místek

E-shop: - hračky - didaktické hry - nábytek pro školky - sportovní potřeby pro děti

Prodej, návrh 3D. Realizace dětských pokojů na klíč, vybavení hotelů, penzionů, rekreačních chat. -nábytek -z masivu-smrk, dub, buk -masivní -dětské a studentské pokoje -ložnice, stolky, stoly -skříně, šatní skříně -stoly pod PC -židle, židličky -komody -police -postele -jednolůžko, dvoulůžko, patrové -dětské ...

Internetový obchod All4-vybavení firmy na adrese All4.cz. Rozsáhlá nabídka pro vybavení dílen, kanceláří, šaten, recepcí a budov. Zkrátka vše, co se může hodit pro provoz firmy.

Kompletní dodávka, návrh designu, vizualizace, dokumentace, montáž: - komerční a obchodní prostory - interiéry, exteriéry - vybavení prodejen - hotely a restaurace. Dodávky: - schodiště, zábradlí, nerezové výrobky - regálové systémy, regály - nábytek - hotelový, restaurační, kovový. Shopfitting: - výroba, instalace i doprava ...

Výroba, prodej: - nábytek - postele, postele z masivu - zdravotní matrace - rošty do postele - komody - šatní skříně - vestavěné skříně.