NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Truhlářství. Výroba, montáže: - nábytek na míru z lamina a umělého kamene- kuchyně, obývací pokoje, dětské pokoje, vestavné skříně, koupelny, předsíně. 3D návrhy, vizualizace. Cenové kalkulace.

Zakázková výroba nábytku na míru. Prodejna nábytku: -sedací soupravy -obývací stěny -dětské pokoje -ložnice -matrace -skříně, police -kuchyně -stoly -předsíňové stěny.

Internetový prodej koupelnových výrobků značky HOPA. Čalounění dveří Doplňky koupelen a WC Infrasauny Instalační materiál a doplňky Keramické doplňky Koupelnové radiátory a el. sušáky Koupelnový nábytek Obklady a dlažby Obložky zárubní Odtokové žlaby Parapety Parní a sprchové boxy Podlahy PVC obklady a palubky Sanitární ...

Čalounictví - opravy čalouněného nábytku - potahování staršího nábytku, dveří - čalounění barů a restaurací - čalounění automobilů.

Návrhy interiérů, realizace interiérů, návrhy a realizace interiérů, design interiérů, bytový architekt, design interiéru a nábytku, návrhář interiéru. Maloobchod, velkoobchod: -domácí spotřebiče, osvětlení, sedací nábytek, grafické služby.

-kuchyně -interiérový nábytek -sedací soupravy.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáže: -nábytek dřevěný, kovový, rustikální: -kuchyňské linky -ložnice -obývací a dětské pokoje -sedací soupravy -kancelářský nábytek. Služby: -návrhy na počítači.

Internetový prodej nábytku, kuchyňského vybavení a bytových doplňků. Nabízíme moderní designový nábytek do obývacích pokojů, ložnic, pracoven, dětských pokojů.

Truhlářství a stolářství Zavadil má provozovnu v obci Sulimov - Kvasice a působí v okr. Kroměříž, Zlín i Praha. Vyrobí nábytek na míru - kuchyňské linky, dětské pokoje, ložnice, vestavěné skříně, regály, police a vnitřní dřevěné schodiště včetně zábradlí. Zakázková výroba je zaměřena na interiérový, bytový nábytek na míru - z masivu, lamina i ...

Studio zdravého spánku. Prodej, montáž, dovoz: -nábytek -sedací soupravy -obýbací stěny -studio zdravého spaní -rozkládací válendy.

Práce: -zakázková výroba truhlářská -kuchyňské linky.

Maloobchod, prodej: - materiály stolařské, truhlářské, nábytkářské - nábytková dvířka určená pro finální výrobu kuchyní, koupelen, komerčních interiérů, lékařských ordinací, studentských a dětských pokojů.

Prodej kovového nábytku. Šatní skříňky do škol, šatní skříňky do průmyslu, dílenský nábytek, kancelářský nábytek, zdravotnický nábytek. Hlavní zaměření je prodej školních skříněk s grafickým motivem.

Zdravotní kancelářské židle SpinaliS, obchodní zastoupení pro Zlínský kraj. Židle mají patentovaný sedák na pružině, který se naklápí do všech stran, čímž imituje sezení na rehabilitačním balónu. Prevence bolestí zad i úleva při chronických obtížích.

Truhlářství, stolařství: - kuchyňsé linky - postele - vestavěné skříně - kancelářský, kouplenový nábytek - vybavení prodejen.

Truhlářství Jaroslav Očadlík je firma, která se zabývá zakázkovou výrobou nábytku a stavebně truhlářských výrobků. Firma funguje více než 15 let. Provozovna se nachází v Rymicích u Holešova. Vyrábíme veškeré dřevěné příslušenství. Máme bohatou zkušenost s výrobky a rádi vám poradíme Vaše dotazy či zrealizujeme Vaše přání.

Dřevovýroba: - altány - pergoly - přístřešky, terasy - dřevostavby - střechy - zahradní nábytek - nábytek z masivu. Obrábění masivního materiálu.

Truhlář, stolař, nábytkář nabízí výrobu nábytku na zakázku. Kompletně vybavíme Váš interiér kouplen, kuchyně, ložnice, dětské či obývací pokoje. Nábytek vyrábíme z masivu, dýhy a lamina například schody, dveře, vrata, vestavěná patra. Postavíme pergolu, zábradlí nebo plot. Truhlářství, stolařství: - výroba nábytku na zakázku - kompletní ...

Truhlářství Trtek z obce Suchá Loz se zabývá především návrhy nábytku v 3D a následná výroba nábytku je nejčastěji na míru, dodáváme i atypický nábytek. Jedná se o nábytek z lamina - především kuchyňské linky, dětské pokoje, obývací stěny a ložnice. Naše truhlářská firma zajistí zaměření, realizaci, dodávky včetně montáže - zakázky přijímáme ...

Nabízíme produktové řešení pro snížení provozních nákladů ve firmách i domácnostech: - spořiče vody Ecowatersaver a Neoperl - LED osvětlení Mezi naše další služby patří také : - ekologicky šetrné čištění topení - dodávky sanitárního vybavení - zakázková výroba nábytku a kuchyní.

Truhlářství. Zakázková výroba, maloobchod, prodej: -stolařská -sedací nábytek: -sedadla do kina, divadla -ohýbaný nábytek. Práce: -ohýbání a lisování překližky -tvarové frézování dřeva -povrchové úpravy dřeva.

E-shop: - sanitární vybavení - topenářský materiál - vodovodní baterie - koupelnový nábytek, doplňky - sanitární keramika - bojlery - čerpadla, vodárny - kotle - radiátory

Výroba, prodej, : - školní nábytek - školní tabule, nástěnky - vybavení školních šaten - kancelářský nábytek - speciální učebny, katedry. Montáž, renovace: - školní tabule - parkety pro tělocvičny. Maloobchod, prodej: sportovní nářadí a načiní. úklidové práce, tepování koberců.

Prodej, e-shop: - židle, zdravotní křesla. Výroba, prodej, maloobchod, velkoobchod, montáž, servis, oprava: - kancelářský nábytek - nábytek z masivu - stoly - věšáky - podlahové krytiny. Prodej: - nábytek Hobis, Alfa. Doprava zdarma.