NÁBYTEK NEPOVÍM

K vybavení domácnosti neodmyslitelně patří nábytek. V bohatém sortimentu najdete klasické, manželské i patrové postele, konferenční, jídelní nebo psací stoly, kancelářské židle a křesla, komody, skříně, police a regály, vitríny, sedačky nebo také pohovky.

Výroba: -nábytek na zakázku: -kuchyně včetně zaměření a návrhu -příslušenství pro kuchyně -kancelářský nábytek -skříně, postele.

Výroba, prodej: -nábytek -kuchyně -obývací pokoje -ložnice -koupelny -schodiště -vestavěné skříně -dveře.

Truhlářství, výroba nábytku: - interiérový a kancelářský nábytek - dětské pokoje - ložnice - obývací pokoje - vestavěné skříně - kuchyně - kanceláře - hotely - kuchyňské linky.

Naše firma se zaměřuje na výrobu typizovaného kancelářského nábytku, kuchyní, vybavení restaurací a barů a také na zakázkovou výrobu (ložnice, dětské a studentské pokoje, obývací pokoje, vestavěné skříně, předsíně, haly apod.). Výroba: - typizovaný kancelářský nábytek - kuchyně - vybavení pro restaurace, bary - bytový nábytek na zakázku: ...

Truhlářství, zakázková výroba: -nábytek pro interiéry i exteriéry -dřevěné doplňky, včetně kombinace s kovem, sklem či nerezem -okna -schody, schodiště. Práce: -povrchové úpravy - barvení, lakování.

Výroba: -stavebně truhlářská -stolařská. Výroba, montáž, prodej: -nábytek: -atypický -kuchyně -obývací stěny -kancelářský -dětský -stoly -selský mábytek z masivu -stavební stolařství: -schody, okna (atypická), dveře, zárubně.

Stolařství, truhlářství. Výroba: - nábytek z LTD i masivu, postele, vestavné skříně, dveře, obložky a vrata z masivu, laboratorní nábytek, kuchyňské linky, postele, stoly, lavice atd.....

Stavebně truhlářská výroba Výroba - nábytek Specializované stavební činnosti (výkopové a zemní práce) Přípravné práce pro stavbu Úprava kovů

Výroba: -nábytek na míru -kancelářský nábytek -vybavení pro školky a školy

Výroba: -atypický nábytek na míru -nábytek pro školky a školy -kancelářský nábytek

Dodávka: - interaktivní tabule - digitální řečnické pulty - vzdělávací software Corinth.

Práce: -stolářské, stolářství -truhlářské, truhlářství. Výroba- nábytek: - kuchyňské linky - schody a zábradlí - stoly jídelní, kancelářské, PC ... - dveře se zárubní (obložková záruběň) - skříně, komody, police... - postele jednolůžkové, dvoulůžkové, patrové... - regály a pulty do obchodů.

Stolařství, výroba: - dveře - vestavné skříně - kuchyně - dětské pokoje

Zakázková výroba nábytku: -kuchyňské linky, kuchyně -kancelářský nábytek -interiérový nábytek. Pokládání: -podlahoviny.

Výroba, prodej: - sektorový nábytek - nábytek na zakázku. Prodej: - židle (kovové, dřevěné, kancelářské).

Jsme dánská firma nabízející na českém trhu kompletní vybavení pro Vaši ložnici, obývací pokoj, kancelář, koupelny, okna, exteriér a interiér.

-Zpracování dřeva, výroba dřevěných, korkových, proutěných a slaměných výrobků -Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, ...

Návrhy a realizace interiérů. Výroba na zakázku, prodej nábytku: - dětské pokoje - kanceláře - nábytke do koupelny - kuchyně - ložnice - obývací pokoje - stoly, stolky - vestavěné skříně. Prodej: - sedací nábytek ANTARES, OFFICE PRO, ALBA CR a dalších - dětský rostoucí nábytek MAYER - kancelářský nábytek zn. HOBIS: - ...

EDEL interier - Showroom, firemní prodejna značky EDEL nábytek. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - čalouněný nábytek - čalouněné sedací soupravy (klasické, moderní, kožené).

Truhlářství. Výroba - kuchyně - ložnice, postele - okna, dveře - skříně - zahradní nábytek - nábytek do restaurací, obchodů.

Provozovatel eshopu Nabytkomanie.cz. Moderní nábytek za nízké ceny - kompletní vybavení bytu . Prodej: - nábytek do obývacího pokoje, ložnice, kuchyně, předsíně, dětský nábytek - kancelářský nábytek.

NÁBYTEK PRO VÁŠ DOMOV I PODNIKÁNÍ VEPinterier je firma se specializací na kancelářský nábytek. Vyrábíme a dodáváme také kompletní vybavení do interiérů Vašich domovů. Nebojte se nás oslovit s Vaší konkrétní představou nebo navštivte náš e-shop: www.vep-interier.cz a vyberte si z naší nabídky. Můžete využít kompletní servis našich ...

Dřevovýroba: - překližkové bedny - atypické palety - paletový nábytek.